{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Erika [Tidl. hest] 2009

2.893 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanette og Aston <3
Kvinde | 36 år | Oprettet: 5. jun 2008


Anden særlig race Erika

Fødselsår:
2009
Højde:
26/3-11 = 150 cm
24/6-11 = 153 cm
22/6-12 = 158 cm
Temperament
Før: Hun har ikke været i hænder før, hvilket gør hende en smule nervøs og at hun trækker sig lidt tilbage hvis man går over hendes grænse for hvad hun tør, dog er hun meget nysgerrig og opsøger selv menneskekontakt..
Nu: en helt anden hest.. dog har hun stadig nerverne udenpå, og der skal ikke meget til før hun hopper til siden, men hendes tillid til mennesker er forbedret rigtig meget og hun er nu rigtig nem at komme til og kommer når hun ser en.. :)
Gangarter
tror de er ganske fine, men er jeg ikke kvalificeret til at bedømme.
Stævner
ingen, ikke gammel nok ;)
Stamtavle
Ingen stamtavle..

F: Plet (dk pinto)
FF: Sofus (avlsgodkendt pinto)
FM: Tanja (frederiksborger)
FFF: Prins (pinto)
FFM: Della
FMF: Rubin Skivholm (frederiksborger)
FMM: Stella (frederiksborger)
Erikas mor er der ingen stamtavle på, men hun er stor, flot og rødbroget.
Køn
En rigtig dejlig hoppe.. :)
Bemærkninger
erika er købt hos opdrætteren, hvor hun bare har fået lov til at gå og hygge sig og passe sig selv. hun har ikke været i hænder før jeg fik hende, men hun har heller ikke haft dårlige oplevelser med mennesker derfor er hun ikke bange for mennesker, hun ved bare ikke helt hvad vi er for nogle..
det er gået ret hurtigt med at vinde hendes tillid, og hun stoler nu så meget på mig at jeg kan få lov at klø hende de fleste steder, og hun lader mig også røre hende i hovedet.. og min datter på 2 får lov til at klappe hende på mulen uden hun bliver bange.. dette er en stor forbedring fra da jeg så hende første gang hvor hun kun ville snuse til mine hænder..
hun er den helt perfekte hest til mig, og glæder mig til at hun bliver gammel nok til at jeg kan komme på ryggen af hende.. :)

opdate 26/3-11
så kom min dejlige prinsesse endelig hjem.. hun var ikke så vild med at komme op i lastbilen men op kom hun dog, og fik grime på. da hun ankommer i Yttrup kommer hun direkte på fold sammen med Morgan og Fayette,, Fayette satte hende på plads flere gange men ellers gik det fint.. efter 2-3 timer går det så desværre galt, og hun render ud... og hun løber bare af helvedes til.. og det er ikke til at komme i nærheden af hende... efter en rigtig lang jagt, og en del leden efter hende, kommer der tov på hende og så hængte Britta ellers bare fast i enden på den til hun fandt ud af at her slap hun ikke fra,.. og så kunne vi lunte hjem igen med en rigtig udmattet hest... da vi kom hjem udnyttede jeg muligheden mens hun var træt og fik hende striglet for første gang.. :) så dejlig afslutning på dagen.. :)

opdate 3/5-11
så fik min guldhest smed for første gang mens jeg har haft hende,, og hun tog det bare så pænt.. hun har virkelig gjort kæmpe fremskridt siden jeg har fået hende.. hun kan jo snart det hele.. :D

5/7-11
Erika blev flyttet til hendes nye hjem.. :) og hun gik så pænt op i hestetraileren, selvom det var første gang.. nøj jeg er stolt af hende.. Hun er den dejligste guld-hest nogensinde.. :)

1/7-12
nu er det ved at være længe siden jeg sidst har skrevet noget herinde, men vi er nået rigtig langt og jeg har nu været oppe på hende to gange.. og det har hun bare taget rigtig pænt.. :) hun er og bliver den dejligste guld-hest.. :D
Kommentér på:
Anden særlig race Erika
Annonce