{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto » CLEOPATRA - SOLGT! [Tidl. hest] 2008

4.551 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

micka g
Kvinde | 32 år | Oprettet: 17. jan 2008


Pinto » CLEOPATRA - SOLGT!

Fødselsår:
2008
Højde:
» 166 cm
Temperament
Cleo har det bedste temperament, hun nyder at være sammen med mennesker og tager alt i stiv arm. Hun har aldrig været strid.
Gangarter

» skridt - stor med fjedrene gang.
» trav - stor med fjedrene gang - flot og flyvende.
» Galop - middel, hun bærer sig selv rigtig godt.
Stævner
» ingen endnu.
jeg regner med at sætte hende til kåring i september måned 2012 hvis alt går som planlagt.
Stamtavle
» M: capella (araber/fuldblod)
» F:Fandango (PINTO)
» FF: Spellbound
» MM: Shanti
» MF: Shannon
» FFF: Intschuschuna
» FFM: Dobrina
» MMM: Silvia
» MMF: Sara Arabi
» FFMF: Dobrock
» FFFF: Ico
» FFFM: Tamara
Køn
» HOPPE
Bemærkninger
» jeg fik cleo hjem d. 08.07.2011 efter jeg havde set hende i en annonce her på HG. Da Cleo kom til gården var hun fyldt af mug på alle fire ben, så det skal vi have væk også skal hovene ordnes.

Jeg har jo ikke haft prinsessen så længe endnu, men hun er en skøn en, med en kæmpe personlighed.

Vi har allerede været hjemme og hilse på mine forældre, hvor hun gik fint ved min side, selvom der var lidt meget at se på - og spise. Vi har også gået tur med hovedtøj idag, hvor hun gumlede en del på biddet, men reagerede fint når jeg brugte tøjlen til at diagere hende - så alt er over mine forventninger og jeg er sikker på hun bliver en super hest til mig! <3

wupti sagde det, og jeg sad på ryggen af cleo :O idag d. 12 var det meningen jeg kun ville prøve sadle på hende, og det tog hun jo selvfølgelig som ingenting var sket. Vi gik en tur med sadlen og ja, hun er jo skøn! senere efter vi havde ordnet ben besluttede jeg, at jeg skulle ligge mig på hende, for at se om hun sagde noget til det, og det gjorde hun selvfølgelig heller ikke, så jeg satte mig op, og efter lidt tid fik jeg tændt en smøg og cleo pigen listede bare rundt med mig på ryggen imens hun græssede. hun er vidunderlig - har virkelig fået en hest som er over al min forventning. det er jeg sikker på jeg ikke fortryder!

Opdatering d. 22/07 :
Vi er så småt kommet igang med tilridningen, og kan allerede nu sige hun er 100% ryttervant både med og uden udstyr og har også redet hende selv ned fra mark som ligger knap en kilometer fra gården - er så super stolt af min pige, nu skal vi bare lære mere om fremad kommandoer og mindre "stop og spis" kommando, så skal det nok blive godt (:

Cleo har ikke mug længere :D weee!! også fik hun smed igår som rettede hendes hove rigtig fint (:

opdatering d. 24/08
idag har vi redet bane i skridt, hvor vi arbejdede med ben og at med at komme under sig selv, og komme ordentlig ind i hjørner, og det har hun taget super pænt, hun har bukket et par gange, men hun skal lige vænne sig til de forskellige benpres og metoder. Jeg har også redet med sporer på hende, for at hun vil kunne mærke de forskellige pres ordentlig og hun reagere super pænt på det. Glæder mig sådan til den dag hun forstår det hele, men indtil videre er hun super lærenem og jeg har også redet hende i alle gangarter nu (skridt, trav og galop)

Opdatering d. 10/09
Cleo har nu haft anden rytter på end mig selv og hun var bedøvende ligeglad, jeg søger nemlig en part som kan hjælpe mig med baneøvelser både fra jorden og på ryggen af hende, så det skulle jo prøves med anden rytter. ellers er hun blevet en rigtig tålmodig hest når jeg strigler og sætter sadel og hovedtøj på. Nu står hun pænt stille og tager tingene som de kommer, frem for før hvor hun kunne gå rundt i ring eller danse lidt imens udstyret kom på. ellers er der ikke andet at sige end den hest er virkelig en ener, hun gør det super godt!:)

d. 01/10-11 flytter cleo , hvor vi kan få undervisning :) det glæder jeg mig utrolig meget til, dog kommer jeg til at savne de skønne piger på staldsoendervang, og det gode sammenhold. Men håber på at flytte vil hjælpe cleo og mig meget i fremtiden :)
Kommentér på:
Pinto » CLEOPATRA - SOLGT!
Annonce