{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Cody MITET&ALT <3 1995

3.411 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Cody MITET&ALT <3

Fødselsår:
1995
Højde:
Han er ca. 160
Temperament
Han har et roligt og dejligt temperament, han er helt cool i hovede og han kunne ikk finde på at gøre noget ondt
Han er dog sin helt egen og du skal ikke komme og tro du skal betemme over ham for så kan han godt blive lidt fornermet :)
Gangarter
Skrit: Meget langsomt men god
Trav: Dejlig behagelig
Gallop: Super dejlig

Genart nogle gode gangarter
Stævner
22-1/2011
Agility vandt en første plads.

29-7/2011
LD2 2 plads med 66,11%

11-9/2011
Ringridnings stævne
0 ringe

13-11/2011
Kür med Michelle 1 plads

13-11/2011
LC1 1 plads red til 61,67%

22-4/2012
Lc1 1 Plads (har smit mine kommentar væk så har ikke procenterne :)
LC2 1 plads

13-7/2012
Lb1 2 plads

1-9/2012
Opvisning i kür til foreningerns dag

4-11/2012
Lc3 2 plads
Lb1 2 plads

10-2/2013
Ringridning 2 plads
Stamtavle
Ved ikke andet ind hans farfar er Thor OLH 659
Køn
En smuk og dejlig vallak
Bemærkninger
Han er en dejlig og rolig vallak, som man kan næsten alt med. Han er ikke bange for ret mange ting og han er nem at styre på ture osv.


Man kan ride uden sadel på ham og man kan ride i vandet på ham. Han er virklig en dejlig hest

Tricks Cody har lært:
- Bakke på komando
- Kysse på komando
- Smile på komando
- Neje på komando
-Påbegyndt ryste og ligge sig

11-4/2011
Nu har jeg haft Cody siden midten af oktober og jeg er nået langt med ham. Lige nu er han i genoptræning efter han har haft noget med ryggen og bag benene. Men dyrelægen siger at han vil komme sig helt efter det og jeg vil kunne ride ham som før dog uden at springe alt for vildt.

Han er en rigtig rod både i stalden og på folden men lige så snart han kommer ind i ridehuset eller på banerne er han koncentrede om at yde det bedste han kan og det er det dejligste ved ham.

Får tit af vide at man kan se at han stoler på mig og at vi passer super godt sammen, det varmer om ens hjerte.

Har i den tid jeg har kendt Cody, har jeg fundet ud af at han er sin helt egen, og han lader sig ikke bestemme af andre, og det gør det også lidt vanskeligt at vise at man er den der bestemmer. Men han er begyndt at finde ud af at det er mig der bestemmer og ikke ham.

Han er også blevet et rigtig nusse hovede efter han har været syg og han har fundet ud af at jeg vil ham det bedste. Og det er rigtig dejligt, men kan dog også godt mærke på ham at han er blevet rask nu han er blevet meget glader og han hoppe og leger rundt som da jeg fik ham.

Jeg elsker dig Cody min dreng

6-8/2011
Nu har jeg haft Cosy i næsten 10 måneder og på al den tid har vi været igennem så meget, vi har sprunget, redet lange ture og badet sammen og så har vi kæmpede med at få dig rask efter din skade, det har været nogle gode men lange 10 måneder og er på en eller anden måde glad for at den er overstået og jeg nu kan begynde at bruge ham som første i starten.
Han er nået så langt i sin udviking hvis man kigger tilbage til første gang jeg red på ham, så kunne jeg ikke få ham til at gå til bidet og han havde intet tillid til mig. Men efter jeg fik ham med til Sjælland og han begynde at finde ud af at han kunne stole på de ting jeg gjorde, blev han også mere tryg ved siturationen.
Og er nu næsten færdig med genoptræning og kan begynde at ride ham normalt igen og han går findt til bidet nu og træder godt ind under sig.

27-11/2011
Nu har jeg redet juleoptog på Cody og han tog det så pænt han gik lige så findt og hyggede sig i Glumsø. Fandt ud af jeg godt kan ride 4 timer i skridt på tur, men dog havde jeg en træt hest da jeg kom hjem.
Jeg er også begyndt at lære ham at ligge ned, jeg starter med at lade han rulle sig og så skynde mig at give han guffer imens han ligger ned, han virker som om han ved hvad jeg vil have ham til, men et skridt af gangen.
Så er det bare at komme igang med at øve kür til juletræsfesten den 11 December bliver sjovt :)
---------------------------------------------------------------------------
Cody er begyndt at gå med bid igen og han går rigtig fint, han mangler dog meget træning inden han går helt perfekt men vi er på vej der op ad. Nu skal vi snart starte vores første spring stævne sammen glæder mig helt vildt. Så skal der startes stævne i dressur dagen efter det bliver en god weekend.
Har hygget meget med ham for tiden og han er bare fantastisk til at lytte og han har lært at bakke bare ved at man siger det til ham :) det går fremad med tricksende :)

5. juni
Cody har for anden gang imens jeg har haft han løsspringet idag, og som altid elsker han at springe og er super god til det, idag var han helt oppe på 110cm er rigtig stolt af ham :)
Elsker dig for altid codý :)

Endelig skal jeg og prøve at ride, d. 1 september 2012 skal cody og jeg til Foreningernes dag i næstved, første gang cody er ude. Glæder mig så meget :)

Så har jeg idag flyttet Cody til solbakkegården, og det er jeg rigtig glad for, de er så søde og foldene og faciliterne er bare i top :) Glæder mig til en ny start med min dejlige hest

Så fik jeg cody til at gå ind i et bus stop skur, er så stolt af ham :)
Kommentér på:
Oldenborg Cody MITET&ALT <3
Annonce