{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Hejduk 2006

4.462 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trakehner Hejduk

Fødselsår:
2006
Højde:
**************OBS*******************
intet af teksten er opdateret :-)!!
173 cm. *kun målt hjemme* :)


Temperament
hejduk er en hest med en masse energi og en masse gå lyst! hans energi kan nogle gange godt blive lidt for meget, men det er dejligt, han er ikke altid lige nem at arbejde med før han bliver redet træt, men det er skønt med noget gå lyst! han er en hest der virkelig gerne vil lave noget! og han er ikke altid lige nem at holde.;) men ellers er det ikke altid nemt at mærke at han er 4'års da han er utrolig flink at have med i byen og trailer, . jeg kan godt lide hans temperament da han har en MASSE energi , men det skal nok blive bedre når han kan blive samlet, så han kan lære at bruge energien på den rigtige måde:)

Gangarter
han var til 4'års championater år 2010 hvor han vandt med 8,6 i snit og det var samtidig landet højeste resultat. han fik 9 i trav 8,6 i galop og 8,5 i skridt :D
Til fei 5 års champoinat endte han med 7,9 i gennemsnit og landets højeste resultat, 8,9 i skridt 9 i trav 8,6 i galop 6,5 i ridelighed 9 i kapacitet.
han er utroligt stort gående og træder langt' over spor plus han har utroligt forbens løft og et godt rygsving
*han skridt er rigtig god når han er afslappet, han træder rigtig godt igennem og går rigtig langt over spor, godt sving og rigtig lange skrit.

*hans tarv er amazing! han flyver over jorden, han har en naturlig *op ad bakke' han træder langt over spor og har en god hase aktion og et kæmpe forbens løft, han har et godt rygsving og har ryggen godt med, han er ikke 100
% taktfast endnu da hans balance ikke er så god endnu da han ikke har været redet så længe;)
*hans galop er utrolig stor og han har et kæmpe spring, han springer godt igennem , hans galop er fantastisk at kigge på men ikke altid lige nem at sidde på;)

Stævner
han har ikke startet endnu da han kun lige er 4 og ikke har været redet så længe, han var til 4'års championat i sommers og til klubmesterskab i klubben den 6-7 november, men vi regner med at komme ud til foråret :)

*han vandt 4 års championatet med 8,6 i snit og det var landet højeste karakter. han fik 9 i trav 8,6 i galop og 8,5 i skridt:D

*6-7 november klubmesterskab hurk:
første stævne,
LC2 lørdag : sluttede med 4 point fra førswte pladsen ud af 13 starter
LC3 søndag, han var meget oppe at køre da der lige var en der var blevet rullet , så det gik ikke så godt, :)

Stamtavle
f: Blue horse hertug
mf: blue horse silvermoon

(hjemme avlet):D:D
Køn
dejlig vallak:D
Bemærkninger
hejduk er en utrolig flot bygget hest. han er høj men let og smidig. han blev redet til i foråret hvor han endte med at stå halt 2 gange, (da han er meget hingstet og gik på mark med en hoppe) . han er utrolig flink, og har en masse energi, han blev først redet af anne nielsen en måned ca. da hun skulle ride ham til championatet. derefter stod han stille en måned og så var han min, han er baby hest , han kan ikke noget endnu og han har ingen balance eller muskler endnu, men vi arbejder på at få en dejlig hest ud af ham, han er hvert fal godt på ve og det har allerede hjulpet efter han er kommet igang, han går sådan noglelunde stabilt til biddet, og han er noglelunde taktfast, men der er selvfølgelig en masse at arbejde på. jeg rider træning hos en kanon beridder søren binder, og han ser en kæmpe mulighed i ham:D så det er dejligt, vi har selv avlet ham så han er opvokset hos os, han har altid været en bandit og en rigtig hingstebasse, han går fx. ene på mark med løbegang til den anden hest da han er lidt af en bandit og gerne vil slås;) han er en rigtig nusse trold og han er rigtig flink at have med , nu har han ukke været så mange steder endnu, men han er meget kold over for ting så vi satser på han bliver flikt ude til stævnerne;)

Kommentér på:
Trakehner Hejduk
Annonce