{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Brødsgaards Jasmin 2003

3.888 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helle B
Kvinde | 44 år | Oprettet: 8. okt 2005


Fjordhest Brødsgaards Jasmin

Fødselsår:
2003
Højde:
Kåringsmål:
stg: 140cm pibe 18,5cm
Temperament
Rolig og meget tillidsfuld.
Gangarter
Super skridt, trav og galop er også gode.
Stævner
Revsø 2007

Blev godkent i LC1
Blev godkent i LC2
Godkent i terræn let.
Stamtavle
Ident: 208333200300828
F: HALSKOVS VULKAN
(FJH 720 FJ DK)
M: GALLA GUDENÅ 1. kl. fløj
(FJ 9143 FJ DK)
MF: HOVDAREN
(FJH 610 FJ DK)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jasmin er det sidste føl efter vores gamle fjordhoppe Galla Gudenå. En morgen stod hun der i boksen ved siden af sin mor, og vi kiggede da lige en ekstra gang da vi så at ålen (striben der går gennem man,ryggen og halen) var rød, for hvor kom det nu fra. Både hendes mor Galla og faren Halskovs Vulkan har begge sorte ål, men generne havde spillet os et pus. Der stod hun i alt tilfælde sååå sød og dejlig.
Som føl var Jasmin en rigtig gavtyv, det bedste hun vidste var at ligge sig på halmballerne vi slæbte ud i marken. Ellers når vi en sommerdag havde lagt jakken fra os, kom hun med den i munden eller sov på den. Man kan ikke andet end at være glad for så dejligt et føl.
da hun var 2 mdr. gammel havde vi hende og Galla med på dyrskue og sørme om det ikke endte med at lille Jasmin var inde og dyste i den store ring om at blive skuet bedste føl. Det blev hun nu ikke men vi var super stolte alligevel.
Som 1 års. begyndte vi at træne lidt med hende både longe og på tur, aldrig har jeg haft så frygtløs en hest hun er altid med på den værste. Nu som 2 års. træner vi stadig ture og longe en gang imellem. Ellers har hun prøvet hvordan det er at have hovedtøj og sadel på, der er jo ikke lang tid til foråret.
Nu er min helt store plan så at få kørt hende til, men nu må vi se.
En skøn hest er hun da den rødgule fjordhoppe Jasmin.

Nu er det blevet december måned og jeg er begyndt at "køre" hende for lange tøjler. Hun undrer sig godt nok over hvad jeg laver bag ved hende men hun gør det faktisk meget godt. Biler er hun fuldstændig ligeglad med, så det er jo kun godt.
I sidste uge fandt jeg en sulky i den blå avis og den måtte jeg bare ha' til hende så når foråret melder sin ankomst skulle hun gerne kunne spændens for - det bliver så spændende.

SIDSTE NYT............................................................................

pyha efter at jeg har født er jeg nu endelig kommet lidt igang med at ride Jasmin og jeg er bare så positiv overrasket hun er så sød. Hun er allerede ved at lære galop. Nu håber jeg på at kunne starte lidt for hygges skyld til sept. til fjordhestestævne i Revsø.

Så er revsø stævnet 2007 overstået, og i bund og grund har jeg vist ikke lov til at klage. Vi blev godkendt i LC1 + Lc2 dog lidt langt fra placeringerne hi hi.
I terrænridning måtte jeg af og trække 3 gane ved grøft, skrænt og bakke det skulle princessen ikke nyde noget af men hun er jo også så ung! Ellers havde vi en fin tur!

Maj 2008

I april startede en veninde og jeg med at få undervisning hver tirsdag og det er super godt at få rettet alle de fejl som man har fået tillagt sig gennem årene. Vi er heldig at have fundet en rigtig god og tålmodig ridelærer.

Ellers er planerne at Jasmin skal til kåring på fyn iår - og det glæder vi os meget til.

Juli 2008

Så har vi været til kåring på allerupgård ridecaneter på fyn. Det gik over alt forventning hun blev kåret med 8 i helhed jubiii - så vi er bare rigtig glade. kåringkarakterer: 8868 77 876 -8
Kommentér på:
Fjordhest Brødsgaards Jasmin
Annonce