{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cherif *my soulmate*<3<3 solgt 2003

3.841 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Cherif *my soulmate*<3<3 solgt

Fødselsår:
2003
Højde:
Målt 08-12-11 til 152 cm med 4 sko :)
Temperament
Med det jeg kender til ham, er han en hest med et kanon godt temprement. Bliver han bange el. forskrækket hopper han kun et par skridt, hvorefter han gerne vil hen og se tingene lidt an :)
Gangarter
Skridt: middel, dejlig fremadgående
Trav: middel, kanon skøn at sidde i, og han går godt fremad, med god bæring.
Galop: Middel, men med god bæring, energi og takt.
Stævner
Så har vi deltaget i vores første stævner!

LD1 på stevnstrup 2012 red vi til 63,333 og var kun få point fra 1. pladsen.
LD2 2012 var desværre rytter fejl, bassen gik kanon, vi blev disket da jeg glemte programmet.

Thorsø julestævne 2012:
LD1 red vi til 72% og vandt dermed klassen
LD2 red vi til 70% og blev dermed 1. uplacerede. skøn hest.

Nytårscup i Gjern 2012:
LD2 red vi til 60%. gik ik så godt da han spændte meget op på hjemmebane men vi fuldførte et godt program.

Thorsø vinterstævne 2013:
LD1 60%
LD2 58% meget hård konkurrence, men vores ridt har aldrig været set bedre. Både min opstilling og min måde at ride cherif rundt på banen er ændret 180 grader siden december 2012 så det går godt fremad. Vi fuldføre to kanon flotte programmer - flere tilskuere lagde mærke til også:)

Haribo stævne på Lykkeshøj 2013:
LD1 red vi til 71,3 % og derved en 2. Plads og flot sløjfe med hjem
LD2 red vi til 67,7 % og blev derved nr 3. To kanon flot tegnet programmer. Nu har jeg fået styr på min opstilling og får redet cherif flot rundt i div. Volter og slangegange. Denne tur har været det bedste ridt af alle indtil nu.

Hinnerup rideklub 7. Afd af SH cup
LD 62,333% og en 3. Plads da pony og hest ikke blev delt op i bedømmelserne.

LC2 vores debut fik 50% for byttede om på to øvelser og sprang forkert an. Men med kommentaren om en sød hest og et godt par der sejt gjort forsøgte.

2014 maj træningsstævne på Bork
Vi red LD1 + LD2 gode kommentarer fra dommer om en sød hest der er let bøjelig og gerne vil arbejde vi fik 62,5 % og derved en flot tillykke rosette med hjem.

Haribo stævne på ste 2015
Ld1 63% og en 1 plads
Ld2 56% og nr 2 da vi begge desværre spændt for meget op
Stamtavle
Blanding af:
Pinto, Oldenborg, ????
Mor:
Ident 2037670
Avlsforbund LU Danmark
Navn MERCI
Ukendt stambog.

Far:
Ident PIH 3
Avlsforbund Pinto Danmark
Navn DINGO

Farmor:
Ident PIP 89
Avlsforbund Pinto Danmark
Navn SUSSI

Farfar:
Ident OLH 484
Avlsforbund Oldb. Danmark
Navn EKSPERT

oldefar:
Ident O.S.4204
Avlsforbund O.S.
Navn STPR. EXCELLENZ

oldefar s mor:
Ident DE333337869452
Avlsforbund O.S.
Navn BERONA 78694

oldefar s far:
Ident DE333330410552
Avlsforbund O.S.
Navn EDLER 4105

oldemor:
Ident O.S 81255
Avlsforbund O.S
Navn WARONE

tip oldemor s far:
Ident O.S. 3975
Avlsforbund O.S.
Navn: FLORENZ

tip oldemor:
Ident O.S. 76295
Avlsforbund O.S.
Navn WASSERBLUME

tip tip oldefar:
Ident DE333330359035
Avlsforbund O.S.
Navn GOGRAF

tip tip oldemor:
Ident O.S.54132
Avlsforbund O.S.
Navn HEIDEGLUT II
Køn
Han har været hingst til han var 4 år, 10 mdr og 18 dage gammel og blev vallak 02.06.08.
Bemærkninger
Cherif er en skøn lille hest, som jeg har været den heldige pige at få lov at passe og ride :)

