{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mallory 1998

2.689 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mimsen
Kvinde | 43 år | Oprettet: 5. dec 2008


Anden særlig race Mallory

Fødselsår:
1998
Højde:
157 cm. Rigeligt høj til mig, der har voldsom højdeskræk
Temperament
Hun er god til at køre sig selv op i en spids. Alt skal kigges på, og hun stopper, prøver at vende om på tur etc.

Og så er hun næsten altid fører-hoppen på folden. (bestemt *S*) - Mors vildbasse, der ind imellem skal have det med store bogstaver, for at kunne høre noget.

Men fra jorden og ved opsadling har hun altid været sød som sukker. Det er lige før, hun byder en "velkommen". Som en sagde, da hun kom op på hende - man føler sig tryg på hende! Ja, præcis! Dog ikke, når hun begynder at hoppe til siden, eller laver en 180 grader vending og så i galop..
Gangarter
Hun træder i sit eget spor, men når hun er i træning, træder hun op til 1½ hov over. Hun har en lille gang, men den kan trænes op. Galoppen - når hun ikke er i træning, kan det føles, som om, man sidder på en ko. :) Men er efterhånden ved at klappe i hænderne, med ARR kan jeg undgå, hun ryger på forparten i overgang fra galop til trav og stadig være bøjet. Og fantastisk fri trav, smidig, trods meget dårlig form.

Hun har svært ved mange ting, hun har ellers været super fin, vi har trænet changementer, hun har kunnet gå en samlet galop, galop versade og pirouetter, pasage, men ved ikke, om det er alderen, der trykker. :)

I dag er det bare hygge, så meget hun kan og vil være med til.
Stævner
Ja, det duer så ikke, når hun er bange for at blive kørt. :) Så det er kun træning her.
Stamtavle
Hun er købt af en oldenborger avler, sammen med hendes halvsøster, og har hendes fødselsdato, men det hjælper jo ikke, uden et stykke papir. :) Så desværre, ved jeg ikke, hvem hun er efter.
Køn
Hoppe :)
Bemærkninger
Min skønne Handicap-hest, jeg begyndte at passe da hun var 4, hun var tilredet som 3-års af Musse, og havde så stået stille.

Så kom hun til salg, og der var ingen tvivl. :) Jeg føler mig meget heldig at have hende. Den bisse.

Yndlingsting: Sin lædergrime. Alle andre kan gå, men det er lige før, hun begynder at snakke med din lædergrime, når hun ser, det er den, hun skal have på. Ligesom hun snakker med høet, når hun spiser. :)

Hun slår stadig benene væk under mig, bare når hun kommer gående. Der er ikke andre heste, der har så stor power-energi. Det er lige så hun stråler!
Kommentér på:
Anden særlig race Mallory
Annonce