{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Migaja SOLGT [Tidl. hest] 2004

8.229 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

..Aybike..
Kvinde | 25 år | Oprettet: 1. jan 2010


Traver Migaja SOLGT

Fødselsår:
2004
Højde:
omkring de 155-160 cm?
men hun har en god højte:).
Temperament
Migaja har en virkelig dejlig og rolig temperament, er altid glad.
nogle gange er hun lidt op at køre, men det hvis der sker mange ting på en gang.
Gangarter
skridt:den er god, og god tempo.

trav:hendes trav er godt, men lidt hurtig, men det arbejder vi på.

galop:Hun har virkelig en god galop, hun laver også altid rigtig anspring! :-)

Og det bedste er at hun ikke har en traver gang hehe :-D
Stævner
nej...

men det kommer vi til på et tidspunkt skal først lige trænes lidt op i klasser og sådan noget (:

Stamtavle
Migaja 0E0269 brun Hoppe født 2004

Far: HEIR TO CROWN (US) US1855 13,5ak

Mor: DIONE 960005

Farfar: SPEEDY CROWN (US) US420

Farmor: SISSIE BLAZE (US) US1854

Morfar: SPEED MERCHANT (US) US2075 11,8ak

Mormor: RAVENNA. 890585 16,8ak

Jeg orker ikke lige at skrive det hele.

Det er linket til hendes Stamtavle..
http://195.198.34.45/shestinfo?kommando=visaPrintHerstamning&hestId=77102
Køn
Migaja er en meget rolig hoppe, som altid er glad (:.

Bemærkninger
Migaja er en brun hoppe på 7 år og bliver 8 år den 26.maj 2012, hun er 154 cm høj.
Migaja er en fuld traver, dejligt nok.
Migaja har været ifol, men mistet følet december 2009 desværre:/.

Jeg ridder hende på banen og i naturen, og er begyndt at springe lidt på hende. Hun er ikke så rutineret, men bliver bedre hele tiden. Mens jeg har haft hende er hun blevet bedre ridemæssigt ligesom hun er gået fra at være en sur hest, til en langt mere glad og rar hest at være sammen med.

Hun er sød og rar på tur, og siger ikke noget til trafik. Hendes gangarter er god og hun kan galopere uden problemer. Hun kan faktisk rigtig godt lide en god galop. Både skridt og trav er med god energi. Hun vil gerne gå fremad, men er nem at styre.
Har redet hende kun i grime og med reb flere gange, hvad hun nyder rigtig meget. Og hun er super sød og nem at ride rundt når vi gør det.
men men vi har været oppe på 1 M og 70 i bane ((-:

Hun har desværre stået meget stille ridemæssigt i vinters pga. sne og frost, da vi kun kan ride udendørs, så hendes kondi er desværre ikke så god lige nu.

Hun kan godt lide at blive hygget om, og er sød og rar på staldgangen. Hun er også rigtig flink overfor andre heste, og der har aldrig været problemer på folden med hende.


vi har desværre haft en ulykke da jeg prøver hende for ca 3 gang.
Jeg skulle ud og hente fra folden, så står jeg med hegn åbningen og hende, så går en af de andrer heste amok, og det gør migaja så også, jeg når kun at slippe hegnet, så løber hun så og træktovet glid mod min hals, jeg var helt lammet, men jeg hentet hende og red hende, så kom jeg hjem og skulle på skadestuen.. men jeg bliv bange for hende, men jeg vil ikke opgive, så jeg valgte hende alligevel. Og den dag tænkte jeg, det skulle jeg aldrig have gjort, hun vil jo bare blive et maridt for mig!, men prøv at se i dag, jeg tog chancen og se os i dag. Vi er noget så langt! Og jeg er så ubeskrivlig stolt af hende. Og jeg har overhovdet ikke fortrudt noget nu!. For jeg ved jeg har den drømme hest jeg altid har ønsket mig. Jeg fik en hest som jeg bange for, men i dag tænker jeg bare det var den gang nu er hun alt, og hun er min drøm! Man kan ikke få en beder end hende. Migaja my soulmate!

