{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Gimli (Valdemar) (Himmelhest) 2005

1.365 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Janice P
Kvinde | 53 år | Oprettet: 28. maj 2009


Irish Cob Gimli (Valdemar) (Himmelhest)

Fødselsår:
2005
Højde:
152
Temperament
Rolig men stædig - man er vel stadig unghest selvom man er koldblodshest
Gangarter
Lidt sløv i skridt
God trav
God galop
Stævner
27/9-10
Så har Gimli været til sit første stævne - og det gik over al forventning - ingen rodeoshow fra hans side. Vi havde ellers forventet, at han ville hoppe til siden mm. men han tog det helt cool. Lørdag gik han en LC2 til 62,41% og Søndag en LC3 til 60,41. Jeg er meget tilfreds med både Gimli og Tina, som var så sød at ville ride ham.

22/23-02-13
Så har vi været afsted igen - Mit debutstævne en LD2 til 61,667%. Eva startede en LC1 til 65,833% hvilket gav en 2. plads. Debut som springhest sammen med Eva - fejlfri runde hvilket udløste en fin roset :-)
Stamtavle
Er købt som Irish Cob, men som I kan se på kommentarerne, så er han det åbenbart ikke :-) Det betyder ikke så meget - han er jordens sødeste hest....
13-01-12 Har nu fundet ud af efter et omfattende detektiv arbejde at Gimli har følgende mor og far

Far: Samba http://www.hestegalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=34997
Mor: Tinka
Morfar: Zorba http://www.dansktinkerforening.dk/Foto/ics_images/kaaringer/2003_kaaring_fyn/zorba.JPG
Køn
Vallak
Bemærkninger
16/8 2010
Gimli (døbt Valdemar) er en rigtig sød Irish Cob. Han er købt hos Per Thybo oppe fra Viborg. Jeg ved ikke meget om hans historie før jeg købte ham - men jeg faldt for ham med det samme. Jeg kløede ham bag øret og han nød det rigtig meget og der smeltede mig hjerte.

Jeg har haft ham i et år nu og vi har lært hinanden godt at kende. Som ny rytter på en unghest har det ikke altid været let, men nu er vi kommet så langt, at vi snart skal til stævne. Det glæder vi os til. Han er en nem hest, der lige skal se tingene an - men har han først prøvet det et par gange, så er der ingen problemer.

Gimli er også meget madglad - han er især glad for kanelsnegle, hvilket min mand præsenterede for ham her i juli måned. Men alt kan gå - wrap - hø - græs (når han græsser løfter han ikke hovedet een eneste gang) - æbler - pærer mm. Der er ingen grænser. Det eneste jeg har præsenteret ham for, som han ikke spiser er bananer......

Han har desværre haft problemer med muk i koderne, og det var meget svært at få bugt med. Derfor har jeg valgt at klippe han ben - hvilket jeg ikke var glad for. Nu er mukken væk og jeg satser på at Gimli's hovskæg får lov til at vokse igen til foråret hvis han går vinteren igennem uden muk.

16/9
Hvad har jeg dog gjort, Gimli......Nu er det vintertid og så blev Gimli klippet. Ikke fordi det passede herren særlig godt, men han var altså blevet for langhåret. Da han var panisk angst for klipperen, har vi øvet os i en 3 ugers tid og trods han til sidst syntes det var træls, så tog han det faktisk pænt. Er spændt på hvordan han tager det næste gang :-)

26.07.11
Nu har jeg så snart haft Gimli i 2 år og tiden flyver afsted. Vi har begge udviklet os meget. Jeg er blevet helt god til at sidde fast når har laver een af hans vendinger fordi han bliver bange for et eller andet og Gimli er blevet lidt højere end da jeg købte ham. Han er nu ca. 153 og har fået flere muskler på de rigtige steder.
Han har dog også fået nogen små særheder som fx ikke at ville ind fra fold men har man en godbid med lykkedes det som regel, hihi.
Nu har han snart været på sommergræs i 6 uger og jeg glæder mig til at komme i gang igen. Og hvem ved måske når vi vores første stævne i år :-)

13.01.12
Det er sjovt med det her dektektiv arbejde....jeg har fundet ud af følgende - Gimli er født den 24/04/05. Han hed oprindeligt Jive - kært barn har mange navne. Har formået at få nogle billeder fra da han var føl sammen med sin mor og sætter dem ind her.
Kommentér på:
Irish Cob Gimli (Valdemar) (Himmelhest)
Annonce