{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Frøja (PRINSESSEN<3) 2002

8.343 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frøja&Andrea <3
Kvinde | 25 år | Oprettet: 26. feb 2010


Fjordhest Frøja (PRINSESSEN<3)

Fødselsår:
2002
Højde:
148 så hun er en rimlig høj fjordhest!:-D

Hun går uden sko:-)
Temperament
Har det bedste temperment i verden efter min mening alså det passer til mig:)
Hun kan tændes men er altid til at stoppe og stole på!!

Skoven:
Tager det meget roligt men kan godt kigge og er lidt opmærksom men ikke noget særlig alså det er virkelig ikke noget der sker noget ved selv jeg er stdig tryg når hun bliver opmærksom.. og så er det alså ikke noget at blive bange for.

På springbanen:
Der er hun som hun skal være trækker lidt på springet vil meget gerne over og har ørene helt fremme når man styre hende på spriget og det vi har sprunget indtil vidre har hun tager med lethed.

Dressur:
Da jeg fik Frøja troede jeg at jeg fik en dressur hest og det fik jeg også hun går fint ned.. hun er meget rolig i dressúren og meget koncentret.
Gangarter
SKRIDT:
Stille og rolig frem af gånede vis det er det man vil ha.

TRAV:
Går rigtig godt frem trader godt ind under sig og dejlig at sidde i da hendes rytme er nem at sidde i...

GALOP:
Dejlig at sidde i men den skal øves da det er lang tid siden hun rigtig er blevet redet i galop men den er der den skal bare trænes.. Hehe håber i forstod det:-)

Stævner
Dutterup sløjfespring:

19/6 2011
40 cm.. red ud efter 3 spring da det var første stævne og det skulle blive en god oplevelse:)

3/7 2011:
30 cm: FEJLFRI RUNDE = ROSET ER SÅÅ GALD!!!

31/7 2011:
30 cm: FEJLFRI FUCKING FEJLFRI! = Roset!
40 cm: FEJLFRI IGEN!! = Roset!!

14/8 2011:
40= Fejlfri igen!!:)
50= Fejlfri i min første 50 moglesinde:)
50= Fejlfri igen i 50 fedt!:)

28/8 2011
40: fejlfri!
50: fejlfri!
50: fejlfri!

15/4 2012
Første stævne i 2012!
40 cm= Fejlfri

HES:

Ponygames:
2. november 2012 = 4 plads ud af 14 (bedst placeret fra MMR)


Maarum:
30/11 2012 (Sløjfe spring)
40 cm= fejlfri
40 cm= fejlfri
60/70 cm= 4 fejl (rev bom på andet spring)

DANMARKSMESTER I PONYGAMES FOR AFD. B 2013:-)
Udover det vandt de 3 ud af 3 kvalifikationsstævner til DM:-)



Stamtavle
M: Tanja
MF: Ali Halsnæs
MM: Laika Kolkur

F: Halskovs Vulkan
FF: Citrus Klattrup
FM: Halskovs Nikka
Køn
Simpelhen den skønneste hoppe men med stort h til tider;-) men hva faen, man er vel ikke fjordhest for igenting:-P
Bemærkninger
.•´`•»«•´`•.(*•.¸(`•.¸ ¸.•´¸.•*).•´`•.
«•´¨*•.¸¸.* *FRØJA* *~¤*.¸¸.•*• »
.•´`•»«•´`•. (¸.•´(¸.•* *•.¸`•.¸.•´`•.



Frøja er en fjordhest med det bedste temperment og er altid klar på en nusse tur hvor som helst når som helst.
Hun er fra 2002.
Hun er gul som de fleste fjordheste med en fin ål ned af ryggen.
Hun har en dejlig stor pandelok og dejlig kræftig hale:)


Jeg overtog hende: fredag den 21 januar 2011
Fik endelig afvide hun er min kl 13.51 den 17/1 2011



