{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder » Cornelius 2001

2.156 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josephine
Kvinde | 24 år | Oprettet: 8. mar 2011


Shetlænder » Cornelius

Fødselsår:
2001
Højde:
Ca. 102 i stangmål (:
Temperament
Han er ikke så stædig mere når man går med ham, han er blevet bedre og bider ikke så meget, men lidt gør han og når man sidder på ham er der slet ingen problemer. Men vil gerne bestemme lidt men man skal bare sætte ham på plads, en gang imellem (:
Gangarter
Skridt: Hurtigt og vil gerne gå frem af.
Trav: Meget hurtigt.
Galop: Dejlige store skridt, og meget hurtigt vis han ved det går hjem af. Nem at holde sig fast i! :)

Stævner
DSM bom på jord: 0 fejl :-)
Stamtavle
Nej (:
Køn
Køn er han (:
En dejlig vallak men opfører sig meget som en hingst, da han er blevet kastreret sent.
Bemærkninger
Cornelius er en dejlig lille pony som elsker sne og vand. Og han elsker at lege med andre heste, og vrinsker når man kommer. Det er ikke altid der kommer et vrinsk men så siger han nogen sjove lyde og blafre med næseborene (:Han viser sin kærlighed til en, ved at han prøver at bide. Han er ikke bange for så mange ting, men nogen ting er jo også farlige. Cornelius er til kørt, og kan derfor kører for vogn. Han kan godt lide at ride i skoven og der er han rigtig frisk, men i ridehus er han lidt mindre frisk, da det ikke er lige så spændende som at komme ud og opleve noget. For det meste stiller han sig bare ind på midten og spiller smart. Han har lært en masse af at komme ud til os og er blevet en meget artig lille shetter. Cornelius er bare blevet en rigtig dejlig og kærlig, lille shetlænder som godt kan være en drillepind.

C = Charme trold.
O = Orm, frække lille orm :P
R = Ret sød.
N = Nuuurh, i sig selv.
E = Elsker dig min lille prins! <3
L = Lille og rund.
I = Ih så kær!
U = Umulig nogen gange d:
S = Sej!

Det kan være at du er lille men jeg har indset at du er helt perfekt som du nu er! Hvorfor sælge dig bare fordi du er lille? Det er det samme som hvis mine forældre syntes at jeg var for lille, så ville de jo heller ikke bare sælge mig.


D. 12/3 - 11

Jeg var ude og ride en laaaaaaang tur med Dino og min storesøster idag. Det var hyggeligt! Ude på stranden gik Cornelius ned af hullerne men travede dog hurtigt op af dem bagefter! (:

D. 18/3 - 11

Det er anden gang jeg er faldet af Cornelius på to dage. Første gang skulle han overhælde Dino i galop også løb han så et andet sted hen end jeg styrede ham hen. Også faldt jeg af! Det værste var nok at jeg sad fast med benene i dækknet så han prøvede at stejle men så kom Cecilie og råbte af ham. Så stod han stille! :)

Anden gang galoperede vi ned af mark vejen. Så var han på vej ud på marken. Og jeg hev så lidt i ham, så han vidste at han skulle den anden vej. Men han gik dog bare videre ud på marken. Også landede jeg bare nede på marken. Ikke så fedt! ): Jeg har nemlig lidt ondt, men jeg kom dog op igen! Også red vi hjem, i et okay tempo.

D. 19/3 -11

Jeg var ude og ride med min store søster igen igen! Det var sjovt. Vi red først ned til min mormor og morfar også red vi en slags ringridning. Bare uden ringen men det samme sted som det bliver gjort og med det rigtige tempo og sådan noget ;)
Også faldt jeg af i skridt IGEN! I skal ikke spørge hvordan, fordi jeg ved det bare ikke.. xD

OBS. Jeg blev faktisk indlagt på hospital efter dette! Det fortæller jeg til alle som siger: 'Man slår sig ikke hvis man falder af sådan en lille pony.' Det er et bevis på at man faktisk GODT kan..

Jeg træner med trense på ham på fold nu, uden tøjler selvføllig d: Så bruger jeg en pisk og banker ned i jorden og kan få ham i alle gangarter. Det er en god motion som jeg også kan lave med ham hvis han får ondt i ryggen som han lige har haft d:
- Det skal jeg nok gøre en gang om ugen, ellers går jeg bare en lille tur med ham (-:
Kommentér på:
Shetlænder » Cornelius
Annonce