{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Minimax 1995

1.757 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

** Team Bentzen *
Kvinde | 54 år | Oprettet: 23. jan 2009


Anden særlig race Minimax

Fødselsår:
1995
Højde:
Færdig målt 122 cm
Temperament
Super cool helt nede på jorden.
Gangarter
Hurtige alle 3.
Stævner
Et utal med forrige ejer som er søstre.
hos mig:
Med Emma: Ld1 dressur hold ridning m/trækker.
Med Malene: Ld1 med bla. 1 første plads, samt flere gode programmer uden placering.
Med Camilla: Flere placeringer i Ld, Lc og Lb spring. bedste resultat 1. uplaceret ved regionsmesterskab Lb 2-3 pony.
Stamtavle
Ingen, men han er så dejlig så det behøves ikke:-)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Minimax kom jeg til at købe sidste år i juni månede (2010) selv om jeg havde bestemt at Emma ikke skulle have en pony før hun var klar til selv af ride, men Vi lånte Minimax af Fam. Grønne til et klubstævne, og Emma var solgt. Vi blev enige om at Emma kunne lære at ride dressur på ham og Camilla kunne lære at springe på ham. Og derfor kom han hjem til os lige før sommeren 2010.
Minimax er er fræk lille pony som elsker en god gallop tur i skoven, er vild med at springe og ved godt at det er nødvendig med det der dressur.
Han er tålmodigheden selv når han står på staldgangen, elsker at blive striglet, men vil gerne lige prøve smage på det som kommer i vejen eller tæt på hans mule. Minimax gør kun lige nøjagtig det han bliver bedt om når det er dressuren vi øver, men på spring banen er han altid klar og der har han altid ørene fremme. Han er super til at lærer fra sig, da han springer alt, du skal bare sætte tempoet og styrre mod springet. Minimax er ponyen som kun bliver bedre jo mere han bliver redet!

Nå det virker som om Emma er klar igen til Minimax. De skal starte stævne sammen på søndag. Og hun skal starte på spring så hun kan få lidt afveksling i sin ridning.

Emma har nu fået undervisning hver uge siden august 2011. Hold da op hun bare rykker hver gang hun rider. Hun er blevet lige så vild med at ride som vi andre er, så det er bare super dejligt, når vi nu ikke har hestene hjemme mere. Bliver spændende at følge dem fremover.

Kommentér på:
Anden særlig race Minimax
Annonce