{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Kokkedals Roman |'Charmetrolden'| 2007

4.263 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Wilshusen!?
Kvinde | 25 år | Oprettet: 8. nov 2009


Dansk Varmblod Kokkedals Roman |'Charmetrolden'|

Fødselsår:
2007
Højde:
Roman er mellem 168-170cm. Han er ikke målt i DRF.
Temperament
Han er så lækker at have med i byen! han knytter sig meget til sin ejer, og føler sig derfor tryg i nye omgivelser. Han er en vågen hest der elsker at løbe og lege på fold. Han går lige op i trailer uden problemer!
Gangarter
Dejlig taktfast skridt. Stille og rolig, men fremadgående.
Han har en meget stor og svævende trav. rigtig svær at sidde i en, men utrolig lækker at se på! Galloppen er meget stor og rummelig, han har ikke så meget balance i nu, så han sætter bare lige benene hvor det passer ham.
Stævner
Roman er nu ride hest! og igang med stævner!

LD1 - HHH D-stævne - 72,22% - 1.Plads!
LC1 - HHH D-stævne - 68,80% - 3.Plads!

LD1 - Svankjær Efterskole Venskabsstævne - 65% - 1.Plads!
LC1 - Svankjær Efterskole Venskabsstævne - 66% - 2.Plads!
Stamtavle
Mor: Klosterhedens Madam.
Far: Blue Hors Romanov
Mormor: Die Dame
Morfar: Maat 1
Farmor: Rumirell
Farfar: Rohdiamant
den er meget længere, men gider ikk skrive dem alle(-:
Køn
Den største & dejligste vallak jeg kender!
Bemærkninger
Vi købte ham for ikke så længe siden, fordi han skulle slagtes. Han har en røntgen fejl i benene, så kan kunne ikke bruges som avls hest, derfor skulle han slagtes. Men så købte vi ham, i håb om at han kunne rides let. Vi er ikke begyndt at tilride ham i nu, da vi enlig har fået ham hjem, og han skal lige være der noget tid før vi begynder.
Roman er en virklig dejlig hest! .:-') - som jeg håber at få mange gode minder med!<3
-Roman &&' Cirkeline går altid og hygger på folden, og roman passer altid på Cirkeline og følger efter hende - det er mega søødt!:-D

24.maj 2011
-Roman var blevet syg :( - Han lå ude på folden og ville ikk rejse sig, så kom dyre lægen og fortalte at han havde fået forstopelse!.. Roman rejste dig få gange op og vi gik lidt med ham, vi vare bange for at han skulle dø.. vi valgte at ta hjem efter nogle timer hvor vi havde været ved ham.. så køre vi der ud 1 time efter få at se til ham, og så står han og græsser som han plejer, så er man også virkelig glad for ikk at miste ham! :-)
Vi har fundet ud af at Roman ikk har en fejl:-) - han har mus, og det kan vi få væk! :-). <3.

Tilridning: ..Har været op og hænge på ham, og det sagde han ikk noget til, men da vi ville ha han skulle gå imens, kastede han mig af(': - men jeg kom op og hænge igen!:-) - han har også haft sadl & en stram elastisk gjord på, og det sagde han ikk noget til (': - han har også prøvet og ha bid i munden og det siger han ikk noget til, han tygger bare lidt på det :-).

Roman er kommet i tilridning hos Laura Riis d. 23. Januar 2012, og allerede en uge efter kunne hun sidde på ham, jeg tror snart han er tilredet såå dygtig han er !:-*

d. 10/4-2012!<3.
Årh Roman! jeg var endelig oppe at ride ham for første gang efter han er kommet i tilridning, han var super rolig og gik bare super godt, han er virkelig skøn og ride på! den dreng blir bare bedre, og bedre! + Laura siger han faktisk går så godt at han faktisk ville være klar til stævne om 3mdr.! så det er jo store fremskridt! Roman jeg elsker dig!<3.


05/01-2013!
Vi havde taget min lille dreng i longe med sadl & hovedtøj. Han var bare så sød og tog det hele helt fint! Da han havde løbet lidt rundt, kunne jeg hoppe op på ham og skridte rundt. Mine pap far trak mig godtnok, men vi havde ikke regnet med han havde taget det så roligt da jeg sad på ham ! ?
ELSKER BARE DEN HEST AF HELE MIT HJERTE ????

17-07-2014
Det er over et år siden der er blevet skrevet til Roman, så det må jeg hellere tage at gøre. Roman har være i ridning hos en ung pige ved navn Sissel Schult. Hun har nu tilredet ham så jeg kan starte videregående uddannelse på ham. Han har stået hos Sissel i nogle måneder, men er nu kommet hjem til os igen. Han gør et super godt fremskridt. I går fik han ordnet tænder, så på lørdag er vi klar til at starte igen. Roman er blevet den mest fantastiske ride hest jeg kunne drømme om. Hver gang jeg sidder på ham, er det som en drøm der er gået i opfyldelse. Den hest vil altid være den bedste!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Kokkedals Roman |'Charmetrolden'|
Annonce