{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sir Outlaw, min evige røde stjerne [Tidl. hest] 2002

3.958 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dm Lyng ©
Kvinde | 30 år | Oprettet: 19. maj 2008


Anden særlig race Sir Outlaw, min evige røde stjerne

Fødselsår:
2002
Højde:
Ca. 152 Cm
Temperament
Han er en hest alle kan trække med, går lige i hælene på en, og følger fint med.
Når man skal ud og ind fra fold er han rigtig rolig, ikke en hest der bare tonser afsted men tager sig godt tid.
Han har haft en periode hvor han ikke helt har være den "samme" hest, hvis man kan sige det sådan, som han var da vi købte ham. Han var en del sur, både i boksen og på staldgangen men dette er blevet væsentligt bedre, og det går kun den rigtige vej nu. Han er ved at have fundet sit gamle jeg igen, som jeg kun er glad for.

Desuden er han en hest som viser stor selvsikkerhed, han er ikke bange af sig, følger sin ejer i tykt og tyndt, der skal virkelig meget til at denne hest ikke opfører sig ordenligt, og hvis det sker han bliver bange, skal han helst så tæt op af sit menneske, for de skulle jo gerne kunne beskytte ham, dette er vi dog ikke så glade for da det er en halv stor hest som kommer hoppende hen mod os. Det tager dog max nogle sekunder før han igen tager det roligt og har forstået at der ikke sker noget..

Men i store træk er han en meget kærlig hest, der elsker at blive nusset om og komme ud og opleve noget, som jeg vil beskrive mere nede i beskrivelsen af ham. Han har desværre en snert af mobset hed hvis tingene ikke går efter hans hoved, så kan han godt finde på at sætte sig op imod én, men dette skal dog bare lige afklares hurtigt og så plejer han at makke ret..
Men som vi alle ved er plejer død, så dette kan tage et stykke tid nogle gange at få han til at stoppe helt med hvad han har gang i, han skal hest prøve et par gange, som vi andre kende fra de "drengerøvs hest" som der vel et eller andet sted er gemt i alle heste.
Gangarter
**Dette er skrevet helt ud fra egen bedømmelse**
_______________________________________________________________________________________________


Han skridt er utrolig fremad rettet, og meget drivende! Den virker meget stor når man sidder på ham. Selvfølgelig kan han sagtens efter noget ridning være lidt mere afdampede, og derfor tage lidt af farten. Men altid når der startes op og hvis det skal gå i hans tempo skal det helt ikke være for langsomt.

Han har en trav som er meget allá sin skridt, dog i hurtigere gang selvfølgelig. Dette er også en hurtigt og fin gang. Her har han lidt svært ved at slappe af, da han er én hest der er fuld af energi hele tiden, han tager gerne et par runder ekstra.

Til sidst har vi han galop, som efter min mening er meget stor, og lidt svær at holde styr på, da han som skrevet ovenover har en tendens til at have lidt for meget energi. Men dette er meget godt, ENGANG I MELLEM, hvis man skal have det lidt mere seriøse kan det rent ud sagt være pisse irriterende at have en hest som bare tuller afsted i stedet for én der er lidt mere fatter, og har forstået at man sagtens kan slappe af og komme fremad på samme tid.


Dette er som sagt en beskrivelse som jeg bare skriver, alle har vel den opfattelse at ens EGEN hest har den bedste gang og den flotteste fremstråling, og som jeg beskriver Outlaw's gang lyder den jo ikke til at være en drømme gang han har!.
Men det var ikke det jeg gik efter da jeg skulle have hest, jeg ved egentlig ikke hvad jeg gik efter, men da min søster og jeg hørte at Outlaw var til salg vidste vi bare at det skulle være ham!
Stævner
Ditte's stævner på Outlaw:



Bellinge rideklub d. 4-5/10- 08
LX Dressur : 127 point

Bellinge rideklub d. 1-2/11- 08
LX Dressur : 130 point

Bellinge rideklub d. 1-2/11- 08
LX Dressur : 138 point

Bellinge rideklub d. 28-29/3- 09
LX Dressur : 150 point

Bellinge rideklub d. 28-29/3- 09
LX Dressur : 135 point

Mia's stævner på Outlaw:

Bellinge rideklub d. 28 - 29/3 - 09
LX Dressur : 130 point

Bellinge rideklub d. 28 - 29/3 - 09
LX Dressur : 146 point


Bellinge Rideklub d. 31 - 1 /11 - 09
Lx2 Dressur : 106 Point

Bellinge Rideklub d. 31 - 1/11 - 09
Lx2 Dressur : 123 Ponit (2 plads)

Bellinge Rideklub d. 2/1 2010
Julespring
Klasse 1. 6O Cm (2 Plads)

Bellinge Rideklub d. 13/2 2010
Lx 2 Dressur
114 - 2 = 112 Point

Bellinge Rideklub d. 14/2 2010
Lx 2 Dressur
120 Point

Bellinge rideklub d. 27/03 2010
Lxv2 Dressur
132 Point (FIK 9 I SKRIDTEN Desvære manglede jeg et point for at få en pladsering)

Bellinge Rideklub d. 28/03 2010
Ld Springning
Vi blev disket for tre stop Men fik lov at springe et par spring som han klarede fint tilsidst (Hans første ld)


Idag d. 7 til hygge stævne
startede spring på 70.
Og det blev så til 8 fejl :( Men er stolt af min hyp < 3333
FØRSTE UDESTÆVNE ^^^^^^^^

Stamtavle
F : Sjeak ( OX Araber )
M : Musse ( Frederiksborg )

Ved godt at han er blanding men vi har fundet hans forældre gennem Hg x)
Køn
SUPER VALLAK

Bemærkninger
Sir Outlaw står opstaldet på Højmegård,
Sir Outlaw købte vi fra vores moster, Hun havde vidst besluttet sig for at tilride ham selv, men blev åbenbart ikke til noget vi købte ham så fra hende og fik ham i tilridning hos vores daværende ridelære og en anden pige, Han er en dejlig hest, som stoler meget på sine ejere eller dem han kender godt, Vi har trukket rundt med ham på en stor pasening(staves) og det klarede han helt fint kun et par udspillede næsebore ikke andet. Han er fuks og har lidt cremed farve nede over hovene, han har en lang blis og en snip, Han er rigtigt smuk, :D
Vi fik ham Ca. nogle uger før han fyldte 6

Outlaw blev d. 6 April 2012 solgt til Michelle. Jeg ved hun kommer til at passe godt på min dejlige stjerne selvom det var hårdt at sige farvel...
Glæder mig utrolig meget til at se dem på stævnepladserne !

Kommentér på:
Anden særlig race Sir Outlaw, min evige røde stjerne
Annonce