{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Princess Monique 2006

2.258 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Connemara Princess Monique

Fødselsår:
2006
Højde:
146 ca. Har ikke målt hende præcis endnu, kan være hun er højere :)
Temperament
Hun er en MEGET nysgerrig lille pige, men også meget forsigtig, vi har grint lidt af at hun f.eks. på tur er fuldstændig ligeglad med biler, traktore og lastbiler, men at hun nærmest kan gå helt i stå over og usikker over at der er en farve forskel i asfalten :) Det er vildt sødt, og jeg er så glad for at det er det eneste hun er bange for :)
Jeg kan stå og vaske hendes hale og nusse om hende på staldgangen i alt den tid jeg har lyst til, det elsker hun, og hun står helt pænt og sover og slapper af, :)
Hun vrinsker efter mig på staldgangen og ved udmærket hvem hende mor er, det er simpelthen så dejligt<3
Gangarter
Hun har en kanon fremadgående skridt, og en rigtig dejlig taktfast trav. Da hun kun har været redet i knap 3 mdr. Så er det hele stadig nyt, og hun mangler balance og sådan, men det kommer hurtigt, vi tager det stille og roligt, vi skal jo ikke nå noget :)
Stævner
Ingen endnu, men har et ønske om at komme med til Aulum næste år, og få hende bedømt som ridehest. Også vil jeg gerne ride stævner når hun er ved at være klar :)
Stamtavle
Hun har ikke nogen stamtavle, hendes far er ren connemara, med fuld stamtavle, jeg fik desværre ikke kopien med stamtavlen med hende da jeg fik hende, men den vil jeg da gerne have engang :)
Køn
Hun er en utrolig smuk sammensat hoppe :)
Bemærkninger
Hun er SÅ skøn, og jeg elsker hende over alt på jorden. :)

D. 03.06.2011, red en veninde og jeg til fjorden i Velling, det var første gang Monique skulle i vandet, og hun klarede det SÅ flot, hun gik direkte i, efter min venindes pony, og stak mulen ned i vandet og pjaskede rundt. Det var bare SKØNT :)

D. 07.06.2011 - Red vi inde på ridebanen, og lavede vores første 20 meter volte i galop, det klarede hun kanon, er så stolt! <3
Kommentér på:
Connemara Princess Monique
Annonce