{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Nanna Wican [Tidl. part] 2008

2.111 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke Kjærgaard
Kvinde | 37 år | Oprettet: 14. sep 2007


Haflinger Nanna Wican

Fødselsår:
2008
Højde:
Er pt. ca. 146 - 147cm. Forventes et blive omkring max. pony mål.
Temperament
Nanna er super sød og rar. Der er intet ondt skabt i hende. Hun er utrolig nysgerig og skal gerne ha næsen med i alt hvad der foregår i stalden.
Gangarter
Super fine af en lille haffer at være. Hendes gangarter er ikke hvad man normalt forbinder med en haflinger.
Skridt: "Desværre" er hun altid meget ivrig efter at lave noget og det går lidt ud over hendes skridt. Hun har en træls vane med at trippe afsted og det låser hende desværre lidt i bagparten, men så snart vi har været igang lidt skridter hyun fint igennem og løsner godt op. Håber på lidt rutine, musulatur og træning for hendes "trippen" væk med tiden.
Trav: Trods hendes kun 3 år, traver hun med utrolig stort svæv og bærring. Hun er utrolig taktfast og har en super balance.
Galop: Hun galoppere med stort spring, energi og rummelighed. Med forparten springer hun enormt og vi arbejder på at få lidt mere aktivitet i bagpart.
En lille "mini" hest at se på!
Hun skal til kåring i august, så der skulle der gerne komme nogle fine karaktere :)
Stævner
Ingen endnu pga. hendes alder, men hun skulle gerne være klar til at deltage i et lille internt hafferstævne til sommer. Dette er mest for at hun kan lære at komme lidt med i byen den bitte tøs.

2011.
14.05.2011
dyrskue i Fjerritslev
23 point
Stamtavle
Far: Elite Askhan
Mor: E.15646/T Namara
Morfar: 1511 Matcho
Mormor: 13930/T Nanatte
Farfar: Liz 222T/ Attila
Farmor: Else
Køn
Lækker 1. klasses hoppe.
født 17.05.2008
Bemærkninger
Nanna Wican ejes af stutteri Wican i Vester Hassing V/ Jørgen og Inge LIse Søndergaard.
Nanna er af egen avl og er halvsøster til Nakita Wican der ligeledes er oprettet herinde på hg (se Sandra Bejlegaard's profil).
Nanna er min kommende konkurrence pony, som jeg forventer mig meget af. Hun har et super bevægelses mønster, som er i særklasse og anderledes for hvad man normalt forbinder med en haflinger.

17.04.2011
Vi er startet på tilridningen af Nanna og det går forrygende. Den lille tøs er bare såå dygtig og tager alle de nye oplevelser i stiv arm.
Efter kun 4 gange i longe og 2. gang med sadel på satte vi os i sadlen uden problemer. Nu efter ca. 5-6 gange på ryggen ad hende traver vi bare derud af i longen og hun lystre rigtig fint på hjælperne. Vi regner med at kunne ride løs på hende i påsken :)
Sandra Bejlegaard som også er rytter ved stutteri Wican hjælper mig med tilridningen da jeg har dårlig ryg og helst ikke skal for mange gange på jorden.. haha - Regner med snart at skal i sadlen og trave selv :)

21.04.11
Sandra har redet hende i longe mange gange og hun er bare så sød og lystre fint. Så idag slap jeg hende fri og hun red løs rundt på banen. Nanna var såå sød og adlød pænt sandra - dog er det hård pludselig at blive ridehest, så det er ikke længe de rider ad gangen her i starten. Men skidt hun gør det så flot og skal roses derfor.
24.04.11
Idag var så den store dag hvor jeg var i sadlen på Nanna. Jeg har været det nogle gange før, men kun i longe.
Idag steg jeg bare op og red løs rundt på banen både i skridt og trav - hun er bare så dygtig en tøs er bare så glad for det går så flot fremad.

20.06.2011
Det går super fremad med Nanna pigen og hun udvikler sig næsten for hver dag der går. Hver gang jeg er i sadlen sker der fremskridt. Vi traver nu bare rundt uden problemer og hun reagere på hjælperne og begynder nu at forstå hvad jeg vil ha hende til. Tror vi i denne uge skal til at forsøge os med galoppen :)
Kommentér på:
Haflinger Nanna Wican
Annonce