{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Norsk Varmblod Gjeteruds Olympic 2011

2.096 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tiril R
VIP
Kvinde | 35 år | Oprettet: 20. jan 2005


Norsk Varmblod Gjeteruds Olympic

Fødselsår:
2011
Højde:
166 (snart 2 år gammel)
130 cm (3mnd gammel)
Temperament
Vågen, men kold i hovedet.
Gangarter
Skridt, trav og galopp, de er gode alle sammen.
Stævner
Har været til følfestival hvor han fik 7'ere og 8'ere
Stamtavle
Far: Tobajo Picez e. Cortez

Mor: Olida e. Zeoliet
Køn
Hingst
Bemærkninger
Stort brunt hingsteføl født 4.maj. Han er utrolig langbenet og har bliss og fire hvide sokker. Han er meget energisk, men hører også når mor siger til ham. Han var meget skæv da han blev født fordi han havde haft lidt for lidt plads inde i sin mor, men det er ved at vokse væk :) Vi var med til fødselen og hjalp også lidt til da han var så stor... Han endte op på staldgangen da han kom ud, fordi hans mor lå så tæt på døren at vi var nødt til at lukke den op for at det skulle gå fint at få ham ud :)

Han har nu blevet 2 1/2 mnd. og klarer sig fint, selvom hans mor døde i kolik for to uger siden. Det var meget trist, men Ole har klaret sig rigtig fint igennem det. Han vil dog ikke have mælk så han får müsli og piller med mælkestoffer i. Han er også rigtig flink til at drikke vand, han drak af vandautomat allerede to dage gammel og det er vi rigtig glade for nu!
Han har også haft smed, og der opførede han sig bare til UG :D Smeden var meget imponeret over hvor flink han var.

Nu har han blevet over tre mnd. gammel og har selv fundet sig en "ny mor" i vores toårs (Magico) der også var morløs som lille. Ole gik bare igennem hegnene for at komme til ham, så nu er de sammen :) (Vi havde prøvet at have dem sammen tidligere, men der blev Ole bange)... Det skulle altså blot tid til før han "ville have" ny "mor".. De er virkelig glade for hinanden, rigtig sødt.

Nu har han blevet to år og har kommet hjem efter at have været selskabshest i vinter. Han har fået prøve at løsspringe og det synes han var spænnende :)
Kommentér på:
Norsk Varmblod Gjeteruds Olympic
Annonce