HISTORIEN!
Jeg sad og var rigtig ked af det fordi jeg havde mistet min part callime, og han var bliver aflivet. Min mor kom ind og sprugte hvad der var galt. Jeg sagde det calle jeg savner ham, han var som min egen, jeg vil have en som min egen igen, jeg vil have calle tilbage, jeg vil have dengang jeg var part på ham, så sagde min mor hvad hvis du for din egen hest, så sagde jeg hvad mener du. ”jeg mener du må få en hest men for højst for 6000 kr”. Så fandt jeg migaja samme dag, vi ringet til ejerne aftale en dag, jeg kom ud og se hende, jeg syntes hun var rigtig sød, jeg vidste også jeg ikke kunne få en god hest til 6000 kr, og det kan godt være jeg var bange for hende osv, men jeg tog chancen. Og prøv at se os i dag!. Når men jeg havde prøvet hende 12 gange ca før jeg fik hende. Da min mor gerne vil have det skulle være hende. Men jeg sagde mor jeg kan alligevel ikke få en god hest til 6000 kr så sagde hun okay, hun bliver din hvis du er sikker, og jeg sagde ja selvom jeg var bange for hende, vi skrev under kontrakten, og vi havde så højt man kunne gå ud til det sted hvor hun skulle stå for det var jo ikke så langt fra til det nye sted. Vi gik og gik, mens jeg holdte min nye hest,så fandt vi så ud af man ikke kunne gå længer fedt nok tænkte jeg, jeg har gået med en hest i snart 2 timer og så for vi ikke noget ud af det. Når men vi tog så hjem fik fat i transport, og det tog os ca 10 min at få hende op, vi fik hende ud til det nye sted, og hun var total glad. Og nu har jeg min drøm som jeg har haft i 8 mrd, jeg fik hende d.3/8-10.

Migaja er gået fra at være en nervøs og sur hest, til at være den hest der kan alt, og en hest man ikke kan være bange for, jeg kan ikke sige andet end migaja my soulmate, og jeg er så stolt af hende.

Mange har sprugt om jeg ikk var bange for en hende, og om hun ikke var farlig.
Jeg sagde, hvis du skal vide noget om min hest, skal du vide hun er en drøm.!
Jeg har måske været bange for hende, men okay... hun har aldrig været farlig, hun har bare aldrig vidst hvad hun skulle gøre, har været meget nervøs, og det er hun overhovdet ikke mere. Hun er bare alt nu, og det kan jeg blive ved med at skrive!.