HISTORIEN OM HVORDAN JEG FIK FRØJA:
Det startede med at jeg sag en dag og spiste aftensmed med min mor og hendes nu tiderliger kærste hvor vi kom til at snakke om jeg var blevet med ked af det og sur og dårligt humør siden jeg mistede gambler (gamle pony):)
Så sagde jeg at det var rigtigt nok jeg var meget ked af det hele tiden og jeg savnede meget at være på dutterup (gården hvor frøja står og gambler stod) også sagde jeg at det måste ville hjælpe med en part men så sagde min mor ja eller vis du havde en hest! Også sagde hun andrea du må gerne få en ny hest!! jeg kunne ikke forstå det!! Også begyndte jeg at lede men kunne ikke rigtig finde noget på sjælland og prøvede at lokke min mor til at tage til jylland men hun var svær men så skete det!
Jeg havede endelig fået min mor overtalt til at tage til Jylland fordi jeg var sikker på at den hest jeg skulle ha` var i Jylland... Så fredag den 14 efter skole kørte bilen mod Jylland.. Jeg havede fundet 6 heste i Jylland jeg gerne villede prøve....
Så mig og min mor lagde en rudte med hvilke heste jeg skulle prøve næste dag alså lørdag den 15/1 og det blev til jeg skulle prøve fire af dem.. Frøja var den første jeg skulle prøve men vi havede lidt svært ved at finde stedet så vi var lige ved at give op da vi endelig fandt det!! Og det er jeg rigtig glad for nu.. men jeg prøvede hende og det gik over alt forventning.. og da jeg så skulle prøve de ander heste havede jeg meget svært ved at være posetiv for det var ikke andet end FRØJA i mit hovede.... men vi kom så hjem til der hvor vi skulle bo fredag og lørdag... og vi bød 8.000 på Frøja men det ville ejern ikke gå med til og jeg var ved at græde:( så bød vi 10.000 og der gik lidt tid får vi fik svar det var det var virkelig hårdt fordi jeg elskede hende jo allerade og jeg græd og græd så den dag vi skulle hjem alså søndag sad vi i bilen og jeg var virkelig ked af det men jeg skulle ud og prøve den sidste hest.... det gik ikke så godt da den stak af med mig..
Så da vi kom hjem ringede min mor til frøjas ejer får at få svar men hun sagde at det ville hun heller ikke men hun ville kun sælge til 12.000 så vi gik i tænkeboks for at skaffe de sidste 2.000 og det lykkes så tilsidst og det er jeg bare så mega glad for.. men så kunne vi ikke rigtig få fat i ejer også faldt modet lidt igen:( men så sidder jeg hjemme med min bedste veninde også kommer smsen fra min mor om at hun var min... jeg begyndte at skringe af glæde:) TAAK fordi i gad læse det hele:)


MIG OG FRØJAS DAGBOG! (Sådan cirka)
21/1 2011
Idag har fandme været en lang dag for mig! jeg skal jo vente på min Lille nye Frøja kommer hjem til mig! Min mor og hendes kærste kørte til Jylland helt presist Juhlsminde kl 7 imorges og jeg kunne ikke komme med jeg skulle jo i skole! de hande sagt at vi ville være hjemme ca kl 16 Så efter skole skulle jeg bare cykle hjem til min mormor og morfar og¨å ville min mormor hente min lillesøster i sfo efter arbejde også skulle vi passes der indtil min mor kom og hentede os og køre os ud til Frøja og lige sige hej jeg havde jo savnet hende helt vildt meget siden jeg så hende sidst og det er også mærkeligt at sidste gang jeg så hende var chancen fra 1 til 100 at jeg fik hende da hun var en dyr lille pony når man tænker på vores pengepung:-) Men klokken 15.30 syntes jeg at det var ved at være nu så jeg satte mig o kiggede ud af et vidue det vendte ud mod vejen så jeg kunne holde øje med når min mor kom.. Men da jeg havde siddet der i lidt over en time så klokken ca var 16.35 og de stadig ikke var kommet lagde jeg mig på min mormor og morfars seng for at hvile mig da jeg havde været meget meget spændt hele dagen havde det taget mange af mine kræfter og det endte med jeg faldt i søvn;-) også kl ca 17.45 vågner jeg af at min mobil som lå ved sinden af mig ringer og da jeg ser det er min mor skynder jeg mig at tage den og jeg var pludselig ikke træt mere og mor siger at hun lige har sat frøja af og er på vej ned og hente os og jeg skyndte mig mig over i vinduet igen og holde øje! jubii glad mig der hande glemte at om detder om at være træt også 20 minutter efter hun hanvde riget kan jeg se nogle bil-lyger komme ned og vejen og jeg skynder mig indtil mormor og lillesøster og siger at nu er mor her! Også kørte vi ud på gården men mor ville selfølig gerne lige snik-snakke lidt med mormor men det havde jeg da ikke tid til at vente på jeg ville ud til MIN pony!


