{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Dortheasmindes Domino 2010

2.245 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne B
Kvinde | 38 år | Oprettet: 9. okt 2009


Dansk Varmblod Dortheasmindes Domino

Fødselsår:
2010
Højde:
Forventet højde er ca. 173. Han er stor nu af et føl at være og både far og mor har en pæn højde.

Domino er nu fyldt 2 år og måler 165 cm. i stg. Jeg lavede sigøjner mål på ham den anden dag for at danne mig et billede af hvor høj han bliver. Her var udfaldet ca. 10 cm. endnu. En dejlig høj hest jeg har mig i vente.
Temperament
Da han lige er blevet taget fra hoppen og jeg kun har haft ham i 2 dage er det svært at udtale mig om hans temperament endnu. Men jeg kan da sige så meget at jeg kan røre ham over hele kroppen, løfte ben på ham, og så småt trække med ham. Han virker tillidsfuld og lærernem.
Domino har et dejligt temperament. Han er en smule sky, men så snart han har tillid til en vil han følje dig i tykt og tyndt. Han har tilbragt hele sidste sommer på hingstefold, her vidste han en dejlig adfærd, dog begyndte han hen mod sensommeren at blive en del hingstet. Vi fik ham derfor kastreret, da jeg pga. graviditet ikke ønskede at slås med ham.
Gangarter
Han blev ved følskuet på Vilhelmsborg 2010 placeret som nr. 3. Her fik han flg. kararkterer for sine gangarter:
Skridt: 7
Trav: 8 Derudover kan jeg sige at hans trav er stor og rummelig med et utrolig godt afskub bagfra.
Galop: 8

Helhed: 8
Stævner
Ingen da han jo kun er en lille baby.
Stamtavle
Far: Blue Horse Doolittle
Farfar: Blue Horse Don Schufro
Mor: MIchelle
Morfar:Michellino
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en køn mørkebrun vallak. Han har sok på venstre for og højre bag, derudover en lille stjerne og en snip.

Jeg købte Domino på Dansk Varmblods auktion d. 11 sep. 2010. Jeg fik ham hjem d. 19.09.2010, han skal de første to år gå hos mine forældre der har gode forhold for sådan en lille fyr. Han virker skikkelig og tillidsfuld og jeg glæder mig meget til at skulle arbejde med ham.

Det går fremad med Domino. Han viser stor tillid til mig. Vi kan gå små ture, jeg kan kalde ham til mig på folden, han kan stå bundet og få renset alle fire hove unden problemer. Han vokser godt, og tegner til at blive rigtig stor.

Jeg er meget glad for min nye lille hest, der tegner til at blive rigtig fin.

Domino har nu ikke rigtig været i hænder vinteren over pga. min graviditet og fødsel, jeg er nu så småt gået i gang med ham igen, og det er en fryd at opleve at han ikke har glemt noget af det han lærte inden min barsel. Han er blevet meget lettere at omgåes efter han blev kastreret. Og jeg fornemmer en hest der er meget god i hovedet og meget samarbejdsvillig. Jeg ser frem til at skulle begynde at arbejde med ham til efteråret.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Dortheasmindes Domino
Annonce