{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sofiesminde`s Milanto [Tidl. hest] 2006

2.585 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

M&M
M&M
Kvinde | 28 år | Oprettet: 16. okt 2010


Anden særlig race Sofiesminde`s Milanto

Fødselsår:
2006
Højde:
157,5 cm. høj - eller lav, om man vil :-)
Temperament
Han er sød og rar. Han kan godt kigge lidt på nye ting, men er samtidig meget nysgerrig, så han vil gerne undersøge det. Under ridning kan han godt have sin egen mening om tingene, men så skal man bare lige have på plads hvem der bestemmer, og så går han fint igen :) Han er trafiksikker, og kigger meget lidt på tur med andre heste, det er som regel dem der bliver bange, og så bliver han forskrækket over at de bliver forskrækket ;)
Gangarter
De er alle gode :)
Stævner
Vi starter lb og la i dressur med forskellige resultater. Jeg interessere mig ikke rigtig for stævner, så det foregår mest på hjemmebane, når der er stævne i klubben. Vi har været i byen en gang, og han var simpelhent bare et pragteksemplar at have med.
Stamtavle

Far:
Mazzaratti
Farfar:
Sambesi
Farfars far:
Samber
Farfars mor:
Bukarla
Farmor:
Mamselle
Farmors far:
Maraton
Farmors mor:
Heidi
Mor:
Chiquita


Køn
Vallak :-)
Bemærkninger
Milanto er en lille, mørkebrun, næsten sort, hest, med 2 bagsokker og gennemløbene blis.
Jeg fik ham den 9. juni 2011, og jeg er rigtig glad for ham!

Han er lidt en sjov en. Efter han har lært at smile, er han begyndt at gøre det når han står på staldgangen, og jeg kommer ud fra sadelrummet, for jeg har som regel en gulerod med til ham.
Han kan også være lidt stædig, men så skal man bare være endnu mere stædig end ham, og så går det som regel.
Milanto er meget kilden når det kommer til fluer, det har selv smeden bemærket. Han har meget svært ved at stå stille, hvis der sidder den mindste lille flue på ham.
Til hverdag rider vi dressur og vi er begyndt til spring igen. Han elsker at springe og så følger jeg bare med. Det højeste vi har sprunget er 110 og han har sprunget 130 i løsspring. Den lille hest kan jo godt.
Han elsker at være med på tur, desværre er det ikke så tit vi kommer afsted. Han er meget sød sammen med andre heste, og kigger nærmest ikke, der følger han bare med de andre. Vi har redet ved hovedvej, hvilket han var meget ligeglad med. Vi har redet til købmanden og haft plastikposer til at hænge ved siden og vi har redet til stranden. Og ved mange af de her ting, var han kun 5-6 år.
Han går kun med sko på baghovene med såler, da han før har haft en tendens til at låse i knæene. Siden han fik dem på for 3 år siden, har han ikke gjort det.

Jan. 2018: Milanto er solgt til en rigtig sød pige, og har det super godt :)
Kommentér på:
Anden særlig race Sofiesminde`s Milanto
Annonce