{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Cantor [Himmelhest] 1992

3.034 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christina Fuhlendorff
Kvinde | 25 år | Oprettet: 22. jul 2010


Tysk Sportspony Cantor

Fødselsår:
1992
Højde:
149 cm med sko (maxmålt)
Temperament
I stalden: Han er rigtig sød i stalden, og han er nem at strigle og omgås med. I boksen vil han helst gerne bare stå selv og vil ikke rigtig snakkes med, og han kan ikke så godt lide at blive rørt på mulen.

På fold: Han er meget en enspænder og kan sagtens gå lidt væk fra de andre. Når man skal lukke ham ud, er han meget rolig, men man skal holde øje med ham, for lige pludselig kan han godt finde på at stikke af. Han vil aldrig ind fra fold, hvis de andre ikke er inde, det er som om han leger fangeleg med én og galopperer rundt. Han kan også finde på at når man har fået fat i ham stikker han af fra dig igen. Han er en lille bandit derude.

I dressur: Cantor er en superstar til dressur og har rigtig fine gangarter. Han er meget svagrygget, hvilket gør, at han rigtig gerne vil spænde op i nakken. Han har før deltaget i EM i dressur, og han er kan derfor alle nødvendige øvelser indenfor dressur.

I spring: Cantor elsker at springe, han kan godt være lidt svær at holde tilbage, når han først har fået øje på springet, men ellers kan du altid stoppe ham. Det højeste jeg har sprunget på Cantor er 110cm.

I skoven: Han er rigtig sød i skoven, men han er svær at få over bække og vandpytter, da han er bange for vand.


I traileren: Han er meget eksemplarisk i traileren, da han har meget erfaring og han er helt rolig. Når man skal have ham op i traileren skal du passe på for han elsker at være derinde og han løber derop. En af hans gamle ejere oplevede en dag hvor de trak ham rundt på gårdspladsen, og lige pludselig stak han af og løb lige op i en åben trailer der stod lidt længere henne, fjollede pony!:)
Gangarter
Cantor har nogle rigtig gode gangarter, især hans galop.
Stævner


Stamtavle

Far: Condor

Mor: Fee
Køn
Cantor er en gudesmuk vallak!
Bemærkninger
Den måde vi fik Cantor ind i vores familie var, at min storesøsters pony blev aflivet, og hun skulle kigge på en ny. Han var lidt af et sats køb da han ikke kunne gå igennem bøjeprøven, men de valgte at gøre det. Efter alt denne tid har vi fundet ud af at det var et rigtig godt køb, da jeg stadig har ham.

Cantor er en gammel pony der har været meget igennem, han har både været westernpony, springpony og nu er han dressurpony. En af hans tidligere ejere har redet EM dressur på ham. Jeg fik Cantor efter at min storesøster var blevet for stor til ham, men jeg fik ham ikke lige med det samme vi lånte ham først ud i to år, fordi jeg var lidt for lille til at ride ham.

Jeg har selv redet dressur på Camtor og har starter distriktstævner. Jeg har sprunget lidt på ham, vi var med til højdespring hvor jeg kom op på 110cm.

Cantor er mørk rød og har en mini stjerne i panden, han har også nogle hvide hår på bagparten. Han er en gammel 25-årig pony, men er stadig rigtig frisk.

Jeg er rigtig glad for ham, selvom jeg pga. ændrede interesser, min alder og mindre tid til ridning har lånt ham ud til en anden familie, som giver Cantor en hel masse kærlighed.
Kommentér på:
Tysk Sportspony Cantor
Annonce