{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Aastrupgaards August 2009

2.139 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kristine Højlund
Kvinde | 36 år | Oprettet: 18. apr 2007


Shetlænder Aastrupgaards August

Fødselsår:
2009
Højde:
96cm målt ved kåring 2013
Temperament
August er super god i hovedet, han er en meget godmodig lille mand. Han nyder at hygge, selvom han helst ikke vil være ved det. Han tager nye udfordringer helt roligt.
Han er bare en stjerne!
Gangarter
Rigtig gode for sådan en bette en
Stævner
Ingen endnu, men vi satser på at komme til dyreskue næste år...
Stamtavle
Far: Remco V.d. Kastanje SH 586 (SH DK)

Mor: Isabella S 2241 (SH DK)

MF: Glenstrups Emil SH 260 (SH DK)
Køn
Vallak... :)
Bemærkninger
19/1 - 2016 August blev kastreret i November... Han nyder nu livet med sine damer og skal meget snart for vogn for første gang...


Juli 2011... Ponyhest nyder sommeren med et par andre små drenge, og er rigtig kommet i hingsteselskab... Det har tilsyneladende været rigtig godt for ham og han stortrives.
Han er helt klar på hvad det betyder når vi går tur og jeg siger trav, og ligeledes når vi igen skal skridte eller stå... Han er en stjerne at gå tur med!
Har nu endelig fundet longegjord og indspændinger, så gjorden blev han udstyret med den anden dag, det tog han i stiv arm, der skal mere til at gøre ham nervøs!
De der sære ting jeg puttede på hans ben syntes han dog ikke lige om, men gamacher i August størrelse er simpelthen bare for sødt!!!
Han tager det også rigtig flot at gå tur med trense på, er på ingen måde utryg ved biddet og kan desværre os spise græs med det... Næsten ik fordi han fik lov.. ;P
Er vild med min lille ponymand!


Februar 2011... Pony har nu fået det kæreste dækken, med bling og det hele... Og en sølle str 75.. Men hvor er det kært!
Han prøver rigtig grænser af og andre dage er han bare en engel!
Vi er begyndt at smage lidt på bidet, det er noget sært noget syns August, men tager det rigtig flot... Og han siger intet til at få smidt dækkenet på og spændt gjordstropperne, syns jeg er flot af en lille orm på 1,5 år...

Januar 2011... August har rigtig nydt vinteren, han simpelthen elsker sne!!! Han har været en orm at tage ud og ind, han har fået vinterkuller og skal da helst lige ned og rulle i sneen.
Havde ham ude på marken i longen en dag i december, sneen gik ham nok til knæene, men August syntes bare det var det fedeste! Han spænede rundt, har aldrig set så lille en hest rende så stærkt!!! Det så vildt sjovt ud, og han hyggede sig rigtig meget.
Ellers har jeg mishandlet ham med en omgang striglning i ny og næ, August er helt sikker på at det må være ponymishandling!!!

Han er foldens maskot, han har sin helt egen status, der er ikke nogen der skal tro de kan herse rundt med ham!
Han er os kommet lidt i lømmelalderen, skal lige prøve af hvem der bestemmer.
Håber snart på at få ham med ud, satser på vi skal på Dortheaslyst til april...
Og skal helt sikkert på dyreskue til sommer! :)

Jeg har nu haft lille August i lidt over en uge. Jeg er dybt imponeret over hvor cool han er overfor alt. Forleden væltede trillebøren lige ved siden af ham, og han blev ikke bange overhovedet, han gik derimod bare over for at undersøge, hvad det nu var.

Vi er selvfølgelig stadig ved at lære hinanden at kende og tager tingene stille og roligt. En af de første dage sad jeg bare på folden og kiggede på mig, og så stilte han sig ved siden af mig og sov. Vi legede "kongens efterfølger" på folden, så det tegner jo meget godt.

Vi skal snart prøve lidt mønstring af og så skal vi arbejde på at lære hinanden endnu bedre at kende. Er rigtig spændt på at komme til at lære ham at kende.
Kommentér på:
Shetlænder Aastrupgaards August
Annonce