30/1 2011
Var i skoven sammen med johanna og paulina på Frøja for første gang idag og hun var virkelig over skøn!!
Jeg har aldrig føldt sådan en føelse for en hest før!
Jeg er virkelig blevet glad for hende på meget kort tid

31/1 2011
Idag har nok været en af de bedste dage jeg har haft med frøja indtil vidre vi øvede horsemanship på stald gangen og det gik over godt!! Elsker min lille hår tot!

8/4 2011
Idag galopede jeg på frøja får første gang og det gik bedre ind forventet! jeg er over stolt!

9/4 2011
Idag red jeg bidløs for første gang og det var sjovt men det bedste er at jeg føler mig tryg nok til at gøre det jeg stoler virkelig på frøja og det er en vildt dejlig at føle!

10/4 2011
idag red jeg bid løst for anden gang og det gik jo super godt for mig syntes jeg bare hun er dejliger end med bid.. også fik jeg også lyst til at smide sadlen sådet gjorde jeg så red både bid og sadel løs.

13/4 2011
Idag fik jeg undervisning på frøja og det gik super vi sprang.. Vi kom op på 35 cm og vi sprang også en combinaition og det var rigtig sjovt jeg var vildt stolt bag efter jeg havede aldrig troet jeg skulle kunne lide at springe men det blev der lavet om på idag.... FRØJA<3<3<3<3<3<3

14/4 2011
Idag sprang jeg 50 cm på frøja!!!!!!! Det er det højeste jeg noglesinde har sprunget!! jeg fik lyst til at prøve efter at jeg spang 35 dagen tideligerer så der nåede jeg mit mål indefor spring... _Hun er virkeilg sød at springe på hun stopper ALDRIG

17/4 2011
Idag var jeg i skoven med nikoline på marko, lærke på luna og sascha på buller.. det var rigtig hyggeligt! frøja elsker at være i skoven og det gør jeg også mere og mere..

19/4 2011
Idag galoperede jeg på frøja for første gang bidløs:) så jeg vil gerne sige nu at vi er 60% bidløse:)

23/4 2011
Idag sprang jeg 60 cm på frøja jeg har aldrig følt mig så tryg på en hest som jeg er på frøja! hun er dygtig:) jeg håber bare det bliver ved med at gå så godt som det gør nu:)

25/4 2011
Idag galoperede jeg på frøja i skoven for første gang! hun var virkelig dejlig men det skal øves det med af galopere i skoven.. det gik virkelig langsomt... men det var sjovt frøja tak mus!!

15/5 2011
idag er det frøjas fødselsdag hura hura hura!!!
Aj det har været en rigtig god dag med min nu 9 årige pony:) hun fik også gaver.. hun fik tre grimer og et hackamore så vi kan komme rigtigt igang med det bidløse:)

25/5 2011
idag faldt jeg af frøja for første gang... jeg slog mig ikke så slemt. Og det var overhovede ikke frøjas skyld og jeg er ikke blevet bange for hende eller er blevet mere forsigtig overhovede ikke nej...

28/5 2011
Idag var vi i skoven med pyrus part isabella og frøja var super duper sød... lidt doven men okay det er fair nok det gør ikke noget!

3/6 2011
Idag var en rigtig god dag! Jeg sprang 40 cm i hackamore og det er første gang jeg springer og magtede ikke at sætte det op men jeg kunne ellers godt springe højre da 40 er ved at være kedeligt. Bagefter løssprang mig og pauline buller og frøja og de kom over et spring på 90.. det var super sejt..

