{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Brandus SOLGT [Tidl. hest] 2009

2.882 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

linette S
Kvinde | 32 år | Oprettet: 22. nov 2005


Frieser Brandus SOLGT

Fødselsår:
2009
Højde:
ved ikke helt, da jeg ikke har fået ham målt endnu men vil tro 156 ca.
Temperament
Meget stille og rolig. Han tager det hele som det kommer og total ligeglad med mange nye ting.
Gangarter
Over middel
Stævner
ingen endnu, da han ikke er så gammel
Stamtavle
ingen
Køn
Hingst
Bemærkninger
Brandus er hesten jeg altid drømte om som barn. han har det utrolige flotte udseende allerede som snart 3 årig. Selvom han er hingst er han så stille og rolig og tager tingene som de kommer. Da jeg så ham til salg herinde på HG fald jeg pladask for ham. han var bare så flot og en kanon gang. vi tog op for at kigge på ham, men jeg kom i tvivl. han lignede jeg ved ikke hvad og ville ikke rigtig snakke. stod og grublede meget over om vi skulle tage ham med hjem. gik hen og til ham igen og så ham i øjnene . Han manglede bare en ny start på livet og kunne ikke sige nej. vi tog ham med hjem og nu kan jeg ikke finde en bedre og mere rar hest end ham. Der mangler stadig lidt arbejde for at få ham 100% tryg ved nogle ting. men det skal nok komme, han er jo ikke så gammel endnu.

Brandus er en hest som elsker opmærksomhed og er total ligeglad med så mange ting. Han tager tingene som de kommer. Biler er han godt nok ikke særlig glad for endnu da folk ofte skal køre helt op i røven på ham. så jeg har da fået nogle ture med ham hvor han stikker af.

Brandus er min stjerne hest og glæder mig til at se hans færdige resultat når han er færdig med at vokse og komme igang med at ride ham.


Opdatering 17/04/2012
Nu har jeg jo måtte indse at vi to ikke passer sammen du er en dejlig dreng, men det skal ikke være os to. du bliver hentet af din nye ejer idag og bliver utrolig hårdt at at skulle se dig kører væk herfra. vil savne dig utrolig meget men det er det bedste for os begge to.
Kommentér på:
Frieser Brandus SOLGT
Annonce