{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fransk Varmblod PickPocket [Tidl. part] 2007

2.249 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Terezina Vidalis x PickPocket
Kvinde | 29 år | Oprettet: 4. nov 2007


Fransk Varmblod PickPocket

Fødselsår:
2007
Højde:
1,65 men stadig i vokse-alderen da man stadig kan se han vokser.
Temperament
PickPocket er noget af det mest rolige noglesinde til trods hans alder. Han er ikke bange for en skid og er bare så cool over for alt det nye han opdager. Han er ikke en der ville gøre en flue noget ondt.
Gangarter
Skridt: Han er godt fremme og har en super fremdrift.

Trav: Det kommer han godt frem. Han yder sit bedste og det man tager fat i tøjlen går han bare til bidet. I øvelser kommer han godt frem og ind i dem. Han har en super god trav.

Gallop: Da han ikke er særlig gammel har han ikke den bedste balance i galloppen endnu. Han er ved at lære det godt i det man for noget undervisning. Han klare det skide godt vær dag når man øver det med ham.

Nogle super gode gangearter noget man skal kæmpe med da hans balance ikke er god trods hans unge alder. Vi kæmper med det. Det skal nok blive noget godt til sidst.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Mor: PLATINE DU GADE (FR)

Mormor: FELINE CHARMEUSE (FR)
Morfar: GAI BRILLANT (FR)

Far: DAGUET RAPIDE (IT)

Farfar: PINE CHIP (US)
Farmor: HANGONE (FR)

Man kan se videre på hans stamtavle her:
http://195.198.34.45/shestinfo?kommando=visaPrintHerstamning&hestId=83958
Køn
Vallak
Bemærkninger
PickPocket også kaldes Baby eller Pocket er en VIDUNDERLIG HEST! Han kunne aldrig drømme om at gøre nogle fortræd eller såre nogle. Ude på folden kan han godt bare gå til angreb på en anden hest/pony bare sådan uden videre. Det er vel naturens gang. Det med at vente på stald-gang hvis man lige skal hente noget fx. en sadel og et hovedtøj skal det bare gå hurtigt fordi han skal heletiden havde en boddy til lige at underholde ham lidt. Han er bare ikke særlig god til at vente den lille pro hest. Eller det vil han ikke fordi det kan kun gå hurtigt nok for ham. Han elsker at leje med alle mulige forskellige ting som han IKKE skal leje med. Spise foder fra fodermaskine eller stjæle hø fra nabo.

Han er en hest der virkllig lever op til sit navn. Pickpocket betyder lommetyv på fransk. Han er den ægte af alle lommetyve der findes.

PickPocket er virkelig en hest der har lært mig meget med hensyn til at komme frem i min ridning. Efter at par gange med undervisning går det hele somom det ikke kunne gå bedre.
Det er vrikelig livet at havde part på Pocket. Godt nok er han en hest der HELETIDEN vil havde opmærksomhed, men det er også VIRKELIG SKØNT den måde han viser det på. Man kan virkelig ikke lade vær med at grine :)

PickPocket er en hest der kan meget i forhold til hans unge alder. Han gøre godt fremskridt vær gang jeg rider på ham mere dog når jeg for undervisning. Men jeg kan mærke på min egen opstilling og den måde jeg rider PickPocket på nu efter noget tid, dog også efter vi har fået en dressursadel på. Det går bare skide godt fremad med han lille hest.
Kommentér på:
Fransk Varmblod PickPocket
Annonce