{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Django [Tidl. hest] 2002

6.078 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

>Linea Beck Lassen & Django  <
Kvinde | 25 år | Oprettet: 13. okt 2010


Anden særlig race Django

Fødselsår:
2002
Højde:
Han er ca. 138-139 han går med forsko.

Temperament
Django har et skønt temperament og nyder altid at ride. Han er glad og opmærksom!
Gangarter
skridt: den er meget flydende og dejlig. nogle gange lidt hurtig :-)
trav: lidt små skridt men når han går ordentligt samlet og man sidder godt ned i sædet kan man få en rigtig fin trav frem i ham :-)
galop: galoppen skal helt klart fremhæves, han har en fantastisk blød galop og han tager gode lange skridt så min berider anette siger det er noget af det bedste hun har set :-)
Stævner
Vi har startet en helt masse stævner sammen med succes :-)
Jeg har dog ikke startet på ham længe, da jeg ikke er den store konkurrencerytter, men han har haft flere parter, der har startet på ham og udviklet hans talenter rigtig meget.
Stamtavle
Ukendt, desværre. ville virkelig gerne kende den !! :)
Køn
En skøn vallak
Bemærkninger
Min familie købte Django til min søster i pr 2006. Min søster havde ham i to år, men hun ville gerne prøve noget nyt, så jeg fik ham i julegave i år 2008. Jeg blev overlykkelig, og min drøm gik endelig i opfyldelse. Django var den sejeste og bedste pony, jeg nogensinde havde redet og kendt, så han var min ultimative drømmepony. Vi startede til undervisning i både spring og dressur, og Django var en stjerne, og udviklede sig hver gang. Jeg holdt mere og mere af ham hver eneste gang jeg red ham!
Der er nu snart gået 8 år, hvor Django har været et medlem af min familie. Vi har lavet utroligt meget sammen, faktisk tror jeg ikke der er noget vi ikke har lavet sammen efterhånden. Django er min klippe og min bedste ven, og når jeg er ked af det over noget i mit liv, så tager jeg ned til Django, og i samme øjeblik som han kommer mig løbende, vrinskende i møde, forsvinder alt det onde. Det er min måde at søge trøst og det er Djangos måde at trøste mig på. Django har redet mange dage i løbet af årene, og han gør det fortsat. Han har gjort mig til den lykkeligste pige i verden, og jeg vil aldrig kunne takke ham nok, for alt han har gjort for mig. Jeg har lært SÅ meget af Django, og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre med mit liv hvis han en dag ikke var her mere.. Desværre er jeg blevet nødt til at sælge ham, pga. nogle problemer i mit liv, der gør det uretfærdigt at Django skal blive hos mig, han fortjener en ejer, der har tid og overskud til at give ham al den omsorg han fortjener.
Han er en fantastisk pony, og en anden lille pige, fortjener at opleve den samme lykke som jeg har oplevet. Det er det bedste for alle parter, og det ved jeg, men jeg kan ikke fungere uden Django..

Django er nu til min store sorg blevet solgt, men til det bedst tænkelige hjem! Han har det som blommen i et æg, bliver redet og besøgt hver dag, og er omringet af dygtige hestemennesker! Pigen hedder Nanna, og det var bare kærlighed ved første blik (ligesom det var med mig og ham). Jeg så hende ride ham en dag, og vidste med det samme at det skulle være de to. Det var helt som at se mig selv dengang min søster og jeg prøvede ham og forelskede os i hans kønne hoved og hans unikke personlighed. Django bliver snart oprettet herinde under Nannas profil, så kig endelig forbi deres profil <3

Forever in my heart :')
Kommentér på:
Anden særlig race Django
Annonce