{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Fønix Kraka 2008

2.660 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christine J
Kvinde | 43 år | Oprettet: 28. sep 2005


Fjordhest Fønix Kraka

Fødselsår:
2008
Højde:
Målt til 143 cm
Temperament
Et vågent temperement og til tider utålmodig hest, men hun er en fornøjelse at ride. en hest som virkelig elsker at arbejde..
En hest med tænding, men skønt sind.
Gangarter
Dejlig stor skridt med god overtrædning. En stor og rummelig trav med god bæring, bruger hendes bagben super-og en stor galop med stort spring.
Stævner


15-16 September 4 års championat Sjælland SJM Øst - Vinder af 4 års championat 2012 (Dommeren gav generelt ikke særlig høje point- Men hun skrev: Dejlig smidig hest med god bæring i trav- Meget stor galop som mangler balance. Jeg var selv meget tilfreds med ridtet- Kraka slappede af og var noget træt da vi kom til galop- men hun er altså også kun redet 5 mdr- hvilken debut ;-)

Fladså rideklub LD2 travklasse 4/11-2012 : 65% (1 uplaceret ud af 14 starter) Vinder af klassen red til 66% )dommerkommentar: Fin pony og meget pæn ridning- flot taklet når ponyen viger. ;-) Kraka ville ikke op i hjørnet pga. løse hunde- så det udløste et par 4 taller- og lav karakter i lydighed.. Men er vældig tilfreds - det gik godt og var en god træning...

Kraka har holdt stævnefri i 2013 af private årsager, hun kommer tilbage fra udlån snarest og med føl i maven, far er Ågerupgårds Pascal.
Jeg glæder mig meget, især til at ride hende.
Hun skal stilles til hoppekåring næste år, da hun desværre ikke kan nå det i år pga. Føllet kommer til Juli.
Kraka folede d. 1 Juli et smukt langbenet hoppeføl med det yndigste hoved, pt. beholder jeg hende og ellers står der allerede en køber klar :-)
Regionalkåring fløj med 9 i helhed
Medaljekåring - kåret med 9 i helhed + medalje :-)

Stamtavle
M: Cora Halsnæs
MF:Kviik Halsnæs
F: Mosegårdens Kejser
FF:Golf Gudenå
FM:Lyngrose
Køn
En super smuk hoppe.
Bemærkninger
Kraka som hun hedder betyder gudinde i den nordiske mytologi, og det må hun da så forsøge at leve op til;0)
Hun er en super smart sag.

Februar: Kraka måtte have dyrlæge da hun havde fået rigtig ondt i maven (kolik). Hun blev skyllet igennem med olie, og vi fandt ud af det var en løs tand som formentlig var årsagen til hun ikke havde fået tygget sit foder godt nok.
Dyrlægen syntes Kraka var i perfekt foderstand og roste hende meget;0)

Marts: Kraka har fået en rebgrime så vi kan gøre signalere endnu finere.
Hun har haft trense samt sadel på og klarer dette uden problemer.
Hun er dog en hoppe med egen menning om tingene.

Marts: Nu kan hun longeres, i korte intervaller..

April: Kraka mestrer nu at bliver mønstret, og er super til at stoppe for let signal..
Vi træner lidt agillity med at gå og bakke ud af en labyrint lavet af bomme, det er godt og simpelt til unghesten..
Vi træner stadig stop og bakke signaler, har også hængt over hende flere gange nu, så det varer ikke længe inden jeg lige skal op og sidde lidt.

Marts 2012, jeg har selv gjort hende ryttervandt. Hun er nu sendt i tilridning hos berider Anne Ullegaard, så spændende !!!

April 2012: Kraka er faldet godt til men er dog en udfordring, hun er lidt strid og trække til og fra fold og reagere lidt på det store sted, det er sundt for hende. Hun står dog i en lille stald med to andre. Hun er døbt prinsesse guldlok naboen kaldes kong kristian og den lille shetlænger Prins pingleton :-) Det er et hyggeligt sted som ligger 2 min fra mit arbejde. Jeg kommer dgl og ordner boks og foder, og følger på den måde med i Kraka, det er rigtig lærerigt og jeg suger til mig med viden. Kraka er fin med rytter og det går hastigt fremad, hun kommer hjem engang i maj igen.
Kraka hjemme medio maj og fortsætter sin fine udvikling, hun er super lækker og smidig og ride og elsker bare at arbejde ;-) Når hun ikke lige tænder af, så er hun utrolig stabil og takfast gående med super gode knæløft og haseaktion.

Juli 2012: Vi er godt igang og øver og øver, Kraka havde liget en pause på 3 uger men ingen problemer i at sætte sig op og starte hvor vi slap ;-)

15 September: Vi debutere i 4 års championat til Fjordhesten Øst SJM mesterskaber: Vi vandt!!!

November 2012: Nu har vi endelig fået ny sadel...
4 November 2012- dressurstævne fladså rideklub...

Medio november og december fik Kraka virus og hoste, og jeg valgte at give hende en lang ferie. Vi er så småt starter op her i slutningen af december igen- og hun er glad for at lave noget. ;-)
Kommentér på:
Fjordhest Fønix Kraka
Annonce