{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Moveos Nigth Figther 2010

2.601 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Moveo .
Kvinde | 35 år | Oprettet: 16. feb 2007


Anden særlig race Moveos Nigth Figther

Fødselsår:
2010
Højde:
80 cm pt
og ca 35-40kg
Temperament
Virker dejlig og rolig ligesom sin mor.
Gangarter
De er ikke set endnu
Stævner
Nej
Stamtavle
Nej .
Mor: Donna (Fjordhest. u.papir)
Far: Fætter Guf (Irish Cob)
Køn
Hingstebasse
Bemærkninger
Bette, kom til verden natten den 3 aug omkring kl 2.
Ham og hans mor fik en lidt svær start da han blev født ude i flokken, og de to ældste hopper tog ham fra sin mor lige som han var kommet ud. Så han fik ikke den rigtige første kontakt med sin mor som han skulle. Vi fik ham og hans mor indenfor, og prøvede ihærdigt at få kontakt mellem dem, men det virkede lidt som om hun ikke gad ham, og Donna (moren) havde ingen tålmodighed til ham. og gad ikke stå stille når han skulle finde yvet., Men efter to timers kamp blev de alligevel forenet. Donna tog ham 110€ til sig, og nu viger hun ikke fra hans side og det samme omvendt. Efter som han var meget i menneske hænder lige fra start af er han rigtig snaksaglige, og det håber jeg fortsætter og det tror jeg også det gør da hans mor er den største hyggetrold.
Det er virkelig bare så dejligt at se de to efter en hård nat, også se hvordan de har det sammen nu. De var begge udmattede efter kampen. De har ´slappet/sovet meget i løbet af dagen. Men de kom lige ud et par timer for at røre sig.
Og de hyggede sig sådan derude

Opdatering 20/08-2010
Figther blev i dag overfaldt af hund, og blev bidt flere steder på kroppen. Han er nu på ansager, og skal være der ihvertfald 10 dage, evt mere.
Det var så forfærdeligt at se sit lille føl blive jagtet udover en marken, og så hvordan han blev trukket ned. Han kæmpede virkelig for at komme væk. Han skreg som et lille hjortekid der var blevet nedlagt. Jeg løb alt hvad jeg kunne ud til ham for at redde ham, da jeg kom derud, kunne jeg godt se det var slemt, jeg fik ham fri, og hundene væk. Jeg hentede hans mor som jeg havde lukket ind, for han var så bange. da han så sin mor kom han løbende, jeg fik dem begge ind i stalden og fik rignet til dyrlægen. Da dyrlægen ankom fik han nogle sprøjter, og det tog han bare såå flot. Beskeden var at han skulle på ansager, så jeg fik min kæreste til at bære figther ud i traileren, få han havde fået meget ondt, og ville ikke støtte på det ene bagben, og hellere ikke ordentlig på det ene forben. Så gik turen til ansager, og han blev også båret ind dernede. han stod ligeså pænt og lod dyrlægen pille lidt ved ham.
vi tog så hjem kort efter vi havde afleveret ham

søndag den 22/08-2010
Vi var nede og besøge figther, og sårene var ikke blevet meget bedre. Lille mand havde haft feber, og nu gik den op og ned, så beskeden var at det kunne ende med at han skulle være der i 3 uger, øv øv tænkte jeg, for jeg ville bare gerne have ham hjem igen, men han skulle selvfølgelig først være ordentlig på benene igen.

Pga skole og min egen dreng har jeg kun besøgt figther to gange dernede, for min egen dreng brækkede sin arm onsdagen efter figther var kommet afsted.

Onsdag den 01/09-2010
på besøg ved figther igen
Sårene ser meget fine ud nu, og er lukket, der mangler kun et som sidder oppe under maven, så nu må figther snart komme hjem. Han er blevet sig selv igen nu, hopper rundt når han er ude, og vil nusses helt vildt med som han plejer.
Lige da vi gik ind på deres fold dernede, ville han ikke snakke med os, men der gik kun 3 minutter så var han overtalt, også kunne han slet ikke få nok. han var ved at sætte sig på skødet af mig, da jeg klørende ham bag på, en typisk figther ting at gøre

Nu håber vi bare på at han kan komme hjem i weekenden så vi kan få staldens største nusse trold tilbage.
Da vi gik dernede fra kaldte han på os som han plejer at gøre når vi går ud fra stalden af herhjemme, det var bare såå dejligt at høre.
Han har tilsynelade vist fået sig det helt rigtig navn, for den lille mand har bare kæmpet meget allerede.
Jeg håber sådan på at hans liv blir mindre kompeliceret nu

Billeder af figther på ansager kan ses i fotoalbum



OBS FIGTHER ER IKKE TILSALG OG BYTTES IKKE FOR EN ANDEN PONY ELLER HEST
Kommentér på:
Anden særlig race Moveos Nigth Figther
Annonce