{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pepita [Himmelhest] 2003

1.245 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Pepita

Fødselsår:
2003
Højde:
Omkring 169 cm.
Temperament
Pipi er en meget glad hest. Hun er meget rolig at omgås, også når jeg rider hende - Nogle gange kan hun godt kigge lidt på ting. Hun har et perfekt temperament, ikke for kedeligt og ikke helt vild :-)
Gangarter
Pepita har en meget normal skridt. Hendes trav er helt vildt dejlig, stor og rommelig - hun har et dejligt sving i ryggen :-) Galoppen er god og "springende"

Efter 1 år med Pepita:
Hun har virkelig rykket sig her på det sidste! Hun bærer sig selv meget mere, og hendes ryg er blevet meget stærkere. Hun er i det hele taget blevet meget mere muskuløs!
Alle hendes gangarter har fået en forbedring!
Stævner
I spring har vi redet LC** som det højeste til et stævne med 0 fejl. Til et trænings stævne gik hun med 0 fejl i en LB*.
- Jeg elsker den måde hun springer på! Og håber på vi kan komme længere endnu :-)

I dressur har vi redet to LB2 med omkring 63-65%. (Det er ved at være lang tid siden nu. Og hun har forbedret sig meget siden - så når min dressur sadel bliver tilpasset ordentligt til hende igen, så skal vi ride noget LA)
Stamtavle
Det eneste jeg ved, er at moderen er oldenborg og faderen er fuldblod.
Køn
Hoppe
Bemærkninger

Pepitas kælenavne er: Pipi og Pipxie :-) .
Hun er meget mørkebrun - mange kalder hende sort - men jeg tror hun bliver lysere her til sommer.
Hun er en forholdsvis kraftigt tøs - men hun bevæger sig meget elegant og smidigt af sted! Hun elsker at opleve nye ting. Hun er meget kærlig og nysgerrig.
Hun er god til at blive transporteret i trailer. Hun går lige op og ned. Jeg kører med hende hver gang jeg skal ride. Hun elsker selskab, men kan også sagtens lide at være alene - hvor hun føler sig midtpunktet af vores opmærksomhed :-)
I dressuren er hun god og nem! Jeg købte hende egentligt for at springe på hende, hvilket hun synes er super sjovt! Men jeg har lagt en masse arbejde i dressuren i stedet for, så jeg lige kunne lære hende at kende, og styrer hende ordentligt mellem springende. Men efterhånden som jeg har redet mere og mere dressur, er jeg også blevet mere og mere glad for at ride det på hende - Så det er det jeg bruger mest tid på lige PT. :-) Jeg springer selvfølgelig også - og hun er super fin og glad for det. Det er dejligt med noget varieret ridning! - også med en tur i skoven!
Kommentér på:
Anden særlig race Pepita
Annonce