{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Shadow [Tidl. hest] 2001

4.167 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

june j
Kvinde | 45 år | Oprettet: 24. nov 2005


Frieser Shadow

Fødselsår:
2001
Højde:
ca: 160 er nu 165 i stg tilsalg
Temperament
Shadow er noget af det mest rolige, men er meget reseveret og ikke alle kan snakke med hende, men en dejlig hest.
Gangarter
shadow har nogle rigtig fine gang arter.
Stævner
Stamtavle
ingen
Køn
hoppe
Bemærkninger
Shadow er min dejlige frieser hoppe på 4 år, hun fik et dejligt hingsteføl i marts 2005 og har været en rigtig god mor. Shadow var helt rå da jeg fik hende, men har været rigtig dygtig til at lære de forskellige ting, nemmer kan det ikke være.

opdatering

Shadow havde desvære for stramme sener i begge bagben og har nu fået skåret en sene over i begge bagben, så nu er hun bare tiptop og er gået rent igennem bøjeprøven.
Shadow bliver sendt til berider den 1 febura så det bliver spændende. Men hun er nem at sadle op og longere så det bliver nok intet problem. fortsættelse følger.

Opdatering:
Shadow har nu været på thisted rideskole i 1 måned med start den 1-02-07 i tilridning. Hun har taget det hele rigtig flot og er nem at have med at gøre siger de men hun er doven og skal drives frem hele tiden (smiler), det viste jeg nok godt, hun laver kun noget hvis man beder hende om det, jeg har valgt at lade hende blive en måned mere så jeg er sikker på hun er helt klar til at komme hjem. Der er lagt et par billeder ind hvor beridereleven rider hende.Flere følger når jeg selv kommer i gang med hende.

Opdatering:
Ja så kom shadow jo hjem og jeg blev bestemt ikke glad for hun kunne slet ikke skridtes på og hun kunne ikke stå stille når man skal op og det var noget af det jeg sagde til dem var meget vigtigt for mig pga dårlig ryg, så alt i alt har det været 8000 ud af vinduet.

Efter at have haft hende hjemme en uge kan hun nu stå stille når man skal op og skridtes rundt på for lange tøjler både ude og inde så det er skønt, jeg kan også stille mig på en stol og stige op uden hun flytter sig en cm, hun er meget lære nem.

Jeg har nu flyttet hende hjem til mig selv igen på græs så det var lidt spændende hvad hun ville sige til det men det har hun taget meget pænt og efet en uge på græs har jeg nu været ude og ride igen og det gik bare super når jeg ellers lige kan få en til at tage lidt billeder hvor vi rider kommer der nogen ind og ligeledes fra fold.
Kommentér på:
Frieser Shadow
Annonce