{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Gletta [Tidl. part] 2006

1.968 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke&Gletta<3 :
Kvinde | 27 år | Oprettet: 16. aug 2009


Islænder Gletta

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca. 137 men hun er ikke helt færdig med at vokse endnu :)
Temperament
Hun er en meget fræk og frisk pony. I starten skulle hun altid tige prøve mig af, men nu er hun blevet mere stille og rolig. Men hun kan dog stadig godt være fuld af spilopper! :-D
Gangarter
Skridt: Okay, lidt langsom engang i mellem..
Trav: Rigtig god og man sidder rigtig godt i den
Tölt: Vi arbejder på den..
Galop: God og frisk
Stævner
Ingen indtil videre..
Stamtavle
Gletta fra Stenbjerg DK2006202939

F. Ljómi 1023 fra Björk IS1981165990

M. Skerpla fra Stenbjerg DK1994205276

FF. Fáfnir fra Fagranesi Is1974157001

FM. Prinsessa 4456 fra Eidum IS39204456

MF. Stefnir fra Grænuhild IS1986156411

MM. Fífa fra Steinum, Rang 8530373 DK
Køn
Skøn hoppe ;)
Bemærkninger
....UNDER OPDATERING... MERE KOMMER SENERE :-D

Den 1. febuar 2011 - Dagen hvor jeg fik halvpart i Gletta - Fantastisk dag! :-)

Puhaa.. Hvordan skal jeg beskrive Gletta?.. Jeg tror hun skal opleves. Men jeg prøver alligevel ;-)
Som du nok har læst hedder hun jo Gletta. Gletta er et islandsk ord og betyder drillepind. Det er det helt perfekte navn til hende fordi det er lige hvad hun er - en drillepind. Men på den gode måde selvfølgelig :-D

En gang i mellem kan hun godt finde på at snappe/bide ud efter en når man renser hendes forhove eller strigler hende på forparten. Det er jeg ved at vende hende af med. Det er ret svært at vende hende fra man jeg synes det går ret godt frem af.

De første mange gange hvor jeg red hende var hun svær at styre og jeg følte aldrig at hun gjorde det jeg ville have hende til. Jeg tror det var fordi vi lige skulle lære at forstå hinandens signaler. Jeg har trænet meget med hende at hun skal være opmærksom på mig når vi rider rundt og forsøge at gøre det jeg beder hende om. Nu synes jeg at det går rigtig godt. Men hun kan til tider også godt lave lidt ballade - men hvem gør ikke det? :-)

Til dagligt rider vi tit en tur i skoven - Det er noget som vi begge to elsker! ;-)
Jeg er begyndt at få ret meget interesse for jordtræning, så det bruger vi også meget tid med nu. Jeg havde aldrig troet at det ville være så hyggeligt at træne fra jorden. Lige fortiden træner vi synkron - dog kun i skridt så hun kan lære basis signalerne. Ind til videre synes jeg det går rigtig godt med det. Vi er også begyndt på at lære at løfte ben på kommando. Det tror jeg faktisk at hun kan blive ret god til hvis vi øver lidt mere ;-)

Vi er nu også begyndt på vores lille (eller faktisk ret krævende) "Projekt Tölt" - Det vi altså sige at nu skal Gletta lære at tölte og jeg skal lære at give hende signalerne til. Jeg har aldrig redet islænder før så det er en stor udfordring for mig. Men jeg har heldigvis fået massere hjælp og forklaringer på hvordan jeg skal gøre. Det skal nok blive godt ;-)

Alt i alt er Gletta en fantastik lillle islænder-prop. Jeg synes allerede at Gletta og jeg er nået ret langt, men jeg ved at der venter os mange sjove og udfordrende oplevelser ud i fremtiden ;-)
Kommentér på:
Islænder Gletta
Annonce