- Cherif har ikke haft det nemt det sidste års tid, da han blev solgt til en pige på afbetaling, som ikke betalte ham og blev derfor taget i pant af en rideskole så han endte med at blive kastebold mellem rideskole, ejer og køber og omvendt. Det var ikke særlig rart både for ejeren, men også for rideskolen og køberen, heldigvis fandt de ud af det og jeg blev spurgt om jeg kunne tænke mig at se om Cherif var en hest jeg ville ride lidt på :) Jeg har lært Perle (ejeren) at kende her på Hg og er virkelig taknemmelig for jeg får lov at passe og ride den skønne lille hest. Cherif er en skøn lille hest med det bedste sind, Han er skøn at ride både på tur og i træning. Han elsker at blive brugt og prøver virkelig at gøre sit bedste for at rytteren er glad:)
Nu har jeg redet på cherif i godt en månedstid og det går bare over alle forventninger! Han viser store glæde og arbejdslyst under rytter og han gør virkelig store fremskridt. Han er begyndt at have mere bæring og balance og træder meget bedre, end da vi først begyndte. Vi har begge meget at lære, men det går frem af..
Opdatering 16-05-2011
I dag havde Cherif og jeg undervisning for første gang af en meget dygtig dame der hedder Grete, vi kommer langt efterhånden og hun kunne godt lide ham :) Vi flot ros for min opstilling og for at ride med en blød hånd, det blev jeg glad for at høre. Hun roste Cherif en masse og synes han gik rigtig pænt, dog var det lidt svært for ham da vi skulle ride galop på højre volte, så Grete måtte lige op en tur, her var det heller ik så nemt da han aldrig har lært det rigtigt, eller er blevet redet forkert, så det skal vi have rettet op på, og øve os. Cherif bliver pænere med tiden og han har fået en rigtig flot blank pels og en pæn rund mave :)

Opdatering 16-08
Nu er det efterhånden ved at være noget tid siden jeg sidst har fået skrevet lidt herinde, så nu var det vist på tide:)
Jeg har nu købt Cherif efter jeg havde redet ham nogle måneder og var blevet rigtig glad for ham. Det er et køb jeg aldrig nogensinde fortryder, for han er bare en super skøn hest med det rette temprement og den rette alder til mig. Cherif gik pænt igennem div. dyrlæge tjek og min dyrlæge kunne uden problemer sige god for handlen og det er jeg bare rigtig glad for.
Vi har det sidste stykke tid mest redet skovture og ´nogle skønne galopper ude på stubmarkerne, men er igen begyndt at modtage undervisning, og det er rigtig godt for os begge to. Cherif har fået 4 sko på, da hans hove ikke rigtig ville hele ordentligt og han var meget ømtået, så nu går han igen rigtig fint. :)
Cherif har lært en hel del siden han kom ud til os på gården og det er bare rigtig fedt man kan mærke og se hans store udvikling, som forhåbentlig fortsætter.
Vi har en mission om at skulle ud og starte et par baby stævner engang her sidst på året eller først næste år, så det er hvad vi stille arbejder hen mod nu. Jeg nyder hvert sekund med ham og nyder udtrolig meget at jeg bare kan sadle ham op og ride ud i det fri alene og med andre, han er en skøn hest som godt kan lide at arbejde og elsker at strække benene i en rask galop i det fri.
Igår tog vi en rask galop på stubmarkerne og han fik helt løse tøjler, det var noget han nød i fulde drag.

Opdatering januar 2012*
Nu er cherif og jeg flyttet ud på et lille ridecenter med 15 heste hvor vi også har ridehus og benytte. Det går meget fremad med ham, og han har fået sin fulde figur tilbage efter og ha været meget tynd gennem længere tid. Vi får undervisning og jeg rider ham næsten hver dag. Hans underhals er forsvundet og musklerne har i stedet sat sig de rigtige steder på hals og røv. Han var dejlig nem at læsse i traileren og faldte hurtigt til. Jeg klippede ham da han havde så meget vinter pels jeg ikke ku ride ham pga. Sved, dette tog han så nemt. Jeg fortryder ikke et sekund at jeg har købt ham, og glæder mig til en masse gode år med ham. Vi træner pt. På at blive klar til stævner til sommer og han løfter sig utrolig flot allerede. Løbende opdateringer vil komme.

OPDATERING juli 2012*
Cherif er nu kommet på GER/Gjern rideklub, hvor han er lånt ud til. Da jeg mistede mit job og ikke havde lyst til at sælge ham, valgte jeg at give udlån en chance, som har vist sig at være perfekt. Han har fået to søde halvparter der er nybegyndere og han er så sød. selv rider jeg ham næsten hver dag, og vores træning går godt fremaf.

Opdatering september 2012
Vi har netop startet vores første stævne på stevnstrup rideklub, bassen var super sød at have med i byen, og kiggede kun på dommerbilen da vi red programmet. Tog alt i stiv arm også turen derud.
Nu har jeg haft Cherif i næsten 2 år og det går bare rigtig godt fremad. Han har fået muskler, fået rettet sin hofteskade og sit brystben og er blevet godt gående. Vi er begyndt at galopere hjemme i den daglige træning og det gør han rigtig godt. Vi har netop vundet vores 3 roset og vores første 1. plads, så nu tager vi hul på LC niveauerne i det nye år<3

Opdatering februar 2013:
På grund af en masse uoverensstemmelser valgte jeg at tage Cherif væk fra elevridningen og flytte ham ned til svigermor som jeg bedre havde råd til. Dette har været rigtig godt for os begge to her går han sammen med to andre vallakker og de leger godt sammen på folden. Derudover har cherif lært helt at gå i trailer nu for løst træktov og han bakker selv ud derfra, det er jeg meget stolt af<3 Vi har desværre opdaget cherif ikke har lært at gå højre galop så dette arbejdes der godt på, så vi kan starte LC niveau i stedet og være med sammen med dem vi kender:)
Kommentér på:
Anden særlig race Cherif *my soulmate*<3<3 solgt
Annonce