{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Brødsgaards Merlot 2010

2.909 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest Brødsgaards Merlot

Fødselsår:
2010
Højde:
Jeg håber og regner med at han bliver omkring de 143 i stg.

Vi målte ham den 1/3, og der var han hele 131,50 cm. højt :D
Temperament
Han har det skønneste temperament og er en rigtig drengerøv med mod på livet!
Gangarter
Han har de fedeste gangarter, hvor især at traven skal fremhæves! Også galoppen er rigtig god da han har et rigtig godt afskub og skridten da han træder godt ind under sig.

Hans mor er jo også kåret som årets hoppe, så det kan jo ikke overraske at han er så fin!
Stævner
Det kommer forhåbentlig når han engang er stor nok til at komme ud og vise sig på banerne!
Stamtavle
Far : Knægt Halsnæs KÅRET MED 9 I HELHED
Farfar : Granit Halsnæs FJH 731
Farmor : Frida Halsnæs : FJ 10257

Mor : Kastanjegårdens Mia FJ 10404 MEDALJEHOPPE KÅRET MED 9 I HELHED
MorMor . Kastanjegårdens Satcha EFJ 9050
MorFar : Cadeu Halsnæs EFJH 713
Køn
Han er en skøn lille hingstebasse og skulle gerne blive ved sådan :)
Bemærkninger
Merlot er min nyindkøbte lille pony. Han er født den 20/6 2010 og vil først være klar til at komme hjem til mig i slutningen af december!

Han er en dejlig lille drengerøv som man kun kan elske! Jeg glæder mig ubeskriveligt til at få ham med hjem da jeg virkelig tror at han bliver en ven for livet!

Han har fået den bedste start på livet og er blevet passet til UG! Kate og Helle som har opdrættet ham har virkelig gjort et stort arbejde med ham allerede, og det kan jeg kun være dem taknemmelige for.

2/12 2010
Så var dyrlægen lige forbi og kigge på Merlot og selvfølgelig blev han godkendt! Så nu går den laaange ventetid indtil at han forhåbendtlig kan komme hjem den 13. december! Det var rigtig skønt at se ham igen, og han var bare blevet så fin. Kate gør sådan et godt arbejde med ham, og jeg er hende evigt taknemelig over at hun har lavet sådan en fin dreng til mig. Merlot var så fin da dyrlægen var der, og gjorde slet ingen ting. Selvfølgelig skulle dyrlægen også se ham ude på banen, og selvom der var masser af sne, så tog drengen det bare i stiv arm. Han bliver verdens bedste lille pony !

hans nye kælenavn skal vist være Mello Bello - Smukke Mello!

Så kom lille Mello endelig hjem! Han har selvfølgelig været al ventetiden værd! Han er den skønneste lille dreng som rigtig har mod på livet og ikke er bange for at løbe stærkt sammen med de store varmblodsheste! Han er stadig lidt forsigtig i boksen, men det kommer sikkert når han kommer til at kende os lidt bedre. Nu skal vi rigtig gå og hygge os sammen hele julen, og der er ikke noget jeg glæder mig mere til.

Han har også fået sig en ny ven. Han side kammerat Hildago er nemlig bare skide sjov at rende sundt sammen med. Det er skønt at se deres venskab vokse på den måde, og jeg ved at han hygger sig når de er sammen.

Det er også rigtig skønt at se at han ikke tager flytningen så tungt. Han spiser og drikker som han skal, og det tog ham ikke mange timer at lære vandkoppen at kende. Han er bare den skønneste lille drenge røv og de mest forsigtige lille mand jeg har kendt endnu :)

4/5 2010.
Så har mig og babyen lige brugt 2 timer på at stå og hygge strigle. Vi kæmpede dog en smule for bare at komme ind på strigle pladsen i det hele taget, men da vi først var der, var der ingen ting. Vi hyggede rigtig og klippede lidt af hans efterhånden lidt lange man, og det hyggede han også med. Vi striglede over det hele, også i hovedet! - som han ellers er lidt pyller over. Rense hove kunne vi selvfølgelig også! (TAK til Kate for at have lært ham det:D) Det eneste der lidt ødelagde aftenen for os var at de dumme høns blev ved med at hoppe omkring! Hver gang en af dem lettede, fik vi begge lidt af et chok, men det gik da til sidst.


