{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Lassen's Indiana 2010

3.713 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pernille J
Kvinde | 42 år | Oprettet: 1. sep 2010


Pinto Lassen's Indiana

Fødselsår:
2010
Højde:
d. 20/7-10 ca 130
d. 11/9-10. stg 136
d. 28 sep. stg 139
d. 10 okt. stg 142
d. 1/11-10. stg 145
d. 1/2-11. stg 152
d. 14/11-11. stg. 154
d. 24/1-12: stg. 157,5
d. 29/2-12 stg. 158,5
d. 20/3-12 stg. 159
d. 11/4-12 stg. 160,5
d. 21/6-12. stg. 162,5
d. 02/12-12. stg. 165
d. 16/04-2013 stg. 168
d. 1/5-2014 stg. 170 (og er i vokseperiode)
Temperament
Rolig og legesyg, og meget nysgerrig
Gangarter
Resultat af følskue 12 sep. 2010
Skridt: 7
Trav: 8
Galop: 9
Stævner
Resultat af følskue 12 sep. 2010
Type: 8
Rammer: 8
Fundament: 8

Skridt: 7
Trav: 8
Galop: 9

Helhedskarakter: 8
Beskrivelse: Højtstillet hoppeføl af god type. Velmarkeret manke. Skrå skulder. Gode, men knap udfyldte rammer. Lemmerne passende føre og tørre. Bevægelsen ret god i skridt. God og taktfast trav. Rummelig, velafbalanceret galop.

Fyns Dyrskue 2012: 22 point - 1. præmie
Beskrivelse:
Størrelse: stor, god udvikling
Type: Højtstillet
Brede: Smal
Hoved: Kønt Hoved
Hals: Middellang tynd hals
Skulder: Middellang små skuldre
Manke: Velmarkeret manke
Overline:God overlinie
Kryds: Middellangt velformet kryds
Forlemmer: Passende
Bevægelse: Taktfuld rummelig skridt, middel bagpart, taktfast trav med godt sving
Udtaget til skuets bedste 2 års hoppe. hvor hun fik rene 9 taller i racetypisk, og 5 9 taller og 1 8 tal i bevægelse, mønsterens karrekter ønsker jeg ikke at dele ud... :o) Men hun bliver bedre til næste år.

Det fynske dyrskue 2013
Beskrivelse:
Størrelse: Passende Stor, højtstillet
Type: God type
Hoved: Kønt Hoved
Hals: middellang, velformet hals
Skulder: Middellang stejl, fremskudt skulder
Manke: kort manke
Kryds: Middellangt fladt kryds
Lår: korte lår
Forlemmer: Passende føre, rette føre, lidt indfodet
Baglemmer: passende føre
Bevægelse: God skridt
Bevægelse: God rummelig trav
Helhed: Højtstillet hoppe som savner lidt harmoni mellem kropspartierne. gode bevægelser

Det fynske dyrskue 2014
Fløj hoppe, nr. 1 ud af 7. med 23 point, udtaget til skuets bedste hoppe og ærespræmie.
Beskrivelse:
Størrelse: Passende Stor
Type: Højtstillet, velmarkeret, super god type
Hoved: Kønt Hoved
Hals: Middellang velansat
Skulder: Middellag skrå
Manke: Middellang Velmarkeret manke
Overline:God overlinie
Kryds: Middellangt velformet Muskuløst
Lår: God lårmuskulatur
Forlemmer: Passende føre, rette føre, lidt indfodet
Baglemmer: passende føre
Bevægelse: God rummelig skridt, mangler energi
Bevægelse: God rummelig trav
Helhed: velmarkeret, Super god type, rummelige bevægelser

Udtaget til skuets bedste hoppe. hvor hun fik rene 9 taller i racetypisk, og 5 x 9 taller og 1 x 10 tal i bevægelse, mønsterens karrekter 6 x 8... :-( Jeg må tage mig sammen
Stamtavle
Far: Kallestrups Marikles Óshar
FF: Mazzaratti FM: Primadonna
OFF: Sambesi OMF: Mamselle
OFM: Don Premo OMM: Gitte Stallone

Mor: Team Worlds Virginia
MF: Kanudos XX MM: Ny Snogdals Ataya
OMF: Acatenango OMF: Kreuzbeere
OFM: Ragazzo OMM: Blue Hors Margurite
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Så Indi første gang d. 22 april 2011, og blev fuldstændigt forelsket i hende, så lagde den første del af betalingen på hende der, og d. 28 Maj 2011 hentede jeg denne fantastiske tøs. :o)

Nærmeste fremtid for Indi indeholder alm. groundwork, og så skal hun bare nyde sine unge år, sammen med hendes legekammerat på folden som er en ung Haflinger plag.


Hendes profil skal jeg nok få løbende opdateret, og der vil blive oprettet forskellige album for dem der gerne vil følge hende nærmere.

d. 20 marts 2012.
Så er vi gået igang med forberedelserne til dyreskuet, og plagskue hos dansk Pinto til efteråret.
Indi går nu op og ned af traileren unde problemer, og tager det roligt når den er lukket, så nu skal vi snart ud og køre små ture.

