{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Bailey | Tidl. part [Tidl. part] 1994

3.087 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MVH
MVH
Kvinde | 25 år | Oprettet: 30. nov 2008


Haflinger Bailey | Tidl. part

Fødselsår:
1994
Højde:
135
Temperament
Dressur; I dressuren er han for det meste doven, og man skal hele tiden holde ham frem ad. Men der er da nogle gange han er frisk.

Spring: I spring er han frisk. og det går super godt, han snyder ikke særlig meget, og for det meste er det min skyld hvis han snyder!

Pony games; Der er ikke nogle pony der kan være mere tændt end ham! Han suser på banen, og man kan slet ikke følge med ham! Så det er en helt anden pony at sidde på!

Gangarter
Skridt: Han går af sig selv, man kan noglelunde styre ham med benene. Han er nem at få til bidet, og træder godt over. Det kunne godt går hurtigere.

Trav: Han er ikke den friskeste pony, men det er ikke helt så slemt. Han er bedst på venstre voldte, men går dog også o.k på højre. Han er fin at få til bidet.

Gallop: Han laver anspring med det sammen, og man sidder bare i den - som i en sofa! Jeg har aldrig prøvet en pony der har sådan en lækker gallop!

Stævner
***DERSSUR***


LD2, udv. klubstævne i SVEJ. 21 aug 2010.
Sum: 106. Omregnet i %: 58,9.


LC1, Udv. klubstævne i SVEJ. 21 aug 2010.
Sum: 138. Omregnet i %: 57,5.


LD2, udv klubstævne i HARK.
Sum: 100. Omregnet i %: 55,55.
(vores første ude stævne)


LD2, udv. klubstævne i SVEJ. 21 sep 2010.
Sum: 105. Omregnet i %: 58,33.


LC1, udv klubstævne i SVEJ. 21 sep 2010.
Sum: 137. Omregnet i %: 57,08.


**SPRING**

Klub-stævne. Fejlfri Lc.


Udv. klubstævne. Le. Han løb udenom 2 gange. og en dum bom. Men jeg er tilfreds!!


Udv. klubstævne. Ld. Han var gået ind som 1. pony´. (er rigtig 2.) så springene var højre end de skulle være. men vi prøvede. og han tog de 2 første spring, og derefter blev vi disket pga, han løb udenom på 3 spring. Men er tilfreds!!


Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
BAILEY!

Du den pony jeg har væntet så længe på! Jeg havde gået i nok en halvt år uden at have en pony at passe, jeg havde fået afvide at der kom en ny pony om en månede, jeg kunne bare ikke vente! Og da du så endelig kom var du bare perfekt! Dit udseende var bare så ubeskriveligt. Da jeg så kom op at ride på dig vare der bare ikke noget bedre! jeg var fuldstendig væk i dig. Men da jeg skulle springe gik det knap så godt! Du stoppede ved spring der var 40cm og jeg tænkte; hvordan skal det her noglesinde komme til at gå? - Men jeg ville ikke give op!Jeg blev ved med at springe på dig og jeg var hele tiden klar på at falde af! Og det endrede sig hurtigt! PT er vi oppe på 70cm! Og jeg er så stolt. Bailey dig vil jeg aldrig slippe!

_____OBS OBS OBS_____
Jeg er kun passer på Bailey - han er ikke min egen! (desværre)..


D. 10.8 2010
Bailey var gået ud af udsgangen på den udendøres ridebane 3 gange hvor der var åben. (der var ikke snor for) og så satte jan snoren for så han ikke kunne gå ud, og så gik han der over igen, mens jeg var ved at spænde gjord. (mens jeg sad på ham) så så han at der var snor for så han kunne ikke komme ud, men det ville han så han tog hovedt under snoren, men jeg trode bare at han ville spise det græs der var lige ved siden, men det var ikke det han ville - han ville ud så han løb bare mens jeg sad på ryggen af ham, så jeg blev holdt tilbage af snoren, mens Bailey bare ville afsted. Det endts så med at jeg faldt af over han bagpart, og jeg har hudafskrebninger over alt og hævelser, store blå mærker og måske en blodsamling! )':