4/6 2011
Vi var i skoven med pyrus part igen idag det var rigtig hyggeligt vi fik galoperet en masse og frøja svedte da vi kom hjem igen det var super godt... Vi jorede næsten på et tidspunkt.. Hun er bare så sød i skoven...<3

5/6 2011
Mig og frøja red idag for første gang i side pull det er ikke vores eget nej vi lånte josefines side pull vi løssprang også lidt:) også trænede vi tricks for resten:)

6/6 2011
Idag var vi (alså mig og frøja) i skoven med sascha og nova det blev en hyggelig aften tur:) vi galoperede meget.. og vi red på nogle stier jeg ikke havde været før det var hyggeligt at prøve noget nyt:)

12/6
Idag var mig og frøja til stævne men vi måtte ride ud efter tre spring for jeg var så navøs at jeg ikke kunne styre hende:)

13/6 2011
Idag red vi med VORES EGET side pull for første gang det var sååå dejligt endeligt at ride med vores eget... nu er vi 80% bidløse:)

26/6 2011
Idag var ponyen meget oppe og køre men stadig sød som altid også lavede vi lige er cirkus show med alle vores tricks:) og vi er nu 90% bidløse!

3/7 2011
Idag var vi til stævne og vi kom gennem hele banen denne gang også uden at rive ned:-) Så vi fik en roset og jeg er super stoldt af min super-pony

7/7 2011
Idag fik vi springundervisning! OG Frøja gik som aldrig før på den gode måde hun gjorde alt hvad jeg sagde uden at tøve!
Vi sprang op til 50 cm og der havde jeg det rigtig gode jeg kunne sagtens havde sprunget højere med min super-pony!

18/7 2011
Ida er første dag på ridelejren på ØRK! Og det har været en super god dag vi skulle ride dressur og gymnastik:-) frøja var bare super til begge dele og vi red da bidløst!

19/7 2011
2. dag på ridelejr og det har også været en god dag først skulle vi ride i skoven og det var en tur det krævede mange kræfter så da vi kom hjem var mine ben helt smadrede så jeg magtede ikke at ride unden sadel:-)

20/7 2011
Idag er det 3. dag på ridelejr MEN også mig og Frøja halvårs dag! Nu har jeg haft pony i et halvt år:) det er gået stærkt og vi er kommet meget langt! Nå men idag var en skide god dag på ridelejr vi red spring og frit og det var rigtig hyggeligt:-)

21/7 2011
3. dag på ridelejr men også mig og Frøjas halvårs dag så nu har jeg haft min lille prisesse i et halvt år det er gået stærkt!
Nå men idag på ridelejr red vi frit og sprang og i springningen stoppede hun ikke eller rev ned det var helt som det skulle være såå dygtig pony!

22/7 2011
Sidste dag på en dejlig ridelejr! vi sluttede med en opvisning som var en lille springbane med 5 spring på ca 45-50 cm:-)

29/3 2012
Waw det er lang tid siden jeg skrev her sidst!:D nå men det vil jeg begynde at gøre igen! nå men Idag faldt jeg af Frøja og slog en kolbøtte ud over halsen på hende:( det gjorde hun ondt i min ryg og ingen kom rigtig noget til:) men nøj hun var lækker indtil vi faldt:)

18/3 2012
Idag fik vi undervisning i horsemanship af Andrea M. Dragsdahl hvilket virkelig var lærerigt!!! Frøja elskede det!!:D
Det vil ALDRIG blive gjemt!<3

Frøja har fødselsdag den 15 maj!

Frøjas tricks:
(Hun lærte dem i den rakkefølge de står)
Kys: Jeg peger på min mund og siger kysse
Ryste: Jeg ryster en lukket hånd og siger ryste
Smile: Jeg lyfter en finder og siger smile:)
Løfte: Jeg lyfter mit ben.. og siger lyyyyfte
Gabe: Jeg siger gaaabe

Frøja&Andrea
Andrea&Frøja


Jeg har planer om at Frøja og jeg skal blive 110% bidløse en dag:) og vi er allerade nået rigtig langt med det:) sådan ca 90%

Er der noget i syntes det magler eller kunne gøre Frøjas profil beder så skriv meget gerne:)
Kommentér på:
Fjordhest Frøja (PRINSESSEN<3)
Annonce