5/1 2010
Så var dyrlægen ude og give Merlot sin anden vactionation. Han lyttede også lidt på ham. Det gjorde han fordi Merlot desværre har været lidt forkølet. Men det er lige som om det kommer og går. Så har han det rigtig fint, og lige pludselig hænger der en rigtig skovsnegl ud af næsen på ham:P Han har også hostet lidt, og sagt en mærkelig lyd når han bare stod og gumlede halm. Men dyrlægen kunne ikke høre noget unormalt, og Merlot har heller ikke ladet sig mærke af sin lille snue. Hvis man ikke vidste at han var forkølet så havde man heller ikke kunne se det. Men det er jo selvfølgelig altid rart at få af vide at ens pony har det godt.

9/1 2011
Så var babyen i hallen for aller første gang! Selvfølgelig have han sin støtte pædago Albert med og så var det jo slet ikke så slemt alligevel. Turen over til hallen gik også rigtig godt, da vi først var kommet ud af boksen fandt han ud af at det slet ikke var så slemt alligevel. Albert er en rigtig rullehest som elsker at rulle. Det synes Mello dog var noget underligt, og det resulterede i en masse små badutspring. Hans fantastiske trac skulle selvfølgelig også vises frem, og nøj hvor han stadig bare går godt! Han er den dejligste lille hoppebold! Han er den dejligste lille drengerøv :D

Mello er bare kommet så langt siden han kom hjem! I starten var han meget tøvende overfor det hele og en smule pyller, men han er bare blevet sådan en drenge røv! Han er lidt af en bisse overfor gamle Albert, og han er begyndt at vrinske når vi kommer ind i stalden :D

10/3 2011
Så er træningen i fuld gang!
Vi er begyndt at træne op til at vi skal til plagskue i slutningen af April. Han synes det er lidt underligt at løbe rundt sammen med os, men han tager det bedre og bedre! Nu er det også blevet aftalt at ham og Jackson skal træne sammen en gang i mellem. Så kan han gså få oplevelsen af at der er andre derinde også. Jeg havde ham i hallen igårfor at lege lidt, og det blæste bare en halv pelikan. Hver eneste gang der var noget der var farligt, så valgte han at komme hen til mig :D Han er bare så skøn! Har ikke et eneste sekund fortrudt at jeg købte ham. Jeg ser en smuk fremtid foran os :D

Merlot min dreng, du er FANTASTISK! Vi lærer mere og mere sammen for hver dag! Sammen kan vi bare gøre alt!
Vi er begyndt at køre med bassen, og han tager bare alt i stiv arm. Selvfølgelig er der ting han er utryg ved, men sammen overvinder vi det hele. Start og stop er noget vi øver på lige for tiden, og han lærer bare hurtigt. Han får lov at hygge en masse med vennerne, og kommer så ind en gang i mellem og bliver holdt lidt i ørerne. Det er fantastisk at mærke den tillid der er mellem ham og mig, og at han stoler på mig. Kan ikke vente med at se hvilken fantastisk pony der kommer ud af ham!

Endnu en gang har Mello bassen vist sig at være den pony jeg altid har drømt om! I dag var det anden gang han havde rytter på, og han klarer det hele som om han aldrig har lavet andet. Vi startede med at have Colle oppe og ligge på ham et par omgange, så op og sidde rigtigt. Det ender med at Colle rider et par omgange i trav og til sidst skridtede de af helt uden at være i longe. Jeg er så pisse stolt af min lille pony mus!

Merlot, du betyder alverden for mig!
Kommentér på:
Fjordhest Brødsgaards Merlot
Annonce