{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Raunsmindes Anastasia 2007

2.619 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*SIR* Sasja :) *SIR*
Kvinde | 25 år | Oprettet: 20. jul 2009


DSP Raunsmindes Anastasia

Fødselsår:
2007
Højde:
Vokser stadig, men omkring 140 cm. :-)

Den 7. november 2010: Blev målt til omkring 140 cm. Hun stod lidt skævt, og var meget bange for måleren, så hun stod også lidt uroligt.
Temperament
Rolig, men også frisk. Hun er meget opmærksom og nysgerrig, men er rimelig cool overfor nye ting. :-)

Hun er meget nysgerrig, når der er andre heste.
Gangarter
Skridt: Hurtig og frisk. Hun er meget fremadgående.

Trav: God trav, søger somregel selv ret hurtigt ned. Men gode bevægelser. :-)

Galop: Frisk galop, men ret nem at arbejde med. Det er først for nylig at vi er gået igang med galoppen, da hun har haft problemer med det. Hun havde på et tidspunkt en sadel som trykkede, og derfor gjorde det ondt for hende at galoppere. Hun begyndte desværre at bukke lidt, men nu efter sadlen er blevet rettet til, går det meget bedre. Vi arbejder stadig med at få hende til at søge ned. :-)

Nogle dage kan hun søge ned fra start til slut og være fantastisk at ride i alle gangarter, andre dage, nærmest umulig at få til at søge ned og gå afslappet. Det skifter en del. :-)
Stævner
Anna's allerførste stævne:
På SIR.
Red en LD1 dressur, og det klarede hun super fint! Hun var nysgerrig og kiggede lidt inden vi gik i gang. Men hun var også ret træt, fordi det var forsinket, og vi havde varmet op i ca. 1 time inden. :-/
Det blev til en 4. plads, med meget tætte resultater ;-) Er stolt af hende :-)

Jeg er overhovedet ikke stævnerytter, da jeg har ALT for mange nerver til det - desværre. Jeg synes ikke det er sjovt eller spændende at ride stævne, men bliver altid så nervøs. Derfor har hun ikke gået flere stævner, selvom hun sagtens kunne. :-)
Stamtavle
Farens side:

F: Antario N (Elite hingst)
FF: Aronn
FFF: Aldan
FFM: Bettina
FFFF: Bajar
FFFM: Aida
FFMF: Lombard
FFMM: Babsy
FM: Aljoschka
FFM: Losander
FMM: Anjonia
FMFF: Lombard
FMFM: Merc Delight
FMMF: Attallah
FMMM: Astena

Morens side:

M: PHW's Lea
MF: Nick 40
MFF: Nekoma
MFM: Jutta
MFFF: Ico
MFFM: Harmonie
MFMF: Patrick
MFMM: Julchen
MM: Lady
MMF: Ukendt
MFM: Ukendt
MMFF: Ukendt
MMFM: Ukendt
MMMF: Ukendt
MMMM: Ukendt
Køn
En meget køn hoppe :-)
Bemærkninger
Anastasia bliver, for det meste, i daglig tale bare kaldt for Anna :)

Hun er meget cool overfor nye ting. Hun er frisk og stærk, men hun er også helt vildt kærlig og vil altid gerne kæles med.

Fra da jeg fik hende til nu, er der sket en del. Hun er vokset, både i højde, men hun har også fået mange flere muskler og fylde på kroppen.

Hun er 5 år, fylder snart 6, så der er mange gode år tilbage i hende. :-)

Hun er tilredet i maj 2010. Vi øver og øver, og jeg er sikker på at hun nok skal blive en fin dressurpony.

Hun er blevet sprunget på et par gange, hvilket hun tager rigtig fint (Har ikke selv set det, men har hørt det fra tidligere ejer). Hun er blevet løssprunget en enkelt gang hos mig. Men hun egner sig nok bedst som dressurpony, selvom hun har springblod i sig ;-) Jeg er bare ikke springrytter. :-)
_________________________________________________________________________

Det går bedre og bedre med Anna! Hun er blevet meget lettere at ride. Hun søger selv ned i trav nu, men nogle gange bliver hun stadig lidt svær.. Jeg træner rigtig meget nedsidning lige nu, for jeg er rigtig dårlig til at ride nedsidning (har ikke øvet det specielt meget)..
Men galoppen.. Uha, det går ikke for godt.. Hun bliver virkelig frisk og meget svær at styre.. Jeg har ikke rigtig mod på så meget galop på hende, derfor bliver hun ikke trænet SÅ meget i det, men Camilla rider hende også, så hun træner galop med hende.. :)

Hun er 4 år nu og har snart været redet i et år! :D

_________________________________________________________________________
28/07-2012

Lige en lille opdatering. Det er efterhånden længe siden jeg sidst har skrevet hvordan det går :-)

Anna er nu fem år gammel og har været redet i 2 år. Lige nu er hun på sommerferie, på en gård sammen med Disney. De nyder begge at have sommerferie, og hun er ikke blevet redet i lang tid nu. Men jeg synes at de begge skulle have en pause fra det hele, også ridningen. Håber at hun opfører sig fint nok efter sommerferien, og at hun ikke har glemt alt hvad der hedder dressur :-)

Men inden de kom på sommerferie, havde vi lidt problemer. Både med en sadel som ikke passede hende så godt. Den er nu blevet omstoppet, men hun havde i en lille periode ondt i ryggen. Det er heldigvis gået over (for længe siden). Derefter havde hun lidt problemer som sadlen havde forurettet, bl.a. at hun ikke rigtig ville søge ned i hverken trav eller galop, og blev irriteret. Men jeg forstår hende godt.
Derfor red jeg hende bare en del af det grundlæggende, som øvelser i trav, overgange fra galop til trav og omvendt, lette øvelser i galop, osv. for at få styr på tingene igen.
Efter det kom de så på sommerferie, og når de kommer hjem, regner jeg med at prøve og finde en som vil ride hende lidt (det har været super effektivt da vi havde Louise til at ride hende, men det kunne desværre ikke blive ved). Jeg vil også gerne begynde med noget dressurundervisning, da jeg tror det vil gavne både hende og mig.


16-04-2013
Lige en lille update igen.
Er begyndt til dressurundervisning på Anna, og det er gået ret godt. Men lige nu er hun "teenager-hest" som vi kalder hende, og hun er derfor blevet noget svær for mig at ride. Hun er begyndt at blive "dominerende" overfor mig og bukker og truer af mig :-( Er blevet ret ked af det, men nu er min ridelærer begyndt at ride en del på hende. Regner med at den periode går over, at det bare er noget hun gør, fordi hun stadig er ung :-)
Kommentér på:
DSP Raunsmindes Anastasia
Annonce