{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Perfectionist *R.I.P* [Himmelhest] 2003

2.759 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanette H
Kvinde | 40 år | Oprettet: 21. sep 2007


Fuldblod (XX) Perfectionist *R.I.P*

Fødselsår:
2003
Højde:
160
Temperament
Fuldblod
Gangarter
Udemærkede
Stævner
Galopløb
Stamtavle
Far: Fantastic Light (USA)
Mor: Private Life (FR)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg har lige modtaget denne herlige dreng idag den 19 februar 2011, har fået ham af min kære smed, som mente jeg kunne give ham et godt liv, nu efter min elskede ridehest Muffe blev aflivet grundet allergi forleden..

Han er pensioneret galophest, stoppede karrieren i september 2010, haft fri indtil nu, så han skal ligeså stille genoptrænes.. Planen er at han skal være min skovtur/spring/western hest, alt efter hvad han kan lide =)

Peffe stressvæver og stressbider, så håber et liv i løsdrift og stivelses/sukker fattigt foder kan hjælpe ham som det kunne for Muffe der også var stressvæver i boks...

Kender ham ikke så godt endnu, så det er svært at skrive så meget, men det kommer hen ad vejen jo =)

31 Marts: Nu har jeg haft Peffe i 1½ måned ca og han er virkelig en speciel dreng.. Han har super meget personlighed og er en hest der elsker at bruge hovedet og lave noget =)
Han væver ikke på fold eller i løsdriften, det er kun hvis jeg har ham inde i boks og han syntes han har stået der længe nok.. Regner med dette også stopper helt med tiden =)
Han skal ikke rides de næste par måneder, da han skal rettes op af kiropraktor først, men vi hygger med jordtræning og så skal vi til at gå en masse ture...

11 Juni 2011: Peffe er nu rettet op af Eva Løber 2 gange, fået massage og ordnet tænder, og så er han bare faldet SÅ godt til.. Jeg har nu redet ham 2 gange og han er bare en rigtig gentleman og jeg tror jeg får en fantastisk dejlig ridehest ud af ham.. Han skal omskoles til western, så der ligger et stort arbejde forude, men vi tager det stille og roligt... Hans forhove er ligeledes ved at blive rettet og hjulpet på vej med hjælp af Equicast, dette skal han have på halvanden måned endnu ca, så burde boots under ridning være nok =)
Han er blevet en af mine heste soul mates og jeg er meget stolt af at se hvor afslappet han er blevet og hvor tryg han er ved mig <3

13 Juli: Peffe er nu i fuld træning, rides og løslongeres 6-7 dage om ugen og er nu igang med at blive omskolet til western, ligesom jeg skal lære det.. Han er simpelthen den sødeste morsyge hest, og kan nu stå helt alene i boks, på staldgang og har været på sine første ture med mig på ryggen.. Han er super fornuftig og jeg tror han nok skal blive en alletiders westernhest til mit hyggeniveau =)

Ligeledes er han blevet DK's første testhest for Easyboot's nye model, Easyboot Trail, den sidder og fungerer indtil videre upåklageligt, så det er jo dejligt, vi nu kan traske derudaf uden problemer =)

18 Juli 2011: Peffe blev idag aflivet efter at have låst voldsomt i ryggen/bagpart for 2 dage siden, så efter samtale med dyrlæge/kiro, tog jeg beslutningen om at give ham fred, da han fremover ville være i stor risiko for at låse i tide og utide, hvilket ville være meget smertefuldt for ham =(

Hvil i fred smukke hest og tak for 5 dejlige måneder <3
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Perfectionist *R.I.P*
Annonce