Indi er desværre stadig meget ranglet, men hun vokser også helt vildt, hun er pt. 164 over røven og 159 i stg. så hun er også godt skæv, og hun er øm og sløv pga. det. :o( Men som dyrlægen siger, der er ikke så meget at gøre andet end en masse massage og så have god ro, og ikke presse hende for meget i træningen.
Men når hun endelig leger og løber, så svæver hun over jorden. Så ser mere og mere at hun skal lave dressur frem for spring :o)

Vi er også lige begyndt med bid træning.. Lidt trist at hun er ret "klog", hun er i hvert fald pt. helt bevidst om at når hun løfter hovedet helt op, så kan mor ikke nå med det slemme slemme bid. :o)

d. 11 april 2012
Så er Indi meldt til det fynske dyreskue. bliver ekstremt spændende hvad hun vil sige til det. :o)
Træningen med mønstring går lidt sløvt, vil helst ikke ligge for meget pres på hende, da hun bliver ved med at vokse helt vildt i vejret, og hun er meget sløv pga. det.
Men hun finder sig i det mest, hun er ekstremt opmærksom på nye og "farlige ting", men har heldigvis ingen problemer med at holde hende, og lade hende rase ud over det nye, så det ikke er farligt mere. :o)

21 juni 2012.
Vi har lige været på det fynske dyrskue, og Indi har været en stjerne, hun var helt rolig, fik ikke nogen flip, det vildeste hun lavede var at pruste lidt at de store køer når de kom for tæt på. Men ellers var hun fantastisk. Men det var hårdt, efter 1 dag var hun klar til at komme hjem igen, hun var helt flad for energi, så det har vi lært til næste år. Men det sødeste var da vi skulle hjem søndag, jeg startede med at trække hendes kæreste en 2 års haflinger vallak op, og min veninde holdt Indi imens, da Rollo var kommet op, sagde min veninde at hun ikke kunne holde hende mere, og tøsen travede lige op til mig i traileren, jeg skulle i hvert fald ikke køre uden hende, og de vi kom hjem, blev hun læsset af ved genboen, og jeg trak hende hjem, hun travede lige så fint ved min side, men da vi kom over vejen der livede hun op og vrinskede så højt hun kunne efter Victoria, på trods af at hun ikke kunne se hende eller folden endnu,men Victoria kom stormende os i møde. Så ved man at ens hest elsker at være hjemme. :o)

d. 12/2-13
Puuhhh... Indi er verdensmester i at komme til skade... :-( Men hun er også frygtløs (bare ikke over for Asani), så det forklare nok hvorfor..
Efter at have haft Indi i ca. 2 mdr. der måtte jeg akuttilkalde dyrlæge, en lørdag aften, fordi hun havde fået lavet en flænge over venstre øje...
Sidste august, havde hun på en eller anden måde flået en dybflænge ind i venstre baghase, og var på pencilin og sæbebade i 1½ md, fordi at først lukkede det kun yderst, og så skulle det sprættes op igen, og så var det forfra...
og nu, hun har fået en lang og grim hudafskrabning på venstre bagben (heldigvis kun så det er pelsen er væk og der er ikke hul), og så har hun 14 små rifter på højrebagben, som så selvfølgelig er hævet pga. iritation... :-( og nu er det pencilintid og sæbebads tid igen... :-(
Men.... som min dyrlæge siger, jeg har en sindsyg stærk hest, med en fænomenal gang og smerte grænse som mange drømmer om, for på trods af hendes mange skader, så har hun aldrig været halt eller vist nogen form for ubehag pga. det, og hun løber, leger og viser sig 100% frem, selv om at hun har en skade...
Nogen gange tror jeg at hun gør det med vilje, for så får hun ekstra meget hyggetid på staldgangen, men hun glemmer så at der er pencilin også, og det kan hun virkelig ikke lide..

Opdatering d. 26-05-2013
Indi er igen kommet til skade... har aldrig haft en hest som har fået så mange knubs... :-( Men hvor sindsygt det end er, så lader hun sig på igen måde mærke af det..

Men ellers... :-)
Indi er en helt igennem fantastisk tøs... hun er ikke bange for noget, hun er det største nussehoved, hun elsker at man bruger tid med hende og hun kan godt lide at lære noget nyt... Men vi er dog nået teenagealderen... :-) vi skal lige afprøve alle grænserne igen, for at se om man ikke kan trække dem lidt til hendes fordel...
Og så har hun ekstremt meget krudt i røven, Indi er en hest som skal være meget ude, for mange timer i boks, og så slår hjernen helt fra når hun kommer ud, og blandet med hendes sindsige egenskab til at komme til skade, så er det en rigtig dårlig kombination...
Men ud over det, så er hun fantastisk.
Vi skal til dyreskue igen i år på fyn, men tror dog ikke at det bliver de vilde resultater, for hun har stadig ikke nogen rigtig muskelmasse, da hun bare vokser op op op og op... men det er også hyggen og det at komme ud som der er det vigtigste. :-) Så vi glæder os, og håber at vi kan opfører os lige så eksemplarisk som sidste år, men jeg tror at der vil være lidt mere bandit over hende. :-)

19-05-14
Indi er kommet i ridning og hård træning, men det kommer til at stå på en del jordarbejde her hen over sommeren og ellers en masse lange skridt ture, da damen mener at hun endnu ikke er blevet stor nok, så der er en stor vokseperiode på vej ifølge dyrlægen, så vi følger hans anvisninger og giver hende tiden, og venter med at stille hende til kåring til 2015, så måske jeg tager både hende og Addi med næste år. Så I år må vi nøjes med en tur til dyrskuet i Odense. :-)
Men tøsen nyder at bliver brugt lidt, men det er nu hårdt, så når mor er på besøg, så skal vi lige prøve ekstra grænser af.

d. 16/06-14
Det fynske dyrskue overstået, og Indi var fantastisk at have med, måske lige lovlig træt. :-) hun tilbragte det meste af tiden med at sove i boksen. :-) men yderst eksemplarisk opførelse, hvilket jeg jo kun kan takke Linda og hendes fantastiske træning for :-)
Men super gode resultater og en masse positive kommentarer til primadonnaen
Kommentér på:
Pinto Lassen's Indiana
Annonce