4/8-10
idag kom migaja hjem! :D
hun var så dygtig men også nervøs.
da hun skulle ud på fold gik hun hurtigt sammen med de andre men det bliv til et par små hop nu går de bare rundt og græsser :D
5/8-10
nu har jeg haft migaja i 3 dage og det har bare gået super.
der meget vi skal træne. men idag laver vi ikke så meget jeg fik klippet pandelok spidser og hale også nusset jeg lidt med hende :D
6/8-10
migaja er faldet til det nye sted hun har det super med det andre hest :D.
imorgen skal vi ride ved det nye sted for første gang :D
mandag d.13/9-10
idag lavet migaja og jeg hsm også løssprang vi altså det gik ikke godt med at løs springe hun sprang nemlig over hegnet!.
men ellers gik det super duber :D
7/10-10
red tur på migaja for første gang hun var mega sød ! :D
17/10-10
hold kæft hvor var migaja bare god idag hun gik til bidet i galop for første gang og hun løftet bene rigtig flot!.. :D
25/10-10
idag travet og galopert vi første gang uden sadle hun var mega dygtig! :D
og fandt ud af at hun elsker vand ville ride udenom men hun have ørerne fremme og red vider i vandpyterne! :p
5/11-10
year year!!
migaja sprang 100 cm for første gang!;*
også sprang vi uden sadle 60 cm også første gang
3/2-11
Idag har jeg haft migaja i et halvt år, jeg siger jeg det har været det bedste halve år i mit liv!. hun er imponeret mig helt vildt!. hun har lært alt jeg havde forventer hun vil lære på et år!. fx,stabil i bidet,har sprunget 1 M. og hun har bare bevist alt, enda også noget jeg ikke havde forventet, hun er næsten klar til hendes første stævne!. du er lærenem skat! ;*. jeg vil altid holde fast på dig!.
du kan komme længer, du er allerede igang med at lære nogle nye ting, og du forstå de nye ting rigtig godt. du bukker aldrig du stejler aldrig, du er fantastisk på tur, du tag tingene som en sjov ting når du lære nye ting! :). ELSKER DIG MIN SKAT! ;*
jeg vil vædde med når jeg om et halvt år *hvor jeg har haft dig i et år* vil jeg skrive om vores første stævne og alle de nye ting du har lært der, jeg kan bare mærke du gerne vil der her og jeg vil gerne det her, MIGAJA DU ER MIN FOR ALTID! ;*
5/3-11
---NYHED---
Migaja er blivet halt :/, hun har fået et sår i manen som vi skal have dyrlæge til. det ikke godt! :'/
6/3-11
---NYDHED---
migaja er ikke halt mere, dejligt men jeg vil tag ridningen stiller roligt, og komme ud på flere gå ture, for hun bliver så gld af det (:. men idag gik jeg en tur med hende, så ville jeg da også lige sætte mig op hehe, enda kun med grime og trætov, og jeg kunne stoppe og styre hende. nice! :-D hun er bare for skøn!
2.april 2011.
migaja var så god idag vi sprang ox'er, og hun fløj bare over! :-). vi kan komme op uden problemer, dejligt. og så fik bine taget masser af billeder (-:.
1/5-11.
idag kommer der en og prøver migaja, håber hun er sød. fordi igår gik det ikke særlig godt. men migaja jeg vil aldrig noglesinde give helt slip på dig, så du er min inde i når du er væk. elsker dig ;*.
7.5.11.
idag kom der en og så migaja.. og hun bliver nu hentet d.1 juni.
og det nnye sted bliver som en drøm for hende! :-).
26/5-11
idag er det migajas fødselsdag. hurra! 7 år :-).
men en ting til nu migaja tilsalg igen ;o.
migaja du er mit et og alt! ;*


SIDSTE DAG MED MIN ELSKEDE HEST!
29/6-11.
Dagen startede med at jeg tog ud til migaja.
Vi sprang og så red jeg lidt uden sadle eller "red og red", jeg låg på hende ryg og snakket til hende, hun halv sov hehe :').
så gik jeg ind i stalden med hende og striglet og tog nogle billeder på min mobil.
På vej hjem ringer min far og siger "hov skulle jeg ikke tag billeder af dig og migaja og skulle vi ikke ned og købe nogle lakrids godbider", Jeg siger bare ehmm jeg har redet.
Men nu har jeg lige været ude hos hende fik taget nogle billeder mens vi hygget på banen og mens jeg sad på ryggen af hende, og hun fik en masse godbider. super hyggeligt. :').
nu har jeg et par timer med dig imorgen ;'(.
-Du var min første hest, du var mit største ønske der gik i opfyldelse.
men forhelved migsen, det bedst sådan. jeg elsker dig du min bedsteven!.. du vil altid være min inden i. og jeg vil komme og besøg dig.! ;'( SES putte :'(((.

DAGEN HVOR DU FIK NY EJER!
D.30.06.11
Orrgh migsen jeg kommer til at savne dig af hele mit hjerte!;'(.
migaja blev hentet idag.. da jeg så tralieren begyndte jeg at græde.. jeg gik ud for at hente dig, men du gik fra mig, du vidste der var noget.. men du stoppet og lod mig tag dig og give dig i en anden hånd.. jeg kunne ikke lade være med at græde da du kørte væk. det eneste jeg tænker på er dig! :'(
ses putte :*:'(

d.26/10-11.
Nu er migaja blevet solgt vider. heldigvis til en god ejer!.
dejligt at vide hun har har det godt. hun har fået mange venner, og har det super godt!. :-).

Kommentér på:
Traver Migaja SOLGT
Annonce