{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Gregers Bøgely [Tidl. hest] 1996

2.659 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maja
Kvinde | 25 år | Oprettet: 22. mar 2011


Fjordhest Gregers Bøgely

Fødselsår:
1996
Højde:
144 eller der omkring
Temperament
han er en rolig hest, med et godt sind.

han er trafik sikker og har intet imod traktor og andre store ting.

han er rolig og god ved nye heste han ser og kommer godt ud af det med dem
kan til tider være lidt træls, men det må man jo tage med og det eneste man kan gøre er at arbejde med det:-) elsker ham<3
Gangarter
skridt:dejlig rolig

trav:rigtig flot trav og god at sidde i

galop:en rigtig god galop, skal bare trænes lidt :-)

spring: han er elsker det, og er også god til det.
Stævner
ikke nogen pga. rytterens manglene intrerasse

jeg er ikke så meget til det med stævner, jeg vil hellere hygge på banen eller bare ride her hjemme.
Stamtavle
F:Tuneren FF:Holar FM:Tunhild

M:Maideen MF:Risdals Rix MM:Heidi

Køn
ja da8) han er en vallak8)

super smuk vallak som jeg elsker af hele mit hjerte<3<3<3<3<3
Bemærkninger
jeg fik Gregers hjem til mig i sommerfeien 2010 hvor han nu står sammen med en rigtig lille fin pony ved navn Cirkeline. de er bedste venner og det nyder Gregers.

det er gået godt med træningen og glæder mig til at det bliver sommer så jeg rigtig kan komme til at træne med ham efter vinterens sne.
jeg syndtes virkelig jeg har vundet hans tillid efter et halv år men det var tiden vær for vi har det bedste venskab forever.

han er mit et og alt<3<3<3

man skal tror på det man gør ellers kan man det ikke8)

beskrivelse:han er 15 år og har fødselsdag d.20/06/1996
han er sund og rask og har aldrig været syg.

-vi har sammen sprunget 50 cm. så det er da en start=)

og nu kan jeg stå op på ham han er helt fantastisk. Jeg elsker dig min pus.

d.20/06/1996: Gregers´s fødselsdag var rigtig god. han drillede lidt men jeg er så glad for ham, vi skal snart på ridelejer og jeg glæder mig helt vildt.=)

ridelejer: jeg har været på ridelejer på Birken med Gregers det var så hyggeligt. vi red dressur,spring,tærren/skovtur, ponygams og vi lavede tillids-øvelser. vi blev rigtig gode og så var jeg på køretur, det var nok den bedste ridelejer jeg har været med på. han var så god til det elsker ham virkelig<3 billeder kommer nok efter sommerferien. =)

træningen går fint for tiden og jeg håber på at kunne komme noget mere op på birken med ham;-)

Bidløs: tænkte lidt på om jeg ikke skulle blive bidløs med Gregers, han kan næsten styres kun med benene, og jeg vil jo gerne ha at han kan styres ved hjælp af benene :-) jeg tror også at det ville gavne ham at prøve nogle nye veje, men nu ser vi om det bliver til noget, prøver på at arbejde med det :-)

-Det gik rigtig godt i dag, vi red først lidt på bannen bidløst og han var rigtig dejlig og rolig. Derefter red vi ud på marken og han var lidt frisk derude men han begyndte ikke at løbe, jeg er bare så stolt over hvor fint han tog det med at ride bidløs.

elsker ham virkelig, du er mit et og alt.

Gregers har på det sidste været ret umedgørlig og det endte desværre, efter en hård kamp, at vi gav op. Han blev sendt til et fantastisk stutteri hvor nogle af de erfarende rytter ville prøve at få han "op på skinnerne" igen, men selv for dem, var det er svær opgave. De forsøgte alt og lagde en masse hårdt arbejde i det, hvilket jeg er meget taknemlig for, tusind tak<3 men Gregers stod ikke til at "rede", og derfor måtte jeg desværre indse, at det her aldrig ville gå, derfor traf jeg den beslutning(selvfølgelig sammen med en masse dejlige mennesker) at vi skulle sælge ham. Det betyder jo ikke at jeg ikke elsker ham mere, for selvom han gav mig en masse dårlige oplevelser, gav han mig jo de mest fanatiske øjeblikke i mit liv, der ændrede mit liv fulstendig, til noget jeg aldrig havde troet, fantastisk og lykkelig og en mening med livet. Selvom han ikke kunne rides, var hans personlighed stærkere end nogen anden. Hans navn vil for evigt står skrevet i mit hjerte, og minderne vil aldrig gå tabt.

farvel min tapre smukke hest<3 Gregers<3

"Græd ikke fordi det er ovre, men smil fordi det skete"
Kommentér på:
Fjordhest Gregers Bøgely
Annonce