{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Miniature Highlight LB Tiny Flame [Tidl. hest] 2011

2.824 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Miniature Highlight LB Tiny Flame

Fødselsår:
2011
Højde:
2 dage gammel:
48cm
10kg.
Temperament
Lige fra de første par timer har Flame virket meget tilpas med at der var mennesker omkring hende. Jeg tror hun bliver en rigtig hyggeprinsesse :)
Gangarter
Taget i betragtning af, at hun ikke er ældre, går hun rigtig godt og stabilt på sine ben. Hun har, hendes alder taget i betragtning, ikke særlig bløde koder, hun er allerede meget flot oppe at stå :)
Stævner

DMHF Føl- & plagskue:
7767 7
Stamtavle
M: Søglimts Ziva DMHF
MF: Søglimts Zariff DMHF
F: GMH Scout Zodiacs Little Boy AMHA
FF: RMF Scout Zodiac AMHA
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Den 2. maj omkring kl. 20:20, landede der det smukkeste lille føl i vores stald. Heldigvis var vi der til at hjælpe Ziva med at fole, men hun klarede næsten det hele selv, hun var super dygtig! Tiny Flame kom hurtigt op og stå, og var meget livlig. Mor var noget træt :) Flame har siden klaret sig fint, havde dog lidt svært ved at patte ved moderen til at starte med, men hun fik det lært.
Flame er rødbroget, dog kun med få aftegn, og 4 sokker. Hendes hale er både hvid og rød.
Hun er meget kontaktsøgende, og både hende og mor lod os være i boksen hos dem længe efter fødslen, og følle er bare en hyggepot.
Hun er en rigtig dejlig lille dame, alt hvad vi havde ønsket os! Jeg glæder mig meget til at følge min lille prinsesse, og se hende vokse op.

Flame er efterhånden blevet et par uger gammel, og hun er simpelthen det skønneste man kan tænke sig! Hun tror for det meste hun er en lille hund, og hun elsker at sidde på skødet! Hun er bare et lille drømmeføl :)

Oktober 2011:
Flamme er blevet solgt, og er kommet det allerbedste sted hen! hun er solgt sammen med sin mor. Det er mærkeligt uden Flamme-barnet, hun var trods alt vores første føl. Heldigvis er verdens sødeste ponietrold solgt til den aller sødeste pige. Tillykke Louise :))
Kommentér på:
Dansk Miniature Highlight LB Tiny Flame
Annonce