{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Aurora Stengaard 2005

4.764 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Chelina Bonne
Kvinde | 26 år | Oprettet: 14. maj 2009


DSP Aurora Stengaard

Fødselsår:
2005
Højde:
149 med sko.
Temperament
Aurora har et dejligt temperament, hun er altid og frisk og klar på at arbejde :-)
Gangarter
Hun har 3 helt igennem fantastiske gangarter. Hun har rigtig mange gange fået ros for hendes gangarter, og hun ville sagtens kunne gå det helt store i dressuren, hvis rytteren interesserede sig for det :-)
Stævner
Aurora og jeg har redet rigtig mange stævner, så jeg magter virkelig ikke at skrive dem alle :-)

Da jeg fik hende, havde hun aldrig startet stævner, så vi startede ud i LB og derefter har jeg uddannet hende op til S niveau. Vi har placeringer i alt fra LB til S på landsplan. Vi har deltaget til DM for hold både i spring og military, Internationale stævner og Baltic cup. Vi har også deltaget i Stil cup med rigtig gode reesultater, og til finalen 2013 blev vi nummer 2, med højeste karakter i både hovedrunde og omspringning. Vivandt også vores kun anden S sammen. Til DSP Championaterne vandt hun den indledende runde, og blev nummer 2 i finalen, hvor vi opnåede et 9 tal :-)

I dressur har vi startet noget LB med placeringer, og i "military programmer" har vi opnået over 70 % :-) Til DSP Championaterne har hun også gjort det rigtig godt og opnået "R" og blev nummer 3 :-)

Derudover har vi også startet en del military, deltaget ved talentsamlinger ved landstræneren, og fået placeringer og vundet CNCP 90 på landsplan.

Alt i alt er Aurora en pony til det hele ;-)



Stamtavle
Mor: Geni af Stensnæs

Far: Antario N

Morfar: Principal Touch
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Aurora er en gude smuk sølv medalje hoppe, som jeg har været så utrolig heldig at få lov at ride indtil min ponytid er forbi, hun ejes af Anita og Leif hansen ved stutteri Stengaard i Haslev.


Aurora blev tilredet i 2009, men da hun var lidt af en vildbasse, blev hun sat i fol med hingsten Offem Minos og fik det søde lille føl Medusa Stengaard i 2010, da føllet så var blevet vænnet fra, blev hun "tilredet" igen og derefter fik jeg hende så hjem.

Hun var rigtig frisk og lettere ustyrlig det første år jeg red hende, men efterhånden blev hun mere medgørlig ;-) Nu idag er hun en drøm at ride rundt til hverdag, hun er skøn i dressuren og er et rigtigt nussehoved på staldgangen og i boksen, virkelig bare sød og rar. Hun er også altid frisk på en galop tur ude på marken uden sadel bare i grime og træktov :-D
I springningen er hun også rigtig sød, og hun har en helt fantastisk kapacitet og springer virkelig korrekt igennem med ryggen.

Hendes personlighed er virkelig også speciel. Hun har virkelig en personlighed du kan "mærke". Når hun ser fra folden af når jeg kommer hjem vrinsker hun altid, og det samme når man kommer ind i stalden om morgenen. Hun vrinsker også altid til hendes staldkammerater (vi har dem derhjemmme, og det er kun mine i stalden) når vi er til stævner :')

Aurora betyder især rigtig meget for mig, da jeg jo har haft hende siden hun var helt "lille" og hun stadig er min lille baby.. Det at vi har udviklet os sammen og at jeg har lært hende så meget betyder virkelig meget, og det bliver så mærkeligt ikke at skulle ride på hende efter nytår :-( Håber hun får den sødeste lille rytter, der selvfølgelig vil holde lige så meget af hende som jeg gør <3



Aurora's føl Medusa Stengaard døde desværre den 26. juni Juni, da hun brækkede benet på folden :-(
Hvil i fred Medusa <3

Kommentér på:
DSP Aurora Stengaard
Annonce