{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Play Girl 1995

2.874 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Play Girl

Fødselsår:
1995
Højde:
Hun er omkring 1.30-1.40 i stang :-)
(skal nok lige få fat i den præsice højde)
Temperament
Hun har et dejlig og lidt for overgearet temperament, især når hun skal galopere hvor hun godt kan bukke. På staldgangen kan hun godt bukke, men kun hvis andre heste i bokse ved siden af, provokere.
I hendes egen boks, der bukker hun også.. puha da.
Gangarter
Skridt: Over middel. Hun er meget frisk, og kan ikke stå stille når man skal op på hende!

Trav: Over middel. Det er frisk, og let, men ikke ligefrem "Yndig". Rettere fremad og hurgtig, uden at den løber med en.

Galop: Høj! Frisk, løber med en, hvis man ikke laver en masse halvparader.. (bukker ved hvert anspring + på volter osv., men med den rigtige rytter, så er hun pisse dygtig!!!!)
Stævner
Rideskolen åbner op efter sommerferien for at vi kan starte stævner udenfor rideklubben. Så der kommer sikkert en del flere! :-D

Dressur :
LC1 62,78 % 151 Point. Anden Uplaceret ud af 13. :-)

Spring:
LX fejl: 0 Tid: 43, 47 sek. Relaterede til en første plads! :-D

LD: 0 fejl. 2 plads ud af 7 tilmeldte.

LC: 0 fejl. anden uplaceret ud af 9 tilmeldte.
Stamtavle
Den har jeg ikke..
Køn
Hun er en fin lille hoppe.
Og meget køn ;-)
Bemærkninger
DEL 1.
Hun er vidunderlig, og er fyldt med "ko pletter" som jeg kalder det. Hun har været syg i 4 mnd. hvor jeg har passet hende hver weekend. Hun havde brækket noget knogle af en af bagbenende og haft noget kolik. Så har hun stået stille, udover de gange jeg var der, og trak med hende. Så hun er blevet godt tyk! ;)
Så da jeg endelig begyndte at ride på hende igen, så begyndte hun og halte!! ARG! Så skulle hun stå stille i yderlige flere måneder...
NU! Rider jeg hende så igen, for alvor. Og det går kanon godt. Ud over hendes vilde temperament, som gør at hun laver harmløse buk ved hvert galop anspring.. Det går så heldigvis bedre, og vi skal måske endelig begynde at gå til spring! For hun er en super dygtig springpony + hun er også god til dressur. Her for noget tid siden, der sprang jeg på hende, og det gik rigtig godt. Jeg har for lang tid siden været nervøs for at springe på hende, men jeg kan bare mærke nu at jeg bare vil gøre alt for at kunne ride hende så godt som muligt! Så er slet ikke nervøs længere!!! JUBIII. Så nu er træningen for alvor igang.
På folden der er hun i "toppen af hirakiet". Lidt en bisse.
Hun er meget kælen og hvis jeg skælder hende ud, så tager hun hovedet ned, lægge ørene frem og så skrabe i jorden, som om hun siger undskyld.. he he, det ser lidt sødt ud.

Hun kan godt finde på at bide, især når hun skal have dækken på. Hun opføre sig som om at dækkenet er farlig når man kommer med det, men hun er ligeså stille begyndt at holde op med det :)
Jeg går til holdridning på hende hver tirsdag og er begynd til spring på hende hver onsdag.

Hun står ude på Skive Rideskole. Jeg rider hende hver eneste weekend + hver tirsdag + Onsdag nogle gange flere dage..

//Camilla.

DEL 2.

Der er nu gået noget tid.. Play Girl er blevet en helt anden hest, og jeg elsker hende mere end noget andet! Da vi var til stævne 9 + 10 / 4 - 2011 fik vi fine placeringer og jeg har nu halvpart på hende! <3 Vi rider hold undervisning hver tirsdag, og spring hver onsdag. Vi har nogle gange redet udenfor i terran, hvor hun bare nyder det. Førhen bukkede Play Girl tit ved anspring, men det gør hun ikker længere! Jeg har dog oplevet at hun bukker engang imellem, men det er pga. hendes sadel, som er elendig.. Vi er også ved at finde en ny, og når muligheden er der, så låner jeg en anden hest' sadel.. :-))

Min ridelære kommer hele tiden med fine kommentarer om at jeg har gjort play girl til en helt anden hest, end hun var førhen.. Det bliver jeg rigtig glad for at høre! :-) Play Girl har lært mig meget af det jeg kan, og jeg kunne aldrig blive mere glad for hende end jeg er nu! <33
Håber jeg aldrig vil miste dig!
I <3 U PG.

// Camilla.
Kommentér på:
Anden særlig race Play Girl
Annonce