{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Maggie Stensbæk [Himmelhest] 2004

21.231 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

~ Le Coeur ~
Kvinde | 26 år | Oprettet: 5. maj 2008


Anden særlig race Maggie Stensbæk

Fødselsår:
2004
Højde:
DRF målt: 144 u. sko
Svensk Ponymålt: 140 u. sko
Opklasset til hest efterfølgende
Temperament
Den bedste i verden <3

Selvom hendes krop er lille har hun mere temperament end 5 store heste. Maggie er helt sin egen, lille, finurlige personlighed, det kan ikke beskrives med ord.
Gangarter
Gode, men ikke ekstraordinære. Hendes skridt kan godt gå hen og blive ret 'takket', hvor hun skynder sig lidt. Dog kun hvis hun skal noget, fx. ikke på tur osv. Traven er ret fantastisk, og kan lave de sejeste øgninger. Folk synes altid hun er lidt blær når hun lige viser sig til en præmieoverrækkelse.
Galoppen er super fin! Hun får næsten altid ros for 'en galop med gode kvaliteter' til stævner.
Stævner
Utallige!

A pony i military - efterfølgende gået op til CNC100 som hest.
Startet op til LA2 i dressur for hest
Champion indenfor springning! Utallige placeringer op til LB** for hest.

Derudover gået rigtig mange jagter, deriblandt Hubertusjagten i Dyrehaven x 2
Stamtavle
Ukendt

Maggie har selv givet mig to vidunderlige afkom <3
Miss Moa Mabelle og Benji Blake.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har valgt her i slut 2013 at hele Maggies profil nu skulle opdateres. Vi starter på en frisk i 2014, derfor var det på sin plads med en 'ny' profil til Maggie :-)

Maggie fik meniskskade i vinteren slut 2011, som gjorde hun stod stille i 2 år. Vi ville være helt sikre på hun kom sig ordenligt, så hun gik bare og hyggede sig :-)

Nu er hun igang på fuld skrald! Og hun er stadig den samme dejlige, skønne, smukke pony hun altid har været. Også selvom der nu er tilføjet mit nervøsitet over hendes ben, selvom hun har bevist at det ikke er noget der skal tænkes mere over :-D

Hun er i sandhed min drømmepony, og det vil hun altid være!

________________________


What is it that connects us?
Is it that know, we're both something better than we used to be?
When i look at you, do I see what i want to see,
Or se do I see - myself?
Or maybe, that there's only one other person that understands us.
One other person that we'll happily talk to,
and share our feelings with.
Someone who understands themself better,
because of that one other special person - who's the same.
And I think a horse teaches you more about yourself than,
than you'll ever learn through text-books,
or lessons,
or just anything in life.

People always think;
"Oh, it wont be us - it wont be me"
And I think that when something's taken away, that's so special,
It feels as if, a part of you has gone with it.

And I thought I knew you,
but it turns out,
I didn't need to look.
I didn't need to find out who you were

Because you're me.

Maggie <3

15. juni 2014
Har virkelig brug for opdatere herinde, samt komme ud med en masse tanker.
Jeg elsker Maggie af hele mit hjerte, og mere til; til månen og tilbage er ikke nok. Og alligevel er det som om min glæde for Maggie vokser hver dag. Hver eneste tanke får mig til at elske hende mere og mere. Jeg vil gerne indrømme at hun betyder mere for mig end størstedelen af mine venner og familie. Mange vil nok sige det samme om deres hest, men jeg mener det virkelig. Hun betyder så meget for mig at jeg ikke kan forklare det. Det er ikke kun fordi hun giver en god rideoplevelse hver gang, fordi hun vinder stort set alt, fordi hun springer huse, men bare fordi hun er den som hun er. Den der lalleglade pony som har de mærkeligste særheder, de dejligste ører, den dejligste mule, sind. Venligheden i hendes øjne, at hun altid prøver sit bedste.
Nej, det var absolut ikke et "kærlighed ved første blik", men en lang kamp for både mig og hende. Jeg ved ikke hvornår det skete, men det har vel været en af de mange dage med en fuld stedfar, hvor mit eneste tilflugtssted har været i stalden hos Maggie. Hun har altid været der for mig, og kan altid mærke på mig hvis jeg ikke har det godt. Så er det som om hun kigger på mig, giver mig et 'kys' på kinden og fortæller mig at alt nok skal blive godt igen, og det gør det, fordi jeg har hende.

Jeg sidder mig tårer i øjnene og skriver dette. Jeg er så utrolig heldig at have sådan en hest/ven som Maggie. Jeg vil gøre alt for den hest <3

___________________________________________________________________
Update Oktober 2023

Puha, dette er et af de sværere skriv.

Tiden på hestegalleri føles som et helt andet liv, men det er jo også mange år siden det var populært, og halvdelen af min vågne tid blev brugt herinde. Alligevel føles det forkert ikke at skrive den endelige opdatering herinde også.

Maggie har været min klippe, min evige go-to og min allerbedste hesteven i næsten 15 år. Min mor købte hende til mig da jeg var 11 år gammel, og sikke en rejse vi har været på, mig og Maggie. Hun har fulgt mig gennem de hårdeste år i mit liv, og det er vildt så meget en hest kan betyde. Hun er en del af mig, helt ind i sjælen.

Da jeg blev gravid valgte jeg er udlåne Maggie, og hun udviklede desværre meget slem astma. Det er næsten 4 år siden nu, og jeg kan sige, med ro i sindet at vi har prøvet ALT for at prøve at få styr på det. Hun har været indlagt over flere dage ved to forskellige dyrlæger, hun har fået alverdens medicin, tilskud, hjælpemidler, alle med svag til ingen bedring. Dette efterår er det kun gået ned ad bakke, og selv en trækketur på 100 meter, endte i 5 minutters hosteanfald.

Den uendelig svære beslutning blev taget, datoen sat, og den 16. oktober 2023 drog Maggie videre på sin rejse, og tog et lille stykke af mit hjerte med.

Jeg føler mig så knust, og synes det hele er pisse uretfærdigt. Jeg har mistet en hjertehest, og det føles så underligt og tomt.

Maggie mus, jeg elsker dig til verdens ende, sov godt sødeste lille hest. Tak for eventyret <3
Kommentér på:
Anden særlig race Maggie Stensbæk
Annonce