{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Gravenshoveds Omira 1996

7.931 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MJR - Carina
Kvinde | 34 år | Oprettet: 7. sep 2005


Haflinger Gravenshoveds Omira

Fødselsår:
1996
Højde:
Ca. 140 cm
Temperament
Rolig, kærlig, kælen og så stoler hun meget på rytter/trækker.
Gangarter
Middelgode
Stævner
Ikke rigtig nogle med mig som rytter men ved at forrige ejer startede lidt LC spring og dressur på hende... Tror godt hun kan komme højere op hvis det skulle være men forrige ejer fik et par føl på hende så hun blev ikke trænet så meget..
Stamtavle
Mor: Olga
MF: Matthias
MMF: Mohammed
MFM: Umba
MM:Ondula
MMF: Natan
MMM: Otti

Far: Liz. Stromboli
FF: Strumer
FFF: Stereo
FFM: WIlmia
FM: Filou
FMF: Alpha
FMM: Fraga
Køn
Hoppe
Bemærkninger
BILLEDERNE ER MINE, OG DERFOR MÅ INGEN TAGE BILLEDERNE, MEDMINDRE DE HAR FÅET LOV!

Min familie købte Omira d. 3/10-04. Vi havde længe kigget på haflingere, men ingen havde været den rigtige. Jeg husker ret tydeligt den dag vi var ude og se på hende, selvom jeg ikke faldt for hende med det samme! Hun lignede godt nok ikke de andre…næh hun var faktisk grimmere! Hun var tyk, langhåret og mudret.
Da datteren red rundt på hende bukkede hun så sadlen gled ud på nakken. Dér var jeg skræmt, og hverken min søster eller jeg turde ride den krikke før min mor havde prøvet den! Så op med mor og tror du så ikke den lille pony blev from som et lam? Jeg havde trukket mod til mig og satte mig lidt nervøst op. Hun var helt anderledes end de andre haflingere! Hun var blød at sidde på, lystrede det mindste signal og dér var jeg solgt! Jeg begyndte at kigge grundigt på hende i mens min søster red rundt, og til sidst begyndte jeg at synes, hun var smuk! =D

Ridemæssigt er Omira en frisk og glad lille hest :D Jeg tror faktisk hun nyder at komme ud og ride. Vi kan godt nok ikke så meget - hverken spring eller dressur, men vi kan godt lide det og det er altid en start ;)
Omira er trafiksikker og vi rider tit på Viborgvejen. Hun har heller ingen problemer med trailer – hun bliver faktisk glad når der kommer en trailer, fordi det som regel betyder at hun skal et spændende sted hen, eller at der kommer en ny kammerat :D

I foråret 2005 fandt vi ud af at Omira var i fol. Det kom også som en overraskelse for den gamle ejer, men det viste sig at være hendes sorte new forrest plag der var faren. Så d. 4/6-05 kom Cody til verden.

Jeg havde Omira med til dyrskue d. 10. juni 2006 i Silkeborg. Vi kom hjem med 23. point og ærespræmie! =) Vi havde sådan en spændende dag, så vi bestemte os for at tage med til Landsskuet i Herning 2007.

D. 7/7-06 var Omira i Nordjylland for at blive bedækket af Wiking. Den 29. maj 07 kom lille Olivia så til verden, og hende har min søster fået lov at oprette herinde, fordi jeg havde Cody.

I starten af Juli var der Landsskue i Herning og der kom Omira hjem med 21 point. Det var fint nok, og hun var bare så sød derude, og var super rolig selvom der var mange mennesker, maskiner og i det hele taget super stressende omgivelser.

Opdateringer 17/11-07
Omira er kommet ned på rideskolen uden Olivia, så nu er hun vænnet fra. Det går skide godt med Omira, og jeg kan mærke hvor meget jeg har savnet at omgås hende! <33

Opdateringer d. 12/1-08
Omira kom hjem et par uger før jul og Olivia er nu solgt til vores nabo. Jeg er sikker på hun får det super der, og jeg kan se hende hver dag <3
Mht. til ridning af Omira går det ikke så godt. Ikke fordi der er noget i vejen med hende, men jeg er blevet påkørt og har brækket 3 ribben, så der går nok 1 måned endnu før jeg må ride igen - jeg saaavner det!!

Opdateringer d. 8 februar 2008
Jeg har været ude og ride på omira for første gang i 2 mdr. Det var skøønt! Men koldt! :b
Idag løssprang vi med Omira for første gang. Hun klarede det så godt, og det skal helt sikkert prøves igen! Hun sprang 80, selvom hun er i dårlig form <33

Opdateringer d. 24/2-08
Siden sidst har Omira sprunget 105 cm.
Desværre er Omira på en eller anden måde kommet til skade på folden. Hun havde fået en bule på den ene side af hovedet. Dyrlægen mente hun enten havde brækket kæben eller også var der slået en flis af. Så nu er hun på penicilin og hævelsen er allerede faldet helt.
Kommentér på:
Haflinger Gravenshoveds Omira
Annonce