{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyroler Haflinger Bounty Brohus *Tosse* [Tidl. hest] 1994

5.478 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Freja my & Chicargo
Kvinde | 26 år | Oprettet: 15. sep 2010


Tyroler Haflinger Bounty Brohus *Tosse*

Fødselsår:
1994
Højde:
Ca 145/146 cm.

Dækken: 130-135
Trense: Cob
Grime: Cob
Gamacher: pony-Cob
Klokker: M-L

Temperament
rigtig sød og rar, men MEGET madglad :) du ka gøre alt ved ham! :')
Gangarter
Skridt, trav og galop i rigtig fin stil ;)
Stævner
Har været til stævner med tidligere ejer...

2010
-vores første stævne! på RIK d. 23/10-2010

LD1 til 60.67% og en 3. plads

LC1 til 53.33% (det skal lige siges at jeg ikke kunne styre ham den gang!)
_______________________________________
2011
første stævne i år!
-LYRI d. 19/06-2011

højde springning 1.plads slutter af med 110 cm! :)

LD1 til 66.72% 1.plads :)


-BLAAK 04/09-2011

LC2 til 61.36% 3.plads


-RIK d.10/15-2011

LC1 til 65.00% 2.plads dog disket:/

LC2 til 64.55% 3.plads

-HOSK d. 12/11-2011

LC2 til 66.81% 2.plads
dommerens kommentar: Flot tegnet, flydende program på lydig pony!

LC3 til 65.00% 2.plads:)


-THR 19/20- 2011
LC2 til 69.09% 1.plads

LC3 til 68,75% 1.plads
dommerens kommentar: flot program!!!

haflinger DM d. 25&26 okt. 2012
lørdag LB3 til 59 %
dommerens kommentar: sød pony! :)

Søndag LA2 til 62 %
Dommerens kommentar: fin pony!
3plads for hele DM'et
Stamtavle
F: liz. Bergkaiser
FF: 1342 Benjo
FM: 13029/T Rosinante

M: 14887/DK Wickie Brohus
MF: HAH7 Nino
MM: 13282/DK Wabi
Køn
bounty blev kastereret som 4års..
Bemærkninger
Jeg fik Bounty den 22 Januar 2010, efter at have søgt med lys og lygte fandt vi Bounty i Sejet ved Horsens og købt den af Hanne og Steen Høybye. jeg havde Bounty opstaldet oppe på en lille gård:) det var også hende som havde gården som fandt Bounty. "tusinde tak for du fandt en så fantastisk pony til mig!" :') jeg var så stolt! første tur husker jeg som var det i går. jeg husker at vi red ned af en lille bakke, og SÅ satte Bounty i fuld galop! ned over en stupmark. så sad jeg der :D
jeg kan huske Maria tog os med ned til stranden en gang, da vi kommer der ned vender hun sig om og siger "er i klar" vi ligner et spørgsmålsteng i hovdet? så lagde maria ben til Gry og så sagde det farvel!
ligesom til at starte med, da vi red op og ned af bakker. "nu falder jeg af" også lagde jeg nede på jorden, og bounty så på mig og tænkte "hva fan ligger hun der nede for?"
jeg ville bruge dig til dressur. så stædig så op givene jeg var. alle de op og ned ture vi havde. hvor jeg flere gange ville sælge dig, da jeg aldrig trode du ville blive til det du er i dag..
engang skulle vi ha undervsning, og sådan en kegle som jeg nu en gang er, skulle jeg lære at ride nedsidning. (det skal lige siges at jeg på det tidspunkt på inden måde kunne ride nedsidninig!) hoppede en halv meter. ja de fik da et godt grin;)
ligesom dengang mig på Bounty og símone på tror det var Salva skulle ride tur selv uden sadel, da vi kommer forbi fjorden, ville vi lige ride lidt ud i vandet for at tage lidt billeder. lige pludselig vender Bounty og sætter i galop! 5 sek. ligger jeg i vandet, skide koldt! heldvis fangede nogle tysker ham!

du begyndte at bukke lidt, og vi fandt ud af af den sadel som vi købte til dig den gang ikke passede til dig mere. så jeg skulle ride uden sadel og jeg faldt af den ene gang efter den anden.. fordi jeg ikke ville ride dig, så du havde alt for meget energi! vi købte en sadel af Maria (hende jeg havde hest oppe ved) nu begynde det at gå fremad med dressuren efter ca et år..!
jeg flyttede Bounty ud på en nærliggende rideskole (LYRI) hvor jeg til at starte med fik undervisning en gang i ugen i spring af Marie 2års berider elev, kunne ikke rigtig styre ham i spring. men det blev bedre og bedre..' så når jeg ikke sprang på ham red jeg dressur i grime, for der kunne jeg få ham til at gå som jeg ville! efter noget tid tog jeg mig sammen til at starte til dressur undervisning, det gik ikke så godt, jeg jeg ville prøve en hannoveransk næsebånd! ham blev så fantastisk at jeg tror det var en drøm! men den drøm skulle hurtig blive til et helved, han ville ikke som jeg ville!:( men så er/var det godt jeg har/havde en rigtig god ridelærer.. som hjalp os rigtig meget! :) vi er desværre gået for hurtig frem på et halv år..:? så vi er nød til at gå lidt tilbage, men er stolt af, at vi er kommet ud på rideskolen på LD niveau til at være på LA niveau! på kun et halvandet år :')

Vi er lige begyndt at starte LB til stævner, og det går ud over alle forventninger! Og så har vi self også været til sønderjyllands mesterskab for haflinger;-) hvor vi fik en flot 5 plads:-).
Vi ér også begyndt at få noget nyt undervisning, nemlig af Thomas dolleris (den norske landstræner) og det er rigtig godt!

vi har nu været til DM for haflinger d.25 og 26 okt. 2012. i bilund.
vi fandt først ud af en uge før vi tog af sted at vi skulle ride LA2, og vi plejer at ride LB til stævner så er ret stolt over at vi fik en tredje plads til Dm! <3

Alle piger drømmer om en dreng som dig, men det er jo kun én! Tænk at jeg skulle være så heldig, tænk at du vil være min..? Jeg ved godt vi har travlt begge to, men kan vi ik' bare blive her? Forevigt øje på kærligheden, og måske det var naivt at tro!:-* se på mig nu.. ved du godt jeg stadig er så latterlig forelsket? ja, jeg begriber virkelig ikke hvordan!? en dreng som dig, en tosse som mig, tænk at vi ku' slå os ned! du er så yndig sikke et held.. at du ikke ser det selv!? Bounty jeg elsker dig!!!:-*? du var så fantastisk ogs den dag..'?

-min drømmepony, den jeg har ledt efter, den jeg har! :')
bounty? jeg elsker dig mere end himmelhøjt!<3

tosseskat! jeg elsker du mere end du aner! du er fandme en en'er! :-*


_ Bounty er nu solgt til en lille pige på 10 år. håber hun vil få lige så meget glæde af ham som jeg gjorde<3

Kommentér på:
Tyroler Haflinger Bounty Brohus *Tosse*
Annonce