{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Anemonens Gipsy Queen [Tidl. part] 2005

2.122 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise & Lene N
Kvinde | 24 år | Oprettet: 24. mar 2008


Anden særlig race Anemonens Gipsy Queen

Fødselsår:
2005
Højde:
146 - 147 cm
Temperament
super sød og rolig - vil rigtig gerne arbejde og gøre os glade
Gangarter
Skridten er fin med god overtrædning
Traven har et godt svæv
Galoppen er stadig lidt stiv og kantet pga manglende balance
Stævner
ingen endnu, da vi først lige er påbegyndt tilridning
Stamtavle
?
Køn
Flot sort hoppe
Bemærkninger
09 JULI 2011

Anemone - som vi kalder hende - blev mellem jul og nytår 2010 byttet væk for en ældre araberhoppe, da der var for meget fut i hende som selskabs hest.

Anemone har siden da gået og tullet sammen med de andre i løsdriften, men nu er tiden og vejret til, vi vil forsøge at tilride hende.

Jeg har nu i 3 dage longeret hende - før da har Line været rigtig sød til at strigle hende og gøre hende sadelvant.

I torsdags longerede jeg hende uden sadel og hovedtøj, da jeg hverken havde gjord eller hovedtøj, der kunne passe hende. Her var Louise oppe og ligge på hende for anden gang - første gang var for 2 uger siden på folden.

I går fredag blev hun så for første gang longeret med hovedtøj og sadel - da hun skulle sadles op, tog hun selv biddet og sadlen tog hun også ret cool. Her var Louise oppe og ligge på maven i sadlen og bagefter bare lige kort oppe og ligge på hende.

I dag blev hun så først longeret og bagefter kom Louise op og skridte på hende - desværre blev hun forskrækket, så Louise røg af og fik en hov på overarmen, men seje Louise kom op igen og det gik fint. Vi kunne næsten se på Anemone, hvor ked af det hun var, over hun ramte Louise...

I dag arbejdede vi først med Rosa, bagefter med Lille og til sidst med Anemone - det var så sødt, for hver gang hun så os, så vrinskede hun, som om hun ville spørge, om vi havde glemt hende...

Anemone er super sød på stalden, så længe vi gør en ting af gangen er hun helt tryk og nusser os hele tiden for at se, om der skulle være godbidder i lommen ;-)

Louise tager på ridelejr i morgen, så den næste uge skal jeg longere Anemone, arbejde med bomme og gå ture med hende, så hun får set området og lærer at gå i trafikken.

Jeg håber, hun er så cool, at jeg snart kan begynde at ride hende - men indtil videre er det Louise, der må holde for, da hun jo ner lettest. Og Louise er for sej, for hun er helt opsat på, hun skal ride hende igen i morgen!

11 Juli 2011

I dag blev Anemone longeret med indspændinger uden problemer - planen var, jeg selv ville hoppe på ryggen af hende, da Louise er på ridelejr. men da jeg var alene i stalden, så blev det til en trække tur ud i stedet for. Der var en enkelt sten, som Anemone var overbevist om, ville forvandle sig til et uhyre og æde hende - men hun var nu ret nem og overbevise om, den var helt uskadelig. Ellers var hun rigtig nem at trække med.

18 juli 2011

Åh ha hvor er jeg ved at være utålmodig - Anemone var bare så dygtig i longen i dag. Hun galoperede uden besvær begge veje rundt, det var så skønt at se - det er kommet efter vi løssprang i onsdags. Til sidst var Louise oppe og sidde på hende to gange, men Louise er ikke helt tryk, så vi må gå stille og roligt til værks, selvom jeg bare gerne selv snart vil op...

I morgen står den på longering igen og måske en lille tur ud at gå, hvis ellers vejret vil opføre sig ordentligt!

28. juli 2011

Anemone er bare så sød og skøn en pony - jeg elsker hende virkelig højt allerede. De sidste 3 dage har jeg fået hjælp af Lone, så jeg har selv været oppe på hende. I dag har jeg skridtet to runder på hende, hvor hun til sidst slappede fuldstændig af og bare hyggede.

Hun er så nuser, når man kommer enten på folden eller i stalden, så brummer/vrinsker hun efter os - helt sikkert fordi hun er så mad glad, men alligevel er det dejligt ;-)
Kommentér på:
Anden særlig race Anemonens Gipsy Queen
Annonce