{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Armani 2009

2.205 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanette&Armani -
Kvinde | 34 år | Oprettet: 3. jun 2007


Oldenborg Armani

Fødselsår:
2009
Højde:
1,76
Temperament
Stille og rolig..
Et rigtig nusse hoved..
Han er rigtig cool overfor nye ting. Og os både biler og lastbiler når vi går tur..
Gangarter
Skridt: middel
Trav: middel
Galop: middel
Stævner
Det kommer til den tid :)
Stamtavle
Mor: Alya
Far: Skjold
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg har lige købt denne skønne vallak d. 31-8-10, så jeg skal lige lære ham bedre at kende, og så vil der selvfølgelig komme mere om ham. Han er et rigtig nusse hoved. Han har et kanon sind , der er intet ondt skabt i ham. Der er stadig en masse ting der skal læres da han jo ikke er så gammel.
Armani er født d.12-6-09 :)

D.25-11-10
Så er Armani blevet flyttet ud på rideklubben og han er faldet rigtig godt til derude, han har været nede i ridehuset hvilket han ikke sagde noget til.. Han er bare stille og rolig og rigtig cool overfor nye ting. ;)
D.8-12-10
Så er Armani blevet vaccineret og fået chip, og hestepasset er bestilt. Han tog det rigtig fint.. :)

D.23-3-11
Armani er vokset rigtig meget siden jeg fik ham og han er bare fantastisk.. Han er så dejlig stille og rolig. Man skulle ikke tro han er unghest :) Smeden var d.21-3-11 og han roste simpelthen både armani og mig fordi han bare stod helt stille og han syntes han var nem at arbejde med, fik ros for mit gode stykke arbejde med ham.. Dejligt :D

D.18-5-2011
Øv øv, Armani har fået en odentlig flænge på bagbenet i forgårs , og det er bare rigtig hævet, havde så dyrlægen ude idag, så nu skal han ha medicin de næste 5 dage..
Armani har os haft hovedtøj på 2 gange nu og blevet trukket rundt med det på, han tog det super fint :) dejligt ..

D.18/6-11
Armani var inde og løs springe idag.. og hold da fast hvor hopper han højt over..
Bagefter gik han på presening hvilket han tog super fint, og så trak jeg det hen over ryggen på ham og i hovedet og han gik rundt med det på, han var bare ligelad, det er super dejligt.

D.23/6-11
Er bare så stolt af min dreng, han havde sadel på for første gang idag, trak ham rundt med den på, og det tog han rigtig fint, han var faktisk ligelad med det.. :)

D. 22-4-12
Det går bare super godt med Armani.. Håber på at ca 2 uger så kommmer vi på ryggen af ham.. Det bliver super dejligt, og tror bestemt det har været vente tiden hver.. Han tager det hele super cool, men pueha hvor har han meget energi.. Han er bare sådan en rigtig "gade-dreng".. :o)

D.26-4-12
Arani har haft rytter på idag for første gang,og blev trukket rundt med rytter på.. Det gik super godt, han var mega cool.. Han gik bare som om at det havde han prøvet mange gange.. Er super stolt af min dreng :o)

D.9-5-12
Armani blev redet idag for første gang uden longen på.. Han gjorde det bare super godt, efter han kun har haft rytter på 3 gange inden.. Er bare så stolt af min lille basse :)
Kommentér på:
Oldenborg Armani
Annonce