{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Nicoh 2005

3.484 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Cecilie *
Kvinde | 32 år | Oprettet: 26. aug 2006


Frieser Nicoh

Fødselsår:
2005
Højde:
167 cm
Temperament
Han har et rigtig godt sind, han er lidt stædig engang i mellem, men ellers er han utrolig godmodig og kærlig overfor alle og enhver. Han kommer altid når jeg kalder i fuld galop, jeg kan mærke han altid er godt tilfreds og glad.
Gangarter
De er blevet rigtig fine, de skal stadig fin pudses lidt. Da jeg selv har tilredden ham, synes jeg at der er kommet et rigtig godt resultat ud af det :)
Stævner
Nogle dressur stævner i ny og næ, ikke nogle af de helt store. Det begynder jeg meget snart på, er igang med at træne ham godt op til en masse stævner i løbet af de kommende måneder.
Stamtavle
Nej desværre :(
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Jeg har købt ham idag lige præcis, det har været min mors venindes hest. Hun købte ham uden stamtavle da han var 2 år, jeg har kendt ham siden da. Hun bad mig tilridde ham, da hun ikke selv var i stand til det. Jeg gjorde det selvfølgelig med glæde, man kan godt sige jeg har haft halv part i ham. Jeg har tit passet ham, trænet, været til stævner. For en månede siden ca. spurgte hun om jeg ikke ville købe ham for 15.000 nu når hun vidste hvor glad jeg var for ham, og det alligevel var mig der har reddet ham mest. Idag, var så den dag jeg valgte han bare skulle være min. :) Han er kommet hjem til stalden hos min veninde, ved mine to andre heste. Han virker slet ikke til at være utilpas, han trives indtil videre rigtig godt. Han har et hjerte af guld, kan gøre alt ved ham uden han bliver sur eller noget. Han er så kærlig, stille og rolig. Når vi træner, er han lidt stædig, men han ved godt hvem der bestemmer og overgiver sig efter lidt tid :)
Kommentér på:
Frieser Nicoh
Annonce