{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Starlight (solgt) 2002

2.488 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandra L
Kvinde | 37 år | Oprettet: 10. jan 2006


New Forest Starlight (solgt)

Fødselsår:
2002
Højde:
138, men hun syner større.
Temperament
Hun er rolig i situationer hvor andre heste ville løbe deres vej. Men hun er tilgengæld en bestemt lille dame, som ikke har noget imod et rask lille skænderi om fx. hvorvidt man behøver at trav den dag. :-) Men når vi skændes bakker hun kun og så prøver hun på at bukke, men det kan hun ikke finde ud af. HA HA
Gangarter
Rigtig god i skridt og gallop. God i trav.
Stævner
Har startet sit første den 28 Januar 2006. Hun blev redet af en 13-årig pige som havde redet hende ca. 10 gange før. Hun rider normalt på rideskole. De startede LC1-B og fik 58,33% og 58,75%. Så nu er jeg stolt. Hun var så sød, gik i skridt,travog galop når hun bad hende om det og da hun opdagede spjlet som hun aldrig har set før kiggede hun kun kort på det og gik så pænt videre...
Stamtavle
Far: PEDRO (NFH 104 NF DK) Årets hingst i New forrest 1999 og A-pony i dressur.
Mor: EGEBALLES GORI (NF 1811 NF DK)
Morfar: BAKKEGAARDS IRON BELL (NFH 82 NF DK)
Køn
Hoppe. Når hun er hestegal er hun hoppe med stort H. Men det er ikke noget som giver problemer. Hun svat tisser bare meget når vi er i stalden, men nu står hun også skråt overfor en hingst.
Bemærkninger
Jeg har haft starlight lige siden hun blev født. Jeg havde selv tilredet hendes mor, som var en utrolig dejlig hoppe med et kæmpe hjerte.
Starligt har altid været en lille bestemt dame. hendes mor var nemlig førerhoppe så da starlight var 2 månder kunne hun jage de andre heste væk. Hun er utrolig madglad og elsker at blive nusset. Hun knytter sig meget til de mennesker der omgås hende til daglig. Hun kommer løbende når man skal henter hende på folden. Hun er en rigtig god ven, som jeg er meget ked af at sælge. Hun er lille i forhold til mig og har problemer med at bære mig gennem dressurøvelserne når de bliver lidt krævende - så det er den eneste udvej.
Kommentér på:
New Forest Starlight (solgt)
Annonce