{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Giorgio Armani [Tidl. hest] 2007

3.849 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Giorgio Armani

Fødselsår:
2007
Højde:
Bassen er 154 cm med sko.
Temperament
Dejlig nysgerrig, dog er hans temperament præget af mishandling ved en gammel ejer. Derfor kan han godt virke sur i boksen, men bestemt ikke noget han er ellers.
Gangarter
Han har meget ponyagtig gangarter, nu er han jo ikke så stor :-)
Skridt: Over middel.
Trav: Over middel.
Galop: Over middel.
Stævner
FRK ministævne LD -

d. 18-19. august Sdr. Vejrbakken
LD - 63,?? %
LC - 66,??%

d. 15. september Hirtshals rideklub
LD2 - 64,?? %
LC2 - 63,?? %

2 springstævner på Lerbæk og et på Frederikshavn rideklub.
LF spring
LE spring

d. 1-2/6-13 Bjergby rideklub
LF spring - disket på tre stop, fik dog lov til at ride resten af banen, og den gennemførte vi uden problemer.
LE spring - andenplads med to nulrunder(første nulrunde, han var for sej) og en tid på 35,7, med kun 0,7 sekunder til førstepladsen.
Stamtavle
Han er uden stamtavle - grønt pas.
Køn
En dejlig vallak.
Bemærkninger
ARMANI ER TILSALG!

Armani er den største kælepot! Han elsker at blive nusset og hygget omkring. Han kan som sagt godt virke meget sur i boksen, specielt når han har fået sin mad, men ligeså snart han kommer ud, er der intet.
Han ELSKER simpelthen at springe, så meget at jeg faktisk har fået problemer med ham, han er begyndt at fare mod springet, i stedet for i en kontrolleret galop, som vi nu er begyndt at arbejde på igen, og det går fremad.

På tur er han den sødeste. Han gør ikke en flue fortræd! Han kan både rides alene og sammen med andre, men hvis det skal gå hurtigt, vil han helst være forrest. Han er 110 % trafiksikker, overfor ALT! OGSÅ ambulancer med udrykning, dog kan han godt være en smule bange for træstammer, men man kan nemt få ham forbi.

Drømmehesten i lille udgave!

d. 13 April 2011 -
Kun 3 gang jeg rider Armani, allerede dér har han gjort store fremskridt! Idag gik han rundt, i hele hallen uden en ''ven'' foran. Han kom endda i trav uden en ''ven'' - hvor var han dog dyyyyyyyyyyygtig! :-D

19/4 2011 -
Fjerde gang jeg rider ham. Det går bare fremad med lynets hastighed! Hold da op hvor er jeg stolt af ham! Vi travede flere runder på begge volter. Travede over en bom. Og til og med et spring på 20 - 25 cm. tror jeg det var :$

d. 12 / 7 - 2011 - Idag blev Armani flyttet på toftegaarden, op til min anden pony, så jeg for alvor kan komme igang med ham, her efter han har stået på græs! Det klær ham, med lidt mere sul på kroppen :-). Han tog det rigtig pænt, og gik lige i trailer! Dejlig dreng :')

d. 14 / 8 - 2011. Første gang Armani rider med dressur sadel, og første kan han er i galop med rytter! Hvor var han dygtig! Og ikke nok med galop, han er begyndt at gå ned med hovedet i skridt, han skal nok blive fin!

d. 2 februar 2012.
Dagen hvor jeg købte Armani, hvor er jeg glad for at jeg måtte købe ham, for han er da bare fantastisk! Han er blevet så rolig, og cool overfor alt i stald og på fold. Han bukker dog stadig lidt i galopanspringene. Men det skal nok komme :-D

d. 21. marts 2012
Øv bøv - armani er blevet halt :-( Idag da vi skulle ride undervisning, var han halt, så det var ikke meget undervisning vi fik redet, dog var det ikke ret meget, så vi håber bare at det var et slag fra folden!

d. 23 marts
YES! Armani er ikke halt mere, og idag var vi ude for at løsspringe, han kom op på 85 den bette mand. Men han har fået en lille vokse pause, så nu skal han bare gå og tuller, og løbe lidt rundt i et stykke tid :-) Vil savne at ride den bette dreng :-(

d. 30. oktober 2012
Det er efterhånden længe siden jeg har opdateret noget herinde, så nu må jeg hellere igang igen! Det går fremad med Armani, han er også blevet flyttet og står nu på Tøttenborg, hvor der er ridehal så vi rigtig kan arbejde videre her til vinter! Vi regner med at starte op med undervisning af Morten nu hvor han er flyttet, hvilket jeg glæder mig meget til! Vi har også fået startet nogle stævner, egentlig meget tilfredsstillende, men alt kan jo altid blive bedre ;-)

d. 1 juni 2013
Jeg får desværre ikke opdateret så meget som jeg ville. Men det går fremad! Armani er blevet meget mere sikker i springningen og med hensyn til dressuren. Vi rider springundervisning fast en gang om ugen hos vores berider Morten. Han er et vidunder!
Kommentér på:
Anden særlig race Giorgio Armani
Annonce