Bailey, du betyder utroligt meget for mig! Den dag jge så dig for aller første gang vidste jeg at dette var starten på et meget meget godt eventyr! Du så på mig med dig store sorte øjne, og den lange lyse man og sagde - Lad dette blive starten på drømmen som skal blive til virklighed! Du stod i din boks og jeg kunne bare se på dig dag og nat, du er så uimodståelig dejlig! Og det at ride på dig nyder jeg hvært sekundt at, og jeg vil aldrig spilde min tid når jeg er sammen med dig. Du er noget at det sødeste i min sukkerskål! Jeg elsker dig min prins!


No matter what you go through I will be there, no matter where the wind takes you her I will be there, I could never dream of leaving you!


med hensyn til billederne på hans profil, beklager jeg kvaliteten på nogle af dem. + jeg skriver ike hvem der har taget billederne, lev med det - men når jeg ikke skriver det ved nogle af dem har i ikke nogle konkuranter, så det betyder jo ikke så meget ..

__________fald på marken. d 10/10 2010__________
sissel og jeg red bidløst og uden sadel og det hele gik rigtig godt, så tog vi på tur og skulle trave og skridte af. vi fandt en marke hvor vi tænkte vi kunne trave af. pax (som sissel red på) var rigtig frisk, så ham ville vi lige lade gallopere lidt, hvor bailey bare skulle trave - sådan blev det ikke! vi vendte dem om så de kunne gallopere og trave. da vi sætter den igang begynder de af jorde som aldrig før! bailey går helt amok og ville slet ikke lystre, han begynder at bukke helt vildt højt (jeg overdriver ikke, det gjorde han!), hvilket han aldrig gør! jeg falder af da han bukker. da jeg landte snorede jeg rundt da det gik så hurtigt. jeg ligger lidt og ømmer mig. jeg kigger op og ser bailey og pax løbe rundt på marken (sissel er ikke faldt af). jeg rejser mig op og begynder at gå hend mod dem. sissel har fået fat i bailey, heldigvis. jeg kommer hend til bailey og giver ham et kram og begynder at grade ..
jeg har rigtig ondt i min lend min ryg og mine lår..


smil til verden - jeg smiler kun hvis jeg har dig, jeg smiler i dit selvskab, jeg smiler når det kikser, jeg smiler når det går godt, jeg smiler uanset hvad der sker, og jeg vil altid elske dig!

jeg lukker mine øjne, men jeg er ikke blind - jeg ser dig stadig bailey. men det gør ikke noget, for du er så gude smuk at jeg kunne se på dig hele dagen!

hvorfor skulle jeg give slip på noget så unikt som væres bånd til hinanden? du betyder så meget for mig, jeg kan slet ikke beskrive det. ligepludselig var du der bare og jeg var så solgt! jeg kunne bare se det den dag jeg så dig, det skulle være så, i meget lang tid! - forevigt!

livet handler ikke om at finde en man kan leve med, men at finde én man ikke kan leve uden. jeg har fundet dig! jeg nyder hvert sekundt med dig, og jeg kunne ikke forestille mig en hverdag uden dig.



Opdatering 12 Januar 2011:
Det gik super godt til dressur undervisning. Han gik rigtig godt til bidet, og lagede sig selv til i skridt og trav - på begge voldter! Det gik også godt i gallop, han var ikke så doven som han plejer at være.


- Billederne på Bailey profil må ikke kopieres!


Opdatering D. 3 Febuar 2011:
Det gik bare så godt til springning! Han super frisk, og sprng bare. og så kom vi helt op på 70 cm i bane.



-----------------------------------------------------------------------------------------

Idag den 9 Juni har jeg 1 års dag med BB, dejligt at fejre den med en fantastisk spring time!


Kommentér på:
Haflinger Bailey | Tidl. part
Annonce