{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Fitla 2006

5.244 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

pippi k
Kvinde | 36 år | Oprettet: 12. feb 2006


Islænder Fitla

Fødselsår:
2006
Højde:
Omkring 130 vil jeg tro, har ikke målt hende
Temperament
Da vi fik hende hjem fra Island havde hun kun været i hænder under transporten til Danmark så hun var meget sky, men med tiden er hun blevet rigtig sød, kælen og meget nysgerrig. Hun er dog langt fra førerhesten på folen.
Gangarter
Hun er primært natur tølter, men har alle 5 gangarter
Stævner
Hun skal lige tilrides først :-)
Stamtavle
Hun er ren islænder med stamtavle, men har den ikke på mig
Køn
Fin prinsesse hoppe
Bemærkninger
Min mor fik Fitla hjem fra Island i 2006, Hun havde aldrig været i hænder og var selvsagt meget sky. Vi havde selv lige fået et føl samme år og manglede en legekammerat til det. Så vi søgte på nettet og faldt for Fitla, med hendes smukke farve, der kun er blevet smukkere med årene. Som tiden gik blev hun mere omgængelig og nysgerrig. Nu er hun rigtig sød og kommer altid når man nærmer sig folden. Desværre har hun ikke været i tilridning da min mor simpelthen mangler tiden, hun har en anden ridehest + en i tilridning, derfor er hun sat til salg, hvor hjem kommer før pris! Fitla har fået et fint rødt hingsteføl, Fakúr, der dog ikke er hingst mere (han kan ses på videoen og billeder). Fitla bor hos min mor i Bromme Østermark ved Sorø, jeg har desværre ikke mulighed for at være der så ofte, da jeg selv bor i Søborg og har en lille dreng.

http://www.heste-nettet.dk/markedspladsen/hest/vis/330242/ her kan i se en video med hende hvor hun løber og leger på folden
Kommentér på:
Islænder Fitla
Annonce