{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Ammadoor *B-pony* [Tidl. hest] 1999

9.780 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP Ammadoor *B-pony*

Fødselsår:
1999
Højde:
146
Temperament
han er for det meste rigtigt sød og fornuftig, men han er en pony med masser af energi, så en fridag kan resultere i nogle glædeshop :-)
Gangarter
Stævner
Han har gået ma til landsstævner med placeringer ;-) med bla. Line Nørager og Sarah Albus.

i 2003 vandt han matrialeprøven :-)
Som 6-års vandt han championat for KAT 1 :-)

Hos mig har han gået mb :-)
vandt vores første mb**, som også var vores 2. mb :-)
Stamtavle
F.
BJIRMEN´S WYTSE
H17480 Welsh
FF.
VITA NOVA´S HANNASIE
H13296 Welsh
FFF.
DOWNLAND FOLKLORE
H11337 Elite Prestatie
FFM.
VITA NOVA´S SOPRAAN
M22820 Keur Preferent
FM.
KOOIHUSTER WIETSKE
M26789 Welsh
FFF.
DOWNLAND FOLKLORE
H11337 Elite Prestatie
FMM.
KOOIHUSTERYTSJE
M23004
M.
ATJE
M18084Welsh
MF.
CONQUISTADOR
H5237Welsh
MFF.
HAMAD OX
MFM.
SHELILA
M1202 Welsh
MM.
MARKHOEVE´S ASTRID
M12414 Welsh
MMF.
MAGIC STAR
H331 OX
MMM.
MARKHOEVE´S RONNIE
Welsh

Han er avlsgodkendt ;-)

et par af hans afkom:

Anemone - http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=125477

Hans barnebarn Donnivi - http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=166957

Amman - http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=123492

Gucci Rush - http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=40448

Køn
Hingst ;-)

og han bedækker :-)
Bemærkninger
Ammadoor er jeg så heldig at kan låne af Egon Kragh, Sagagården :-)

Kan ikke takke Birgit nok for at hun fortalte mig om denne fantastiske pony :-)

Ammadoor er nok det tætteste jeg kan komme på en perfekt pony. Han er nem at arbejde med, springer helst fantastisk og så er han så personlig. Han er parat til at gøre alt for en, at stille sig på tværs og være hingstet, er noget man sjældent oplever med ham.
Han er så sød på så mange måder, og hvis han så alligevel bliver hidset op. Går han fra sød til at hoppe rundt som en sindsyg, på 2 sekunder. Men det er også det man kommer til at elske ved ham, det er det som giver ham den ekstra power, som han nu engang har. Han springer bare altid lidt bedre end de andre ;-)

Tror aldrig jeg vil finde en pony som kan erstatte Ammi.
Jeg elsker hans måde at gøre alting på, alt er så nemt for ham!
Bare et spring på ham, og hele ens dag er reddet :-)
Jeg kan ikke være taknemmelig nok, for at jeg har fået lov til at opleve en pony som ham.. Han er one of a kind, han får det bedste frem i alle situation, der findes bare ingen andre som ham ;-)

Havde aldrig troet at den her pony skulle ende ud med at blive min allerbedste ven. I starten var jeg meget meget meget skeptisk, jeg kunne se det fantastiske i ham, men jeg syntes slet ikke han var sød på nogen måder, med uvurderlig hjælp fra min træner, og ikke mindst kæmpe opbakning fra mine forældre, fik jeg styr på ham ;-) for han er jo ikke ondskabsfuld på nogen måder, han er bare så glad for livet, at han hopper rundt som en hoppebold :-)

Han er bare en guldklump!

Ammadoors ben kunne desværre ikke holde, og han lavede en skade til Hillerød landsstævne i januar 2012. så han er hjemme ved hans ejer igen, og tror ikke han kommer igen :(



29.04.2012
Kære søde Ammi!
Du kan tro jeg savner dig helt forfærdeligt meget. Hver gang pigerne tager afsted til landsstævner, kan jeg ikke lade være med at tænke på, at vi burde have været med<3. Jeg sammenligner alt med dig, og der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker over hvor uheldigt det var! Måske siger nogen at det var dumt at vi 'prøvede igen'. Men de 5 stævner vi nåede, var helt magiske. Specielt Tørring stævnet i januar, hvor vi vandt mben. Det var den bedste tur jeg i mit liv har redet, og jeg tror aldrig der kommer en tur som kan overstråle den, eller dig for den sags skyld. Du er unik, og jeg kommer aldrig til at elske en hest så højt igen. Jeg beundrede dig, jeg var faktisk betaget af den måde du var på! Jeg var verdens mest ulykkelige pige, den dag efter Hillerød, hvor dyrlægen sagde: Jeg tror aldrig han bliver springpony igen... Jeg stod der alene i stalden med dyrlægen, og jeg brød helt sammen. Ringede til min mor og derefter Maria. Alle mine mål, forhåbninger og ikke mindst min allerbedste ven skulle ikke længere være en del af mig. Det var nogle rigtigt hårde dage, for min lyst til at smile var helt forsvundet. Hver gang jeg kiggede på dig trillede tårerne bare. Der gik næsten 2 måneder inden du kom hjem til Billund, og jo selvfølgelig var det træls at jeg stod med en pony som ikke kunne rides og fyldte en boks, istedet for at have en anden. Men det hårdeste var godt nok at se den forvandling der skete med dig, du skulle jo holdes helt i ro. Fik staldbandagerne af, skoene og dine muskler svandt ind. Du blev mere og mere arrig, faktisk bed du mig et par gange. Så valgte min mor at du skulle på fold, for hun syntes det andet ødelagde dit ellers så milde og evigt søde jeg. Det var så hårdt at se dig løbe rundt derude, eller forsøge på, for du var stadig halt.. Fik sagt godt farvel til dig, kysset dig 300 gange på mulen, krammet dig og fortalt dig: at du er verdens største stjerne og hvor højt jeg elskede dig. Det var ikke sjovt at 'efterlade' dig, for jeg synes du hører hjemme hos mig<3
Tak for alt stjerne, jeg elsker dig overalt på jorden!

Kommentér på:
DSP Ammadoor *B-pony*
Annonce