{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner D´artagnan Solgt! [Tidl. hest] 2006

2.639 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Dyrendom*
Kvinde | 33 år | Oprettet: 21. okt 2007


Hannoveraner D´artagnan Solgt!

Fødselsår:
2006
Højde:
164 ca. han bliver nok 167-168 da han vokser endnu
Temperament
i stalden er han det sødeste og meget rolig! men vågner op når man rider. men det skulle han os gerne da jeg godt kan lide heste med en vis gnist. Men han er på ikke noget tidspunkt sådan at han ikk kan styres. bare en glad undhest
Gangarter
over middel.
han har en meget indundergribende gang med meget gode bagben! mangler dog lidt forben. Men det kommer med tiden når han bliver redet noget mere :)
Stævner
ingen endnu. men det kommer
Stamtavle
Far: Menalli
Farfar: Nevada dh 308
resten kan jeg ikke huske. men det kommer
Køn
vallak
Bemærkninger
'røde' som vi kander ham er en jeg er ved at købe af stald mato. forste gang jeg så ham var da de havde fået ham hjem. og de spurgte om jeg ville ride ham, da jeg ikke havde noget at ride på. for min egen var skadet. og det ville jeg gerne. røde havde aldrig haft rytter på før. men det tog han i stiv arm. og havde mere travlt med at holde øje med den røde hoppe ´der var inde i hallen end at jeg sad på ham. anden gang red jeg løs på ham, og det sagde han heller ikke noget til. og så har vi ellers klaret os selv derfra, uden noget hjælp .

røde er en rigtig kælepot der elsker at blive snakket med og gerne vil kravle ud af boksen bare for at få neget opmærksomhed :) røde er en helt igennen dejlig hest der bare er taknemmlig for man gider ride og passe ham .

ræde er ejet af stald mato til han går gennem dyrlægen. for så køber jeg ham ;)
Kommentér på:
Hannoveraner D´artagnan Solgt!
Annonce