{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Højvangs Cinderella [Tidl. hest] 2002

2.586 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Højvangs Cinderella

Fødselsår:
2002
Højde:
170 cm - syner mindre.
Temperament
Super sød dame!
Gangarter
hun har mega fin trav, og galoppere og skridter også fint.
Stævner
hun har været lidt en problemhest inden jeg red hende, ville ikk så meget og stod ved udgangen, hun kan godt finde på det engang imellem, men det bliver meget bedre.
har nu os rendt hendes første MB. :) suveræn runde!

Hun gik nul i hendes første LA og blev nr 9 ud af 105. i hendes anden LA var der trippelbar, tørgrav, stor vandgrav, tre-kombi og en masse spring i max højde, da det var en finale til bundgaard byg. hun sprang det hele uden problemer.
i dressur har hun gået noget LA2 til fine procenter
Stamtavle
Far. Coronado
MF: Calimero
også en masse nedad(:
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Cinderella dagligt kaldt prinsesse, er en super fantastisk hest! hun er som en 5-års i sit hoved. da hun ikke har prøvet så meget endnu. da hun har haft lidt problemer med udgang. hun har kun lige gået sin første LA. med super fine resultater! og jeg har ikke haft problemer med hende til stævner endnu, lidt derhjemme men man kan sagtens få hende fra det, og så er hun en supér hest!

Hun er min erstatning for Udam, da jeg ikke måtte ride ham mere:/ så kom hun og tog over. og håber på vi kan blive et lige så godt team som mig og Udam var. Indtil videre går det kun fremad!

Hun er den mest fantastiske hest jeg nogensinde har siddet på! hun gør alt for mig nu. hun har ændret sig så sindsygt meget, har aldrig oplevet noget lignende. den hest giver mig alt! troede aldrig jeg sku blive så glad for hende.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Højvangs Cinderella
Annonce